- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.581
Ortim bugun kayinvalidemler bizdeydi yogundum o yuzden
Toparla ortim toparlaOrtim bugun kayinvalidemler bizdeydi yogundum o yuzden
Iyiyim ama aksam yemegini fazla kacirdim yarin toparlamam lazim. Sen nasilsin? Menun cok iyi yine
Doğru canım bırakınca çok hızlı gidiyor ama aynı hızla geri geliyorAy ne guzelben de bi ara merak salmistim.kendi basima ogrenip okumaya baslamistim. Sonra biraktim unutmusumdur muhtemelen
Hayat bayram olsa
4 tane içiyorum galibabide ben 3 tane kahve içiyorum günde ortalama bugün 4 tane içtim mesela bazen kalbim pır pır ediyo
Oyy eski benŞimdi balım sabah kahvaltıda yeşil çay içiyorum sonra bide sade kahve ayılmak için sonra işe gidiyorm 1 yeşil çayda orda patlatıyorum ardından bi sade kahve müesseseden öyle öyle bi kahve bi yeşil çay derkeeeeeen bi bakmışım dünya kdr içmişimtamam buna bi düzen getirelim bana alternatif içecek söyleyin sade soda okey başka da ne içebilirim
Oyy yirimmBen de aslinda çok tatliyimdir ay
sizler iyi olun diye bugün full bu moddaydim
Eki Görüntüle 2769095
kameralara yakalanmisiz
Laz kizidurAyy resmen canım sıkıldı kalktım açtım müzik kıvırtmaya başladım
Ay hevesim kursağımda kaldı kaptancığım. 7 şubata ertelenmiş. 30 dk bilgisayar başında bekledikten sonra mesajı gördümCanımNikinik ve Namaria yazmış bir turda ben dönmeyeyim :) çok haklılar işin özü öyle kaçamakların aşırı sınırsız oluyor adeta diyetten kopuk gidiyorsun o günlerde toparlanmakta bir şey pazartesi kontrol tartımızın amacı zaten bu pazartesi eksi çıkalım cuma dahada eksi çıkalım değil hafta sonu ipin ucu kaçtı ise cumaya kadar toparlama fırsatımız olsun diye ama sen yoruldun farkındayım bunun içinde ne yapman gerektiğini biliyorsun bu hafta en azından öyle deneyelim bence
Evet canım düşürür derler.
Her gün kalktığımda yorgun, ense ağrısı ve baş ağrısı ile uyanıyorum ama bunuda çocuğa yoruyordum iyi uyuyamadım flaan diye bugün ağrı kesici yerine limonla şıp diye kendime gelince aydınlandım. dediğin gibi dikkat edeceğim yediğm içtiğime
CanımNamaria güzel incelemiş sağolsun teşekkür ederiz
Bundan sonra radarımıza girdin sıfır kaçamak cumaya kadar hadi bakalım
Gerçekler
Spor yok kalori çok metabolizma durdu kızlar
Pamuğum deli olacak birşey yok gayet iyi gidiyorsun cuma günü fzlaca kilo gönderdin o yüzden bu hafta bir tık yavaşlaması normal her hafta aynı hızda gitmiyor sen yapabildiğim kadar sporunu yapmaya devam et
Ay Hadi şimdidem geçmiş olsun kuzum
Keto kesinlikle yaradı sana yoksa diyetinin bu zmNlarında ve bu kilolarda az verirdin bir gerçek
Bugün pek iyi değilim tansiyonum oynak sanki yaa halsizim yorgunum kalktığımdan berine zman zımba gibi olacağım ben
Sen nasılsın canım koşu bandın çıktı mı piyasaya bakalım
Osmanlıca kendi isteğinle ve iradenle zorlama olmadan haalkış hocam
Almilacım ya harikasın bugün göz açtırmamışsın helalevet var mı başka Pazartrsi kilosu bildirmeyen Tempus yazdı mı
Afiyet olsun canım
Bizde yeni yedik kahve içiyorm
Canım hafta sonu kaçamaklı mı geçti ? Yada ödem yapacak bir durum olabilir mi ? Hemen moral bozmak yok cumaya kadar eksimizi buluruz yine
Valla benim de şöyle bi kurtlarımı dökesim varbelmayne kıvırtıp peşinden horon tepmesem olmaz dedim bi tur da horon döndüm ah korona ah ah düğün yok olsa zevki yok
Sorma kuzu ya aç tok hertürlü gidiyor meretOyy eski benbir ara o kadar çok kahve içiyordum ki damarımı kessen kahve akardı. Simdi sabah bir kupa içiyorum. Ondan sonra 1 litre limonlu su. Tavsiye ederim
Bizde de genelde ben giydiririm esim cikartir sicak olur diyeServisler geldi canım. Biri kurutmayı götürdü, öteki çamaşır makinesinin tamir edilemeyeceğini söylediTaş devrine döndük
Neyseki biraz leslie yaptım. Günün iyi haberi budur
Ay annem de öylekendisi üşüdükçe bizi giydirirdi. Ben zaten üşüyen bir çocuktum sıkıntı yoktu ama ablam patlardı sıcaktan hala çok üşüyen bir tipim. o yüzden oğlumu giydirmek için hep eşime soruyorum
Kızlar eskiyle başlamak süper
Canım onu halledersin sen. Aman diyim sakın bırakma. Kiloları geri almak için en kritik zaman
Toksik arkadaş
En sevmediğim.
Ben de çıkarttım öylelerini hayatımdan.
Canım adetten hemen önce vücut en şiş halinde oluyor. Cumaya kadar gider inşallah
Vayy hatun hamarat. Çocuklara tabi değil mi
Bu gidişle benim düğünüme ancak ortamlar düzelir herhaldeValla benim de şöyle bi kurtlarımı dökesim var
Dün yaptım diye bugün aklıma gelmedi zira gelemezdi de o zombi halimle sanırımAhaha canim bu hafta is sakin gidiyor vakit ayirdim biraz gruba
Var canimCeylansnn sehir disindaydi galiba cumadan beri mesaji yok
@azaydidem bildirim yapmadi
seyrekyagmur bildirim gelmedi
@miraysu_ daha tartisi gelmedi
25.01.2021
Sabah
1 tost
Akşam
5 kaşık yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek
Su: Henüz 1 lt içebildim
Spor:
30x8 bacak hareketleri
Bugün artı çıkınca moralim bozuldu pek bişey yapamadım o yüzden
Cherry Mom @_Reyyan Pain Killer
Ay ortim ben bunu görmemişim kız25 ocak
13:30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15:00 1 corn flakes bar, kahve
18:30 1 kase lahana Corbasi, 3 kasik tavuk sote, 3 kasik eriste, 3 kasik kuru biber patlican sote, 2 kasik yogurt
Su: 3 litre
Spor 5700 adim 57 puan
yarimuhendis Cherry Mom @_Reyyan
Menun guz bence bi tek hem borek hem kek fazla gibi ama spor da eklemissin.25 ocak
10 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2.kaşık çökelek
1 çatal helva
15 00 1 kase şehriye salatası
1 dilim pırasalı börek ve 1 dilim kek ne yazıkkı
19 00 4 kaşık yoğurt ve 1 karnıyarık 3 4 kaşık salata
1 litre su
Spor 7000 adım
Spor muhteşem ortak25.01.2021
Kızın ateşi var biraz mız mız azı dişler vuruyor. Inmiyor kucaktan aksam spor diyrdum yalan oldu uyuyana kadar ben pert.elime telefon bile alamıyrm .
İnşallah canımselam canın gayet hafif olmuş menün. Sıkma canını hafta içi kaçamaksız olursa cumaya güzel rakamlar görürsün inşallh canım
Menün çok güzel canım11.45
1yumurta, 1kk peynir, 5zeytin,yarim avokado,1 dilim esmer ekmek, dereotu
15.30
1 muz
Brokoli sapı
18.30
balkabağı ve brokoli yoğurtlaması,1 dilim ekmek
kahve
su:1 litre
Spor: 3200 adım
muhursuzpusula
Oooo G gamzem23 sahalara dönmüş25 Ocak Walk Challenge
1. G gamzem23 12.100 adim
2.belmayne 9.000 adim ❤❤
3.Cherry Mom 7.131 adim
4.Namaria 6.532 adim ❤❤
5.DeryaOnDiet 5.003 adim
6.Nikinik 4.115 adim ❤❤
+100 puan G gamzem23 un arkadasimizi tebrik ediyorum
katilan diger arkadaslari da tebrik ediyorum
Elim değmiş yanlışlıkla ortağıma menü sayfasında seslenmişim
Ben yatayım artık iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?