Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy 3.lukte biseydir kocama kızdim kendimi disari attim aslinda hic yuruyus yapsim yoktu 55 dakika sonra eve geldigimde pamuk gibi olmustum yuruyus cok iyi geliyo valla
Bu arada 1. Ve 2. Lerimizi kutluyorinnggg
@hawar S Suskunhanim
Kız ceza yersin ne işin var dışarda adımlar yanına kar kalmış ne güzel

Kız ceza yersin ne işin var dışarda adımlar yanına kar kalmış ne güzel
Aynen biraz ole oldu ben sitede oturuyorum canim tamda 5 den sonra ciktim yuruyuse aslinda polis gelir kovalardi evlere ama daha basima gelmedi sitedekiler cikiyo disari bende bgun onlara uydum bahce sayiliyomus falan filan

Aynen biraz ole oldu ben sitede oturuyorum canim tamda 5 den sonra ciktim yuruyuse aslinda polis gelir kovalardi evlere ama daha basima gelmedi sitedekiler cikiyo disari bende bgun onlara uydum bahce sayiliyomus falan filan
Site olması çok güzel yuruyecek kadar geniş bir site olması daha güzel biz hep bu sitesizlikten yuruyemiyoruz zaten ben de markete çıktım bugün, merdivenden inip adım arttırdım güya

Uyy ortim bu nasıl menü Miden iyice küçüldü galiba senin. Neyse ki kahvaltı sağlam.
Spor efsane Azıcığını alabilir miyim
Cok sagol canim haftasonu gec kalkinca boyle oluyor evet ya kahvalti baya tuttu zaten diyetisyen de kahvalti ile diger ogun arasi 4 saat olsun en az diyor canim
Spor da arkadasimla sozlesmistik bugun icin beraber yaptik

Ay liste uzdu beni bugun umutluydum
Yürüyüş listesi mi
Kalori olarak iyi dengelemişsin canim ama keske kizartma olmasaydi bu aon kacamagimiz olsun insallah. Ben de yazayim hemen menümü
Bir aydır yapmıyordum oğluma diye yaptım dayanamadım bu sebepten hala açımoh olsun banaanne evine gidiyorum bu hafta Nikinik im inşallahannem hep börek yapar,bakalım nasıl savaşacağız on gün.Kimse gormezken zıplarim artık

Evet canim yuruyus listesi halbuki az cok herkes atsin diye belirtmistim sabah
Allah kolaylik versin canim anne evi en tehlikelisi
Şu listeye az da spor olsa ne güzel olur balım
Canim kalan bos vaktimi derse veriyorum.spor yapmayip bi de kilo vermezsem o zman kiz bana

Şu anda açım mesela ama o açlık duygusu hoşuma gidiyorkahvaltının hayaliyle uyuyorum her gece ama yarın sabah haşlak yumurta yiyecek olmaz üzüyor
Kıyamam yaauzulme en azından yumurta yiyebiliyrsun yumurta sut ve domates alerjim var daha pek cok seye. Bir kere diyetisyene gittim kadn da sasrdı ne yazacagini bilemedi. Sacma sapan bir liste cıktı ortayaona da ben uyamadım. Ama senin kilon iyi duruyor bildirim gostergesinde.

Hahahaben bu gruptan bağımsız şu anda olduğum kiloda olsaydım koruma gibi beslenirdim her istediğimden yerdim ama buraya girince yıllardır görmedeğim kiloyu hedef koydum onun için çabalıyorummezun olmak için 1.9 hedefime ulaşmak için 3.4 kilom daha var ve hedefim 12 şubatta mezun olabilmek inşallah

Alerji olmak da kötü ya cidden zor bi durum bi de yumurta diyetin vazgeçilmezlerinden

Cok guzel canim if duzenini mi deniyorsun aralik 6 saat çünkü yediklerin de çok saglikli balim masallah

Alerji olmak da kötü ya cidden zor bi durum bi de yumurta diyetin vazgeçilmezlerinden
Sorma domates muz yumurta sut bir insan ne yerki kahvaltida bende patatese talim ediyorumdum tabi. Bu uc haftadir yiyorum ama hepsini hem aclık hem geniz yangıni egzema ile dolaşıyorum. Yapabilecim birsey yok corba ve yemek yemek istemiyorum kahvaltıda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…