- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.301
Canım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?Evet canim yuruyus listesi halbuki az cok herkes atsin diye belirtmistim sabah
Allah kolaylik versin canim anne evi en tehlikelisi
Canim kalan bos vaktimi derse veriyorum.spor yapmayip bi de kilo vermezsem o zman kiz bana
AA niye kimuhursuzpusula canim dua geubunda gördüm ban yemissin ve baya bi kisi banlanmis orda insallah önemli bişey yoktur canim üzüldüm
Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparkenbakma site bile olsa kovaliyolar bazen polisler siteninde icine karismaya basladi cunku sen sadece markete gidip gelmeyle yaomadin dimi bu a dimlari harbiden evdemi yurudun yoksa kosu bandi flnmi var
Seni mi kircam ortimCanım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?
Hem ara ara meta hızlanır hem de gün için de bı tık fazla kalori
AA niye ki
Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparkenüstü de çocukları giydirip uyutma faslında su kitap vs isteklerini karşılarken
Bilmiyorum canim dua grubunda çok kisi ban yemiş anlamadimAA niye ki
Yok almilam onlar benim yaşam şeklim can damarım felan yaniNe yardan geciyosun ne serden canim
Hep bakis acisi iste ben de oyle diyodum bana kilodan ve anlik hazlardan baska bisey vermedi yiyecekler aysunumYok almilam onlar benim yaşam şeklim can damarım felan yani
Süpersin ortimSeni mi kircam ortimbugun 1000 zip
Ben de bı bakayım,daha kahvti yapmadımBilmiyorum canim dua grubunda çok kisi ban yemiş anlamadim
Ya şimdi panikle uyandım, menu yazarken uyuya kalmışım gece.22-29 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
Namaria
@nnurc
@hawar
Nikinik
@Smr3535
@yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
M miraysu_
@Tempus
Ceylansnn
@birsevgi
Pain Killer
Menün güzel ortim afiyet olsun, gevreği akşam yiyince nasıl oldu sence? Öğleyin yiyordun normalde demi?23.01.2021
Sabah yok
Öğle 15:00
1 tabak patates kavurması
Bir parça peynir
Yarım simit
Ara 18:00
1 küçük muz
Akşam 19:00
5 çorba kaşığı yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek
Ara 21:00
1 sade türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor:
25x2 bacak hareketleri
25x2 kol hareketleri
Yatmadan öncede yapıcam işim çıkınca devam edememiştim.
Cherry Mom Mehfam Pain Killer
Canim dua grubumuzda baya bi kisi ban yemis dün ben de anlamadim son mesajlarda kimsenin biseyi yok
Ban kaç gün oluyor acaba, farklı farklı gün cezaları mı var yoksa herkes için aynı mı. Bu kuralları ilk girerken okumuştum ama yıllaaar oluyor unutmuşum hepsini.Canim dua grubumuzda baya bi kisi ban yemis dün ben de anlamadim son mesajlarda kimsenin biseyi yok
Hic bilmiyorum canim ben de.Ban kaç gün oluyor acaba, farklı farklı gün cezaları mı var yoksa herkes için aynı mı. Bu kuralları ilk girerken okumuştum ama yıllaaar oluyor unutmuşum hepsini.
Eline sağlık canım22-29 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
Namaria
@nnurc
@hawar
Nikinik
@Smr3535
@yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
M miraysu_
@Tempus
Ceylansnn
@birsevgi
Pain Killer
Canım kusura bakma dün gece çıkmak zorunda kaldımEvet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!Bu arada kızım da üzülüyor ona da vakit ayıramıyorum diye. Küçük çocuk olunca malum evde yemek-çamaşır-bulaşık-ev düzeni... vs derken kendime vakit ayırmak zor iş ama ne yapayım artık bir kenara çekilip kendimi kapatmaya çalışıyorum. Geçen gün dans öğretmeni bu aralar pek katılmıyorsun desi kızıma: evde bazı sorunlar oldu annem astrolojiye başladı da bana pek vakit ayıramıyor artık! dedi ve ben şokkk çocuk vicdan azabı yaa
Neyse böyle biraz yorgun düştüm son zamanlarda. E bu arada diyet yaparken spora da elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum biraz halsiz kaldım mesela bugün zorlandığım bir gündü diyet konusunda. İte kaka günü bitirdim ama nasıl bitirdim Allah biliyor
Şimdi yatacağım bir gıdım daha bir şey yemeden uyumalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?