Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede alın canım inanın çok faydalı ya arada oturunca uzun süredir hareketsizsin diye dürtmesi falan şahane

Ooo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değil
Bu karışım çiğ maydanoz mu yoksa pişirip rondo mu yapıyorsun canım ?
Çiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorum bir tutam maydanoz yarım limon azıcık su blenderdan geçirdim tadı da fena değildi

Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim
Maşallah oğluna benimki de bana öyle bir kıyak geçse rüyamda görsem inanmam

Çiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorum bir tutam maydanoz yarım limon azıcık su blenderdan geçirdim tadı da fena değildi
Yalanını yiiym
Çiğ daha iyidir herhalde ya Monica_ senin karışım nasıldı hangisi daha ölümcül tada sahipse onu içelim

Merhaba arkadaslar bugun is arkadasimin esi geldi haftasonu pilates yapcaz diye sozlesmistik cok eglenceli oldu her yerimizi calistirdik somra da fit yemeklerimizi yedik
Simdi az ortaligi toplicam sizlerde ne var ne yok
belmayne canim oglusun nasil oldu

Aynen canim ozetle dedigin gibi oluyor motivasyonlar düşüyor o yuzden böyle düşündük sen sagol canım benim sen de beni düşünmüşsün Allah razı olsun

Ahhh ne güzel arkdaşların var canım benimkiler hep yeme içme peşinde

Ahhh ne güzel arkdaşların var canım benimkiler hep yeme içme peşinde
Sagol canim hepsini gaza getiriyorum diyet spor konusunda
Bu gelen arkadasim 71 kilo olmus gecen baya telkin verdim nasilsin diye ariyorum Almıla cips aldim az once icine mi dogdu diyo

Bu gorseli attım gözüm üzerinde diyorum nasi gülüştük

Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.

Bu nasıl bir karışım tatlişkom yahu
Buğday nohut ceviz fındık deniiişiik olmuş :) afiyet olsun ama şişirip tok tutacağı kesiinnnn
Buğday istemişti oğlum,ben de nohut severim diye ikisini bir pişirdim.Cevizle güzel olur diye ceviz kırdım ama fındığı denedim diş hedigi gibi oldu
Evet baya tok tuttu,hala tokum ki tabağı bitirememistkm
Tam da Cherry Mom e profil olacak bı fotoymus

Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.
Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.

Her yerim ağrıyor,pazartesi yola çıkacağım valiz hazırlamam gerek ama oğlum tutturdu yastık savaşı diye kalkip hem cocuuun gönlünü edem hem de Ceylansnn a rakip olam,buraları boş sanmasın haydi suskunum walk walk

Canım buraya yazdıktan sonra baya kötü oldu. Birazcık korkuttu bizi ama şimdi iyi çok şükür. Ateşi düştü. İnşallah çıkmaz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…