Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ne tesadüfki geçtiğimiz cuma rejime başladım yarın 1.haftam dolucak..Burayıda cumartesi günü keşfettim
Bakalım yarın ne kadar gitmiş olucak çok merak ediyorum.Çünkü hiç kaçamak yapmadım maşallah bir haftadır inşalalh karşılığını alırım:18:

sabah herbalife bir bardak sütle

ara yok

öğle domates salatalık accıcık peynir

ara bugün kaçamak bir tutam çekirdek yedim napıyım çok canım istemişti

akşam 2 orta boy biber dolması bol salata maden suyu

inşallah böyle geceyi kapatırım çokta acıkırsam biraz daha domates salatalık yerim

gaptanımmmm gaptanıııııımm

sbh 10 a kdr gireycm byk iht yine oğlan yüzndn.

ben bildrmimi şimdiden yapiim:

şu an ki kilo:61,7

nası düzenliodk bi bakim de yanlış yazmiim

hesaplamayı herkes bi hatırlasın deyü alıntıladım gaptanın msjndan

burcuozzer(62,7/61,7/1,0/1,59 %)

arz edrim

ya gün içinde açlık aklıma gelmiyor ama ben yatarken niye acıkıyorum yaaaaaaa

evde beyaz leblebi yoktu
bende 10 tane sarı leblebi yedim uygunmudur
ama baya açlığımı giderdi

sabahtan beri ne çok birikmiş, oku oku bitmedi şimdi sıra cevaplarda, haydi bismillah..

o aradı bebişim, arabayı wurmuş, yüzü çizilmiş yawrumun

geçmiş olsun cerencim, ama bana sorarsan fazla da üzülme. şımartma olayını abartma..

ohh afiyet olsun çikolatalar, şekerlemeler.. az az ye, hepsinden ye napalım, nişanlı gelmiş kapıya dayanmış,yimeden de olmas kii

sorma canım ya pazartesinin acısı çıkmadan bırakmadı beni. mevsimler anormal, tam migren mevsimi, bir de üzerine yorgunluk eklenince bakınız dünkü halim. neyse ki bu günü iyi geçirdim. nazar var kesinlikle. anneme her okuttuğumda ağzım ayrılıyor resmen. dün nişanlımın akrabaları gelmiş, umreye gideceklermiş de kayınpederim havaalanından almış eve getirmiş. annem de ordaymış. beni merak etmişler annem de vesikalık foto göstermiş, sonra da bir tanesi istemiş fotoyu, annem de vermiş. dedim niye veriyorsun, herkeslere gösterecekler şimdi... kendime kısmet olmadı daha ama fotom umreye gitti annem ne desin ilk defa gördüğü insanlar. beni tanımayan insanlar fotomu napıcak onu da anlamadım:26:

Bu arada bugün kahvaltımı yazayım:
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3 zeytin

tek şekerli türk kahvesi:)

afiyet olsun, arada kahveyi es geçmiyorsun

canım eşine çok geçmiş olsun, hazır gidiyoken nişanlımla ben de gelseydik, ben tanıdım tanıyalı burnundaki kemik sorunuyla yaşıyor... kediciklerini de bulursun inşallah bir an önce..

gürlüyo ha. olur valla. neyse taktik iyiymiş, ikna olmuş

buluşalım şekerim yakınmışız baksana ne güzel olur zaten bizim takımın çoğunluğu hep istanbulda bir ara hepbirliktede bir buluşma ayarlayabiliriz çok güzel olur .

evet evet buluşalım ya. istanbulda olan çok. kim yapar bu organizasyonu?

ferihanncım çok geç kaldım ama bugün hiç fırsat bulup yazamadım.

doğumgünün kutlu olsun. nişanlınla sana

birlikte nice yıllara erişmeniz dileğiyle...

gelelim ben bugün yani dün ne yedimm

sabah
nesfit

öğlen
köfte-ekmek (köfteleri yedim, ekmeğin yarısını yiyebildimm)

arada
fındık yedim. yarım avuç kadar

akşam
çorba
taze fasulye
bir dilim kepekli ekmek
domates salata soğan

annemi yolcu ettik. bir hafta kadar gelmez herhalde. sabah babam talimat vermişti. 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıcakmışım dıt dıt dıt... ben de gidip, sade special k, meyveli nesfit, meyveli müsli aldım. ahanda kahvaltı. dizdim tezgahın üstüne. kakınca yisin, giderken de beni uyandırsın

hepiniz uyudunuz ben de gidip size katılayım.

bugün tükanı ben açtım ben kapatıyom. ohhh. hasılat da baya iyi. siz uyuyun uyuyun

günaydın kızlar çok mutluyum yaw pazartesi +1.2 yken şimdi -700deyim

başlangıç: 74.2 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.0 kg
giden: 700 gram
toplamda giden: 8.2 kg
hedef: 58 kg

çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeeeee

en son pazartesi tartılmıştım bugün tartıya yusuf yusuf çıktım anaaaaaaa oynaya oynaya indim büyük süpriz oldu yaaaa inanamadım bi daha çıktım doğruymuş

başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr

lequim : 67,5 / 67,4 / 0,1 / %0,15

Son düzenleme:

ben sana boşuna mı ayarsız diyom kıssçeeee
tebrik ederim bebişim, darısı başıma

başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr

lequim : 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15

sana da tebrikler bebişim -100 gram eksideir yani sonuçta evet ben ayarsızım ama bundan sonra yavaşlar diye korkuyorum bennnnnnnn:18::18::18:
%0.15 noluyor bildirimi nasıl yapcaz böyle mi ( 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15)

valla o kadar sayfayı okuyamıcam kızlar kusura bakmayın.. canım da sıkkın

imseval/110,9/111,6/-0,7/ -1,58% (yüzde hesabını unuttum doğru olmayabilir)

aslında dün öğlen geçen bildirimdeki kiloma düşmüştüm bugün (-) çıkacağımdan emindim ama hiçbişey planladığım gibi gitmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…