Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

23 ocak

16:00 1 bucuk tabak nohutlu borulceli etli bir yemek, 2 yemek kasigi yogurt

18:00 filtre kahve, corn flakes bar

su:2 litre
Spor 3000 adim maalesef cok az oldu bugun

yarimuhendis Cherry Mom @_Reyyan
Ay ortim ben de çok bir şey yiyeceksin sanmıştım annem yemek yapıyor diyincebesin değeri gayet güzel dengeli bi menü olmuş bu baya güzel afiyet olsun

Uyy ortim bu nasıl menü Miden iyice küçüldü galiba senin. Neyse ki kahvaltı sağlam.
Spor efsane Azıcığını alabilir miyim

Ortim menun yine cok guzel
Sporlarina da bayiliyorum, insallah ben de leslie yapmaya basliycam

Ay ortim ben de çok bir şey yiyeceksin sanmıştım annem yemek yapıyor diyincebesin değeri gayet güzel dengeli bi menü olmuş bu baya güzel afiyet olsun
Ortim cok doyurucu bi yemek. daha cok yerim saniyordum ama 1,5 tabak yetti icinde bakliyat yogunluklu oldugu icin sistim hatta.
Yarin eski duzene geri doncem

Ortim cok doyurucu bi yemek. daha cok yerim saniyordum ama 1,5 tabak yetti icinde bakliyat yogunluklu oldugu icin sistim hatta.
Yarin eski duzene geri doncem
Yettiğini anlamak zaten en önemli noktaben zamanında yettiğinden fazlasını verdiğim için vücuda sonraki gün acıkma hissini özlediğim çok olmuşturyarın eski düzen pazartesi kontrol tartısııı

Menün çok güzel cañım. Muhammarayı bir kaç keredir goruyorum sende ilk kez duydum nedir bir bakacagım

Kapanıs cok erken olmuş bence .Ama menün gayet hafif spor mükemmel
Kahvaltı
1 domates
1 kk peynir
1 tk helva
3 zeytin
Çay
Sade kahve, yeşil çay
Akşam
1 tabak haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt
Yeşil çay
menü şahane . Sende spor gormemek beni şaşırttı ortagım kalk bi 200 zıp yap bu gözler buna alışık degil

menü şahane . Sende spor gormemek beni şaşırttı ortagım kalk bi 200 zıp yap bu gözler buna alışık degil
Regl dönemim yaklaşıyor sıcak su torbası ile aşk yaşıyorum bugün böyle oldu malesef

Maşallah ortağım formundasın su ne alemde?

Canım ben diyetisyenle çalışıyorum metabolizma şaşırtıyoruz inşallah şaşacak güzel bi tepki verecek

Ayy 3.lukte biseydir kocama kızdim kendimi disari attim aslinda hic yuruyus yapsim yoktu 55 dakika sonra eve geldigimde pamuk gibi olmustum yuruyus cok iyi geliyo valla
Bu arada 1. Ve 2. Lerimizi kutluyorinnggg
hawar S Suskunhanim

Regl dönemim yaklaşıyor sıcak su torbası ile aşk yaşıyorum bugün böyle oldu malesef
O zaman bitki cayı iç bol bol. Dinlen. Bu sıcak su torbaları hic saglıklı degil aslinda bi ara bende oyleydim ama doktor kesinlikle kullanmayacaksın demisti bir sonraki donemde daha fazla agriya neden oluyormuş kaslarin dengesini bozdugundan. Simdi ayaklarımı sıcak suya sokuyorum bi torba etkisi yaratmiyor ama en azından yumurtalık kaslarını yıpratmıyorum diye avunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…