Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

+700 kızlar
Ben bu sorunu nasıl çözecem bilemiyorum
Her haftam boşa gidiyor büyün hafta hafta sonunu telafi etmekle geçiyor
Canım Nikinik ve Namaria yazmış bir turda ben dönmeyeyim :) çok haklılar işin özü öyle kaçamakların aşırı sınırsız oluyor adeta diyetten kopuk gidiyorsun o günlerde toparlanmakta bir şey pazartesi kontrol tartımızın amacı zaten bu pazartesi eksi çıkalım cuma dahada eksi çıkalım değil hafta sonu ipin ucu kaçtı ise cumaya kadar toparlama fırsatımız olsun diye ama sen yoruldun farkındayım bunun içinde ne yapman gerektiğini biliyorsun bu hafta en azından öyle deneyelim bence
Gecmis olsun canim limonlu su dusuruyor muydu yani yuksek tansiyon mu acaba bu ara et turevlerinden ve tuzdan azcik uzaklassana kaptanim öyle bisey varsa
Evet canım düşürür derler.
Her gün kalktığımda yorgun, ense ağrısı ve baş ağrısı ile uyanıyorum ama bunuda çocuğa yoruyordum iyi uyuyamadım flaan diye bugün ağrı kesici yerine limonla şıp diye kendime gelince aydınlandım. dediğin gibi dikkat edeceğim yediğm içtiğime
Senle ben aynı canım
Canım Namaria güzel incelemiş sağolsun teşekkür ederiz
Bundan sonra radarımıza girdin sıfır kaçamak cumaya kadar hadi bakalım
Kizlarrr walk challenge i unutmayalim

Gerçekler
Spor yok kalori çok metabolizma durdu kızlar
Pamuğum deli olacak birşey yok gayet iyi gidiyorsun cuma günü fzlaca kilo gönderdin o yüzden bu hafta bir tık yavaşlaması normal her hafta aynı hızda gitmiyor sen yapabildiğim kadar sporunu yapmaya devam et
Ay Hadi şimdidem geçmiş olsun kuzum
Keto kesinlikle yaradı sana yoksa diyetinin bu zmNlarında ve bu kilolarda az verirdin bir gerçek
Nasılsınız kızlar
Bugün pek iyi değilim tansiyonum oynak sanki yaa halsizim yorgunum kalktığımdan beri ne zman zımba gibi olacağım ben
Sen nasılsın canım koşu bandın çıktı mı piyasaya bakalım
Osmanlıca kendi isteğinle ve iradenle zorlama olmadan ha alkış hocam
iyiyim canım biraz işlerimi halledip spor yapcam inşallah sen nasılsın ara tartı kilo bildirimi yaptın mı canım göremedim sanki
Almilacım ya harikasın bugün göz açtırmamışsın helal evet var mı başka Pazartrsi kilosu bildirmeyen Tempus yazdı mı
Selam selamm selamm işten ancak geldim yemeğimi yedim bi markete gidicem peynirim bitmiş kahvaltı peynirsiz olmuyo

Sizler naapıyosunuz gün içi yazamıyorum ama okuyorum
Afiyet olsun canım
Bizde yeni yedik kahve içiyorm
Bugün çok kötü bir tartıyla geldim utancımdan gelipte söyleyemedim hiç birşeyde yiyemedim 86,25dim cuma günü ama bugün 87,3 çıktım. +1 kilo nedir ya
Canım hafta sonu kaçamaklı mı geçti ? Yada ödem yapacak bir durum olabilir mi ? Hemen moral bozmak yok cumaya kadar eksimizi buluruz yine

Ay ne guzel ben de bi ara merak salmistim.kendi basima ogrenip okumaya baslamistim. Sonra biraktim unutmusumdur muhtemelen

Gecmis olsun canim yuksek tansiyon belirtisi saydiklarin aslinda ama yyine de bi ölçüm yaptirirsin kaptanim varsa oyle bisey ortaya cikar cok bilinmez ama yuksek tansiyonla etin de cok yakin alakasi var damar sertligine sebep olup otomatikman tansiyonu yukseltiyor tuz da keza bilinen bişey
İnsallah genel yogunluktandir canim Rabbim sifa versin

Herkese merhaba Yogun bir gündu giremedim foruma. Bir arkadaşım geldi en sevdigim yemegi yapmıs aksam yemegi derken yemeyi biraz abarttım . Yarından itibaren cumaya kadar oruç tutayım diyorum biraz nefsim körlenir hemde hamileliten kalan borçlarımı azaltırım.

Amin canım çok sağol inşallah yoktur takip edeceğim bakalım :/

Kaçamak olmuştu ama spor yapmadım galiba hem onun etkisi olmuş olabilir hemde biraz kabızlık oldu onunda etkisi olmuştur. En iyisi ödem atıcı çayda içeyim birazcık :)

Guzel dusunmussun canim hazir uc aylar da yaklasiyor borclari da odemis olursun inşallah
İftarda hafif seyler yersen cok guzel sonuclar gelir canim

Hayat bayram olsa

4 tane içiyorum galiba bide ben 3 tane kahve içiyorum günde ortalama bugün 4 tane içtim mesela bazen kalbim pır pır ediyo
Napiyosum tempuscum 7 bardak kahve ve yesilcay napar insani sakın sakın bende ne kadar odem cikti diyetisyen ona ragmen gunde bir yesil bi beyaz cay verdi yapma bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…