• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy masallah😂 ben sadece yuruyusumu yazdim gunluk tlfn elimde olmadigi icin ev icinde ne kadr adim atiyorum bilmiyorum mesela suan 29 adim olmus tlfn😂😂 senin bilekligin var sanirim😉
4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir de🙈

Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum 🤦‍♀️
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle 🙃
Mesajları da okuyamadım 🤷‍♀️ Akşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. Namaria Namaria

Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum 🤦‍♀️
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle 🙃
Mesajları da okuyamadım 🤷‍♀️ Akşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. Namaria Namaria
Terslikler ust uste gelmis canim ya 😔 esya bozulmasi cok basima geldi insan ne yapacaginj sasiriyor 🤷 gecmis olsun canim dikkat edin kendinize 💞

Ayni canim ben de yemek telasina girisicem insallah simdi

Yaaa o benim kanayan yaram yok içemiyorum icemiyorum bi türlu dur gidip 3 bardak içeyim🙈
Bugun kızımla yatak keyfi yaptık kalkmadı sıpa meme keyfi bir saat suruyor. 12 de kaktık😁bugün ful hareket gunu isim gücümde yok. Gel senle bir hedef koyalım derdim ama sende regl olmuşsun kuzum. Az hasarla atlatmaya bak. Sen neler yapıyorsun.
Emziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazım😱😱 ben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim 😬😬😬

Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonra Namaria Namaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun😂 en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim 👀 benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa🥰🥰

Emziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazım😱😱 ben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim 😬😬😬

Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonra Namaria Namaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun😂 en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim 👀 benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa🥰🥰
Ahaha en sevimli halimdeydim balim aşkolsun 🤣 fırça degil fırça olsa duramazdin 🥲

Bana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya😂😂😂
Yemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsun 🤣🤣
Beni yanlis tanitiyorsun cok üzülüyorum🥲
shshs saka saka ayni ben

Yemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsun 🤣🤣
Beni yanlis tanitiyorsun cok üzülüyorum🥲
shshs saka saka ayni ben
Diyette herşey mübahtır dewamke😂
Hımm bak etliekmek olabilir🤤

Güzel tavsiyeler verir hemde tatlıdır🤗İkinizi de çok seviyorum 🥰
Bizde seni çok seviyoruz bal ❤ Yalnız etli ekmeğe olan zaafınızı yazdım bi kenara😂

Back
X