Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hu huuu kizllaarr bugun walk challenge az cok demeyelim. Bugun herkes adim atsin lutfen azcik ugrastirin beni soylee upuzuuun bi liste olsun
Evet bunu nikiii istedii haydi kızlar bugün herkes kaç adım attı ise göndersin nikiye bakalım günlük kaç yapıyoruz katılımsız kimse kalmasın

Namaria
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
Monica_
hawar
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
Z Zeze34
A asilr
Amor-a
S Smr3535
muhursuzpusula
Ceylansnn
birsevgi
azaydidem
Pain Killer
M miraysu_

Ya ben oyle artis artis gidiyorum dedim de hala gidemedim eliptige

Benim de şaşmaz kuraldır 2 haftada 2 kilo alır dönerim Bu sefer öyle olmayacak inşallah. Tartı getirdim, çok yemeyim dedim diye annem bozuldu bile
Ayyy seni sıkı tutalım
Ortağın kimdi cellat gibi olsun
balpamuk ortagım.pamuğum kendi yemiyo bana da bu kadar yenir mi bu ne hal demiyo sağolsun

Nikinik ortamm napiyon ben pinekledim öğleye kadarsonra bı ortalığı topladım,Leslie yapacağım ama yemekten önce mi sonra mı yapsam karar veremedim

Iyi haftasonlariniz olsun kizlar. Temizlik yapanlara kolay gelsin. Kahvaltilariniz bol cesitli ama kalorisi dusuk olsun insallahhh
Benimki dun cesitliydi esim evdeydi cunku bgunde evde ama kendimi tutulup sadece yulafli omlet yaptim bana brawo
Ama benim cuma kilom 76.3

Nikinik ortamm napiyon ben pinekledim öğleye kadarsonra bı ortalığı topladım,Leslie yapacağım ama yemekten önce mi sonra mı yapsam karar veremedim
Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim

Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim
Saati görünce vazgectimyemek işine koyuldum kolay yoldan

Ohhh iyi yapmışsın,her fırsatı değerlendirmek lazım canım benim,iyi calismalar

Merhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazım Cherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsun Tempus bittirdin mi işleri .

İşlere başlamadım ki benim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem

Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.

Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim

Afiyet olsun caldım bu tarifini yarın bende deneyeyim bakalım. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum.

Ooo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değil
Bu karışım çiğ maydanoz mu yoksa pişirip rondo mu yapıyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…