- 23 Mart 2016
- 29.715
- 90.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.321
Telefon paylaşma durumu olmuş direk sayfada mı yazdılar acaba editörler silmiştir mesajları o yüzden göremiyor olabiliriizCanim dua grubumuzda baya bi kisi ban yemis dün ben de anlamadim son mesajlarda kimsenin biseyi yok
Yani hafif spor yaptığın hafta daha iyi yüzde yapmışsın öyle mi canım ?Bugün gecmise donuk arastirma yaptim canlar yarismada derece yaptigim haftalardaki sporlarima bakayim dedim neler yapmışım
Ben chloe cardio falandir derken cok ilginc %2.5 yaptigim hafta her gün yoga yapmisim ve bolgesel ust vucut 20 dk falan.
3. oldugum iki hafta da leslie ve bölgesel yapmışım cogu gun
Bu hafta sporumu böyle sekillendirecegim bakalim
Dun ne yazikki kotu birgun gecirfik canim, kizim cok huysuzdu ve esim evde degildi. Bugun de kizim biraz huysuz ama hem dunden iyu hem de esim evde, yardim var yani
İyi bari canıım belki bir nefes dinlenirsinDun ne yazikki kotu birgun gecirfik canim, kizim cok huysuzdu ve esim evde degildi. Bugun de kizim biraz huysuz ama hem dunden iyu hem de esim evde, yardim var yani
Canım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?
Hem ara ara meta hızlanır hem de gün için de bı tık fazla kalori
AA niye ki
Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparkenüstü de çocukları giydirip uyutma faslında su kitap vs isteklerini karşılarken
Oyy masallah
Sagol canim. Bugun h defim 45 dakika spor yapmakİyi bari canıım belki bir nefes dinlenirsin
Doğru diyorsun almilam sen ama tamamen hazirmişsinHep bakis acisi iste ben de oyle diyodum bana kilodan ve anlik hazlardan baska bisey vermedi yiyecekler aysunum
Aynen canim cok sasirdim hafif yoga her gun yapmisim en yuksek yuzdede hic odem olmuyor onda bi de bolgesel kol calismisim.Yani hafif spor yaptığın hafta daha iyi yüzde yapmışsın öyle mi canım ?
Allah zihin acikligi versin canim. Iyi derslerTünaydınlar herkeseeeben her zaman ki gibi asla güne sakin başlayamadım iş güç kahvaltı derkeeeennn saat bu saat olmuş ve şimdi de derse oturuyorum inşallah perşembe günü kurtarıyorum sınabşardan kendimi
Insallah yarina sabitle baslarsin canim. Artiyla haftaya baslamak kotu oluyor biliyorumGunaydinlarrr dün +1 kiloyla uyandim bugunde 500 gr gitmis yarinada o gitse haftaya sabitle baslasam o bile kar benim icin bu regl mahvetti duzenimi
ay buralara ugramaya yuzum.yokseyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı?
@amatordiyetci @mavimlikirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi
Cherry Mom kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız
bu arada oglanla savasa savasa yazdim mesaji, yarim kaldi:) sen ne durumdasin, tekrar aldinmiseyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı?
@amatordiyetci @mavimlikirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi
Cherry Mom kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız
Yaaa o benim kanayan yaram yok içemiyorum icemiyorum bi türlu dur gidip 3 bardak içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?