Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyor ama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim

Ben kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyor ama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim
Maşallah sevsin tabiki anne sütünden değerli hiçbir besin kaynağı yok

Ay ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım yaregl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorumyarın da şiş çıkıcam kesin of anam of çok derdim var bugün
Sorma bende o yollardan geçtim dün biraz depresiftim neyse bugün herşey toz pembe
Darısı sana canım

Gecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.

66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydi

Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecek
Oyy hoş geldin kuzu. Tam da tarhana kaynatmıştım bugün, senin şerefine olsun
Canım ne kadarlıktı senin kuzu
Gecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür ikisi de iyi . Ev revire dönmüştü ama şimdi sakin şükür

Ay ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım yaregl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorumyarın da şiş çıkıcam kesin of anam of çok derdim var bugün
Ortim insallah olursun da gerginlik de siskinlik de gider
Ortim klasik menun cok guzel dusuk kaloriliSporun olmasa da ziplarin mutlaka oluyor, darisi basima

Merhaba kızlar Bi. Çay sorsam reklama girermi acaba yeni tanıştığım Bi komşum satışını yapıyo kullananlar memnun dedi kendiside kullanmış

Kızlar selam, anca şimdi selam verebiliyorum yaa baya değişik bi hafta sonu oldu benim için. Burada 9kişiyiz evde:)) sokağa çıkma yasagı da olunca baya hareketli geçiyo. Kalabalığı görünce bebeğim iyice bana yapıştı. Sabahtan beri kucağımdan inmiyo. Agla agla... Ben dinlenmeye geldim güya memlekete ama o alışana kadar daha çok yorulacağım gibi. Bugün nasıl kollqrım bacaklarım agrıyo. Adetim de yaklaştı onun da etkisi var. Menüme yediklerimi yazdım. Cherry Mom balpamuk nolur kızmayınYemediklerimi de yazsam o zaman hak verirsiniz belki

Bu arada annemde mutfak terazisi var.yediklerimi tartıyorumkorktugum gibi değilmişim çok şükür. Ben kesin 1 porsiyon zannederken 2 katı yiyorumdur diyodum.yok neredeyse 1 porsiyon yiyomuşum

Ortim kakaolu sutun icinde yulaf da mi oluyordu?
canim tatli istediginde ben de yapiyordum eskiden. 1 tane hurma koyup tatlandiriyordum
Yulaf lapasını soruyorsun dimi ortim. Süt yulaf kakaoyu pişiriyorum katılaşıncaya kadar üzerine fıstık ezmesi muz ceviz falan koyuyorum ben o gün ne istersem. 3yk yulafa 1sb süt ya sa 1 çb su 1çb süt olarak değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…