Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yani hafif spor yaptığın hafta daha iyi yüzde yapmışsın öyle mi canım ?

azaydidem suan 100 adimim var, erken uyandım ama kalkmasın yataktangün icinde yazarım unutmazsam
Oyy masallah ben sadece yuruyusumu yazdim gunluk tlfn elimde olmadigi icin ev icinde ne kadr adim atiyorum bilmiyorum mesela suan 29 adim olmus tlfn senin bilekligin var sanirim

Hep bakis acisi iste ben de oyle diyodum bana kilodan ve anlik hazlardan baska bisey vermedi yiyecekler aysunum
Doğru diyorsun almilam sen ama tamamen hazirmişsin şimdi benim durumum da evden çıkamıyorsun felan iki minikle devamli bı de ben 2022 kpss hazırlanmaya başladım,ev tayfası para gereklilikleri sebebiyle iş arama vs mevcut olunca bilerek el kesmek istemiyorum yoksa kaçınılmaz depresyon çıldırinngg

Selamlar tünaydınlar
Benim beklediğim geldi bu sabah çok şükür
2 gün kadar sancı yapar sonra da bu şişlik gider zannımca
Dün sabah tartılmadım, bu sabahta öyle
Yarın sabah çıkan sonuç bakalım ne olacak inşallah hafif hasarla atlatmış olurum

Allah zihin acikligi versin canim. Iyi dersler

Ortim Ceylansnn nasilsin? Sinavina hazirlaniyor musun? Tarihler aciklandi galiba. Ben bugun dune gore daha iyi uyudum ve bebis biraz uyuyunca hemen buarada sporumu yaptim hem de 45 dakika Simdi hizli bir dus ve ogle yemegi zamani. Gardolap duzeltmem lazim aslinda, emzirirken giyenedigim herseyi cikartman lazim ama bakalim vakit olacak mi bugun.

ay buralara ugramaya yuzum.yok rahata alistim vala cok ha veririm ha veririm dedikce ibre yukari tirmaniyo hep

yeni bi yontem denemeye karar verdim ben de hani diyete ilk baslasogimizda cok hizli veriyoruz sonra yavasliyo ya, simdi bir sure diyetsiz takilicam boyle, sonra tekrar basladigimda hizli vermeye baslicam filan kisa surede ulasicam diye dusunuyprum

bu arada oglanla savasa savasa yazdim mesaji, yarim kaldi:) sen ne durumdasin, tekrar aldinmi ya bu kilo cok nankor biseymis, hemen lombur lombur filan oluyo insan su seyleri arastiriyorum bi yandan lipoliz filan

Z Zeze34 Neredesin ne yapıyorsun? Su içtin değil mi? Bu saate kadar 1 lt içmiş olmamız lazım
Yaaa o benim kanayan yaram yok içemiyorum icemiyorum bi türlu dur gidip 3 bardak içeyim
Bugun kızımla yatak keyfi yaptık kalkmadı sıpa meme keyfi bir saat suruyor. 12 de kaktıkbugün ful hareket gunu isim gücümde yok. Gel senle bir hedef koyalım derdim ama sende regl olmuşsun kuzum. Az hasarla atlatmaya bak. Sen neler yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…