Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ne guzel ben de bi ara merak salmistim.kendi basima ogrenip okumaya baslamistim. Sonra biraktim unutmusumdur muhtemelen
Doğru canım bırakınca çok hızlı gidiyor ama aynı hızla geri geliyor
Şimdi alıp okumaya başlasan bir iki güne hızlanırsın
Hayat bayram olsa

4 tane içiyorum galiba bide ben 3 tane kahve içiyorum günde ortalama bugün 4 tane içtim mesela bazen kalbim pır pır ediyo

Oyy eski ben bir ara o kadar çok kahve içiyordum ki damarımı kessen kahve akardı. Simdi sabah bir kupa içiyorum. Ondan sonra 1 litre limonlu su. Tavsiye ederim
Ben de aslinda çok tatliyimdir ay
sizler iyi olun diye bugün full bu moddaydim

Eki Görüntüle 2769095

kameralara yakalanmisiz
Oyy yirimm
Ayy resmen canım sıkıldı kalktım açtım müzik kıvırtmaya başladım
Laz kizidur

Ay hevesim kursağımda kaldı kaptancığım. 7 şubata ertelenmiş. 30 dk bilgisayar başında bekledikten sonra mesajı gördüm sinir oldum.
O ara arkadaş aradı. 1 saat da onla konuşmuşuz. Ders saatini doldurmuş oldum

Oyy eski ben bir ara o kadar çok kahve içiyordum ki damarımı kessen kahve akardı. Simdi sabah bir kupa içiyorum. Ondan sonra 1 litre limonlu su. Tavsiye ederim
Sorma kuzu ya aç tok hertürlü gidiyor meret
Limonlu suyu hiç sevmememe rağmen içiyorum 2 günde 1 yeşil çaydan da gına geldi dur bakalım yedim fırçayı artık daha az tüketicem inşallah

Bizde de genelde ben giydiririm esim cikartir sicak olur diye

selam kızlar ne konuşma okumaya ne sohbete bi vakit bulamıyorum uğraslardan
Benim kızımın 20 güne yakındır gece 2 den 6 ya kadar uyku bozuklukları ile kafayı yemiştik uyutmak çile gece onun kaçışları ile uğrqasmak aglama krizleri de eklenincee.. Dün gece zirveyi gördük resmen şiddet egilimi basladı bizde kızım nuh diyor asla inadı kırılmıyor ayakta öyle bekliyor ..Sabah acil olarak çocuk psiyatri ye götürdüm 1,5 saat yol cektik terapi başlıyor haftaya. döndük iş görüşmesi için 10 dk ya geri çıktım gene yol çek yağmur da ıslan sırılsıklam iş görüşmesi. ve o sırada akşama kadar da yarım açma ile durdum kızıma ayrı hepimizin uykusuzlugu ayrı üzüntü hep bitikim bitik

selam canın gayet hafif olmuş menün. Sıkma canını hafta içi kaçamaksız olursa cumaya güzel rakamlar görürsün inşallh canım

Ay ortim ben bunu görmemişim kızdediğin gibi akşam biraz dolu dolu geçmiş ama olsun yarına dengelersin

Menun guz bence bi tek hem borek hem kek fazla gibi ama spor da eklemissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…