Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy masallah ben sadece yuruyusumu yazdim gunluk tlfn elimde olmadigi icin ev icinde ne kadr adim atiyorum bilmiyorum mesela suan 29 adim olmus tlfn senin bilekligin var sanirim
4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir de

Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle
Mesajları da okuyamadım Akşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. Namaria

Terslikler ust uste gelmis canim ya esya bozulmasi cok basima geldi insan ne yapacaginj sasiriyor gecmis olsun canim dikkat edin kendinize

Ayni canim ben de yemek telasina girisicem insallah simdi

Emziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazım ben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim

Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonra Namaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa

Ahaha en sevimli halimdeydim balim aşkolsun fırça degil fırça olsa duramazdin

Bana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya
Yemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsun
Beni yanlis tanitiyorsun cok üzülüyorum
shshs saka saka ayni ben

Yemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsun
Beni yanlis tanitiyorsun cok üzülüyorum
shshs saka saka ayni ben
Diyette herşey mübahtır dewamke
Hımm bak etliekmek olabilir

Güzel tavsiyeler verir hemde tatlıdırİkinizi de çok seviyorum
Bizde seni çok seviyoruz bal ❤ Yalnız etli ekmeğe olan zaafınızı yazdım bi kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…