- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.261
Kız ceza yersin ne işin var dışardaAyy 3.lukte biseydirkocama kızdim kendimi disari attim aslinda hic yuruyus yapsim yoktu 55 dakika sonra eve geldigimde pamuk gibi olmustum yuruyus cok iyi geliyo valla
Bu arada 1. Ve 2. Lerimizi kutluyorinnggg
@hawar S Suskunhanim
Aynen biraz ole olduKız ceza yersin ne işin var dışardaadımlar yanına kar kalmış ne güzel
Beni eşim çok bozuyor ya ona uymamaya çalışıyorumCanım menün gayet iyi börek bir tane ise sıkıntı değil
ben güya bu gün dikkat edecektim ama yine kaçırdım
Site olması çok güzel yuruyecek kadar geniş bir site olması daha güzelAynen biraz ole olduben sitede oturuyorum canim tamda 5 den sonra ciktim yuruyuse aslinda polis gelir kovalardi evlere ama daha basima gelmedi sitedekiler cikiyo disari bende bgun onlara uydum bahce sayiliyomus falan filan
Sevgim aslında if yapabilsen belki orucum başladı diye atmazsin ağzına.cunku bı lokmadan bir şey olmaz diye başladıklarımda hep tabağı sunnetledim benBeni eşim çok bozuyor ya ona uymamaya çalışıyorum
Şu anda açım mesela ama o açlık duygusu hoşuma gidiyorDiyetisyenle çalıstıgını biliyorum ama ben sabaha kadar açlıktan uyuyamam herhalde. Azmine hayranım
Ben mi yazdım acaba dedimŞu anda açım mesela ama o açlık duygusu hoşuma gidiyorkahvaltının hayaliyle uyuyorum her gece ama yarın sabah haşlak yumurta yiyecek olmaz üzüyor
Cok sagol canim haftasonu gec kalkinca boyle oluyorUyy ortim bu nasıl menüMiden iyice küçüldü galiba senin. Neyse ki kahvaltı sağlam.
Spor efsaneAzıcığını alabilir miyim
Kalori olarak iyi dengelemişsin canim ama keske kizartma olmasaydi bu aon kacamagimiz olsun insallah. Ben de yazayim hemen menümüSaçma sapan bir menü oldu bugün ama erken yiyerek ve akşam az yiyerek dengeledigimi düşünüyorum
10800 adım 200 zıp 108+40=148puan
Cherry Mom Nikinik @_Reyyan
Birkaç gün daha aynen devam sonra bi onlete dönerim en fazla bu kadar değişiklikBen mi yazdım acaba dedimiki gün ara verdim yumurtaya ama yarın devam
Yürüyüş listesi miAy liste uzdu beni bugun umutluydum
Bir aydır yapmıyordum oğluma diye yaptım dayanamadımKalori olarak iyi dengelemişsin canim ama keske kizartma olmasaydi bu aon kacamagimiz olsun insallah. Ben de yazayim hemen menümü
Şu listeye az da spor olsa ne güzel olur balımCumartesi
12.00
Firinda biber kabak patlican
3 kasik yogurt
Ara
Form cayi
Yesilcay
2 kasik sutle kahve
Aksam
Tonbalikli salata
Su 2.5
Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Evet canim yuruyus listesi halbuki az cok herkes atsin diye belirtmistim sabahYürüyüş listesi mi
Bir aydır yapmıyordum oğluma diye yaptım dayanamadımbu sebepten hala açım oh olsun bana anne evine gidiyorum bu hafta Nikinik im inşallah annem hep börek yapar,bakalım nasıl savaşacağız on gün.Kimse gormezken zıplarim artık
Canim kalan bos vaktimi derse veriyorum.spor yapmayip bi de kilo vermezsem o zman kiz banaŞu listeye az da spor olsa ne güzel olur balım
Kıyamam yaaŞu anda açım mesela ama o açlık duygusu hoşuma gidiyorkahvaltının hayaliyle uyuyorum her gece ama yarın sabah haşlak yumurta yiyecek olmaz üzüyor
HahahaKıyamam yaauzulme en azından yumurta yiyebiliyrsun yumurta sut ve domates alerjim var daha pek cok seye. Bir kere diyetisyene gittim kadn da sasrdı ne yazacagini bilemedi. Sacma sapan bir liste cıktı ortaya ona da ben uyamadım. Ama senin kilon iyi duruyor bildirim gostergesinde.
Alerji olmak da kötü ya cidden zor bi durum bi de yumurta diyetin vazgeçilmezlerindenKıyamam yaauzulme en azından yumurta yiyebiliyrsun yumurta sut ve domates alerjim var daha pek cok seye. Bir kere diyetisyene gittim kadn da sasrdı ne yazacagini bilemedi. Sacma sapan bir liste cıktı ortaya ona da ben uyamadım. Ama senin kilon iyi duruyor bildirim gostergesinde.
Cok guzel canim if duzenini mi deniyorsun aralik 6 saat çünkü yediklerin de çok saglikli balim masallah23 Ocak Cumartesi
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 5 siyah zeytin, ev yapımı muhammara, domates sosu ve köz patlıcan(hepsinden 1-2 şer çatal), beyaz lahana, maydanoz, turp, sakız kabağı(çiğ sebze tabağı hazırladım ama biraz abartmış olabilirim)
18.00: 1 büyük tabak yoğurtlu, cevizli kereviz salatası, yarım tabak sebze kavurma (karnıbahar, kabak, pancar, az havuç)
Su: 2 lt(devam)
Spor: Gece belki ama düşük ihtimal
Gece yeşil çay inş.
Orticim ev halkına mor buğdaydanpizza, bana bu menü. Elimi bile sürmedim
Namaria Cherry Mom @_Reyyan
Sorma domates muz yumurta sut bir insan ne yerki kahvaltida bende patatese talim ediyorumdum tabi. Bu uc haftadir yiyorum ama hepsini hem aclık hem geniz yangıni egzema ile dolaşıyorum. Yapabilecim birsey yok corba ve yemek yemek istemiyorum kahvaltıda .Alerji olmak da kötü ya cidden zor bi durum bi de yumurta diyetin vazgeçilmezlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?