- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.841
oh ohhh maşşaallaahh
kız nişanlını gönder bi ara buluşalımmm, ben hergün goptan geçiyorum wallaaa
yarın kilo bildirimiii
verdiğim 200 gr ile gurur duyuyorum
ben çıkıyorum gençler herkese iyi akşamlar
süper yapmışsın canım
herkes böyle yapsa hem herkes hesaplamayı öğrenmiş olur
bunu öneriyorum
burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,25 % )
çıkan farkı 100 ile çarpıp geçen haftasının kilosuna bölerek de yüzde değeri elde ediyoruz arkadaşlar
o aradı bebişim, arabayı wurmuş, yüzü çizilmiş yawrumun
yürüyüşe cıkmıştık yedikten sonra, ben ona trip atıyodum fln, sonra o böle hızlandı yürüyerek, geride bıraktı beni, takılıyomus megersem bana, ben de dedim madem öyle ters yöne yürümeye başladım, aradı sora gel diye, dedim gelmem sen gel, o da dedi gelmem ortada buluşalım diye, gelmem dedimsonra abada buluşuruz o zmn dedi kapadım bnde, gittim arabanın oraya eve kdr konusmadım, inerken de bişi demedim sora yattım uyudum
yüzü çizilmiş zati, kıpkırmızı duruyomuş öle suratının ortasında
özür diledim ben o da diledi, barıştık ama üzgünüm hala olanlar hep benim yüzmden , delikadir benimki, naapcagı belli olmuyo
günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkımadün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey güller ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .
bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .
bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari
çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
tatlım sana ne oldu böyle kaç gündür hastasın canım ya dikkat et kendine nazarmı değiyor nedir okut üflet kendini arada şimdi hem evlilik öncesi hemde kilo veriyorsun nazar etmesinler sana sağlığına dikkat et canım öpüyorum .
Bu arada bugün kahvaltımı yazayım:
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3 zeytin
tek şekerli türk kahvesi:)
kıuzlar erken çıkıcam bugün
moralim de bozuk zaten
iş yerindeki hasta yavru kedileri bulamıyorum antibiyotikleri göz merhemleri var
ama anneleri saklamış ne anne ne yavrular yerinde yoklar
eşimi de dr götürcem ameliyat olcak burnundan
öğle yemeği de yemedim kahvaltıyla duruyorum arada
5-6 kuru kayısı yedim o kadar
çekilmiyo zaten kuzu 2 yıldır uykularımı haram etti bana
sanki horlamıyo kükreyip gürlüyo
videoya çektim en son horladığına ikna oldu
o tam uykuya dalacakken açıyorum videoyu uyuyamıyo kendi horultusundan
baktı olmayacak dr gitmeye ikna oldu
buluşalım şekerim yakınmışız baksana ne güzel olur zaten bizim takımın çoğunluğu hep istanbulda bir ara hepbirliktede bir buluşma ayarlayabiliriz çok güzel olur .
günaydın kızlar çok mutluyum yaw pazartesi +1.2 yken şimdi -700deyim
başlangıç: 74.2 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.0 kg
giden: 700 gram
toplamda giden: 8.2 kg
hedef: 58 kg
çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr
lequim : 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15
başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr
lequim : 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?