Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napiyosum tempuscum 7 bardak kahve ve yesilcay napar insani sakin sakin bende ne kadar odem cikti diyetisyen ona ragmen gunde bir yesil bi beyaz cay verdi yapma bak
Şimdi balım sabah kahvaltıda yeşil çay içiyorum sonra bide sade kahve ayılmak için sonra işe gidiyorm 1 yeşil çayda orda patlatıyorum ardından bi sade kahve müesseseden öyle öyle bi kahve bi yeşil çay derkeeeeeen bi bakmışım dünya kdr içmişim tamam buna bi düzen getirelim bana alternatif içecek söyleyin sade soda okey başka da ne içebilirim

Canim gunde bir yesil cay max iki kahve aksam da papatya ve melisa gibi sakinlestirici caylar icebilirsin hersey dozunda iyi canim bi yeri yapayim derken bi yeri yikmayalim

Bugün hastaneye gittim test sonuçlarını almak için öğle aramda denk getirmeye çalıştım, herneyse hemşire odasına bi dalmışım hızlıca
Anaaaa karşımda ne göreyim Taladro adama el salladım oda bana salladı falan shsjjs sonra düştü jeton aceleyle farketmemişim ne güldüm kendime ya insan bi foto fln çekinir 40 yılda 1 hatay da ünlü görmüşüm

Taladro kim hangi test sonucu cok bilinmeyen var cumlede..
sasirma efektini bilerek verdim

Dagitimda ortim az sonra gelecek insallah yazarim kilomu dun az yidim ama onceki gun masallah cumartesi istahi olmus biraz. Dengelemisimdir umarim.
Evet canim ben cum abarttim sende cumartesi abartmissin olsun insallah cumaya gidicek trtinda hayirli ola ortim
Ayy benimde menulere bi el atıversene regl oldum evet ama dikkat etmeme ragmen gitmiyo
59.5 ciktim. Cuma 59 olayim insallahh saglikli yasam ve de siporr
Cherry Mom azaydidem
Masallah canim sen 65 kusurlerde degilmiydin en son kac haftada vermis oldun bu kadr kiloyi masallah ya
Ahaha canim bu hafta is sakin gidiyor vakit ayirdim biraz gruba
Var canim @Ceylansnn sehir disindaydi galiba cumadan beri mesaji yok
azaydidem bildirim yapmadi
@thequeensgambit bildirim gelmedi
@miraysu_ daha tartisi gelmedi
76.3 cUma kilomdu
Bugun 76.6

Iyi aksamlar kızceler Kilo bildirimi yapmamisim bugun cok yogun bi gun oldu ufakta bi kaza gecirdim otobuste
Ani fren ve benim toto yerde bacaklr havada gozunuzun onune gelmistir eminim tam bir rezillik rezil oldugumami uzulim kalcamin agridiginami bilemedim nese gecti gibi insallah biraz leslie yapicam birazdan
Cuma kilom 76.3
Bgun 76.6
Fark +300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…