- 23 Mart 2016
- 29.674
- 90.034
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.221
Bencede alın canım inanın çok faydalı ya arada oturunca uzun süredir hareketsizsin diye dürtmesi falan şahaneMerhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazımCherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsunTempus bittirdin mi işleri .
Bu nasıl bir karışım tatlişkom yahuAkşam yemegim, anlık
Bencede bir kaç güne iner şişliğin Pazartrsi kilonla daha net anlarızAslinsa hedefim 75i gormekti ama malesefregl olmasaydim grucektim bence
Çiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorumOoo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değil
Bu karışım çiğ maydanoz mu yoksa pişirip rondo mu yapıyorsun canım ?
Maşallah oğlunaMasallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim
Yalanını yiiymÇiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorumbir tutam maydanoz yarım limon azıcık su blenderdan geçirdim tadı da fena değildi
Ben bi daha içmem yalan yok .dYalanını yiiym
Çiğ daha iyidir herhalde yaMonica_ senin karışım nasıldı hangisi daha ölümcül tada sahipse onu içelim
Aynen canim ozetle dedigin gibi oluyor motivasyonlar düşüyor o yuzden böyle düşündük sen sagol canım benimCanım çok güzel düşünmüşsünüz.Aktif olmayan bir arkadaş aktif olan bir arkadaşa denk gelince hepten kötü oluyor. İki hafta boyunca ağırlık hep bir kişide oluyor. İkisi de aktif değilse zaten okulu kıran liseliler gibi kayıplara karışıyorlar
Senin yükün artacak biraz canım. Çok sağ olasın
Ahhh ne güzel arkdaşların var canımMerhaba arkadaslar bugun is arkadasimin esi geldi haftasonu pilates yapcaz diye sozlesmistik cok eglenceli oldu her yerimizi calistirdik somra da fit yemeklerimizi yedik
Simdi az ortaligi toplicam sizlerde ne var ne yok
belmayne canim oglusun nasil oldu
Sagol canim hepsini gaza getiriyorum diyet spor konusundaAhhh ne güzel arkdaşların var canımbenimkiler hep yeme içme peşinde
Cok nadir canim ona da sukur diyorum ben ders calisacagim dedim o da masasini boyalarini hazirladi boyama yaptiMaşallah oğlunabenimki de bana öyle bir kıyak geçse rüyamda görsem inanmam
Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.İşlere başlamadım kibenim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem
Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.
Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim
Eki Görüntüle 2767442
Buğday istemişti oğlum,ben de nohut severim diye ikisini bir pişirdim.Cevizle güzel olur diye ceviz kırdım ama fındığı denedimBu nasıl bir karışım tatlişkom yahu
Buğday nohut ceviz fındıkdeniiişiik olmuş :) afiyet olsun ama şişirip tok tutacağı kesiinnnn
Tam daSagol canim hepsini gaza getiriyorum diyet spor konusunda
Bu gelen arkadasim 71 kilo olmus gecen baya telkin verdim nasilsin diye ariyorum Almıla cips aldim az once icine mi dogdu diyo
Bu gorseli attım gözüm üzerinde diyorum nasi gülüştük
Eki Görüntüle 2767564
Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.
Canım buraya yazdıktan sonra baya kötü oldu. Birazcık korkuttu biziMerhaba arkadaslar bugun is arkadasimin esi geldi haftasonu pilates yapcaz diye sozlesmistik cok eglenceli oldu her yerimizi calistirdik somra da fit yemeklerimizi yedik
Simdi az ortaligi toplicam sizlerde ne var ne yok
belmayne canim oglusun nasil oldu
cok sukur canım ya Rabbim kalıcı şifa versin yavrucağızımızaCanım buraya yazdıktan sonra baya kötü oldu. Birazcık korkuttu biziama şimdi iyi çok şükür. Ateşi düştü. İnşallah çıkmaz bir daha
Benimkinde de 10 dal maydanoz, 1 limon, 1 su bardagi su ve buz da koydum ben soguk daha kolay icilir diye ama yarim bardak icebildim bitiremedimYalanını yiiym
Çiğ daha iyidir herhalde yaMonica_ senin karışım nasıldı hangisi daha ölümcül tada sahipse onu içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?