- 23 Mart 2016
- 29.667
- 90.027
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.201
Evet bunu nikiii istedii haydi kızlar bugün herkes kaç adım attı ise göndersin nikiye bakalım günlük kaç yapıyoruzHu huuu kizllaarr bugun walk challenge az cok demeyelim. Bugun herkes adim atsin lutfen azcik ugrastirin beni soylee upuzuuun bi liste olsun
Ya ben oyle artis artis gidiyorum dedim de hala gidemedim eliptigeİlk günlerime bakarsak dünya için küçük ama benim için efsane büyük bir değişiklik oldu :))) Bünyemde hafta içi hafta sonu ayrımı yapıyo galiba bir güzel uyumuşum bugün off :))
Dün evet nedense tatile ayırasım geldi kendimi :) Bende bugün eski sporuma bişiler ekleyip birazcık arttırmayı düşünüyorum, dışarı çıkmadıkça yürüyüş kısmını evde yapamıyorum hiç, ev o kadar küçük ki adım atacak yer yokYoksa bir eliptik olsa süper olurdu
Sendende süper bir spor bekliyorummm
Geçen 80 dk yapmıştın iki ayrı parça halindeydi galiba. Hadiiii ortim sana güveniyorum bunun üstüne çıkarsıınn seeenYa ben oyle artis artis gidiyorum dedim de hala gidemedim eliptige
Benim de şaşmaz kuraldır 2 haftada 2 kilo alır dönerimÇok mantıklı çookkkhaftaya da ablam gelecek buraya o da diyette olduğu için beni sen durduracaksın diyor bana ben hepten aile evinde olunca alıştım tabi ama şehir dışında okuduğum zamanlar da gelirdim eve 1 ayda 3 kilo alır dönerdim
Ayyy seni sıkı tutalım
Ortağın kimdicellat gibi olsun
Benimki dun cesitliydi esim evdeydi cunku bgunde evde ama kendimi tutulup sadece yulafli omlet yaptimIyi haftasonlariniz olsun kizlar. Temizlik yapanlara kolay gelsin. Kahvaltilariniz bol cesitli ama kalorisi dusuk olsun insallahhh
Ama benim cuma kilom 76.3
15 -22 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU
Namaria belmayne Nikinik Monica_ @ummhnisa yarimuhendis A asilr balpamuk Ceylansnn muhursuzpusula tebrikler kızlar harikasınız
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 85 84.5 68.6 68 78.4 78 82.1 81.5 69.6 69 65.35 64.7 76.5 74.5 55.2 54.9 79.1 79 58.6 57,7 64 63.5 76.75 75.8 70.4 69.5 65.3 64.8 53.3 52.8 60.4 59,4 77.35 76.8 77.3 76.8 69 68 87,1 86.5
Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bariNikinik ortamm napiyon ben pinekledim öğleye kadar sonra bı ortalığı topladım,Leslie yapacağım ama yemekten önce mi sonra mı yapsam karar veremedim
Ayyy özür canım bu şekilde sanadaAma benim cuma kilom 76.3
Aslinsa hedefim 75i gormekti ama malesefAyyy özür canım bu şekilde sanadaoluyor tebriklerr
Saati görünce vazgectimMasallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim
Hayırdır balım
Afiyet olsun kuzuHayırdır balım
İşlere başlamadım kiMerhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazımCherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsunTempus bittirdin mi işleri .
Canimm ortim cok tesekkur ederimOooo ortim tek vuruş yapacaksın yani aman sıvıyı eksiltme önüne geçebildiğin zaman her şey yolunda gider zatenannenin ellerinden öpüyorum afiyet olsun şimdiden
Afiyet olsun caldım bu tarifini yarın bende deneyeyim bakalım. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum.İşlere başlamadım kibenim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem
yaa çok güzel bir duygu olmalı. Tebrik ediyorum kızını. Insan cocuklarının başarısıyla kendi başarısıymıs gibi gururlanıyor
Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.
Bende halim kalırsa yemekten sonra leslie yapacagım. Insallah
Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim
Ooo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değilİşlere başlamadım kibenim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem
Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.
Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim
Eki Görüntüle 2767442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?