Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline saglik canim yes fit ucmus no kilo hadi cosmak lazim bu hafta

Ay kizlar ne faydaliymis su sogan kürü.6 ayda bir 15 gun yapılıyormuş.ben bi deneyim bakalim.sifa olur insallah.
Bi kere yaptim polikistik over jcin cok oneriyolar faydali diye bu sefer de midemi kaybedicektim sogan sevmem zaten mide bulantisindan icemedim 10 gun dayandim

Bilemedimki canim.bi arkadasim sogan kabugu yapmıştı bana kaynatti mi napti bilmiyorim o da sokturmustu. Gorusmuyoruz da kendisiyle ilk defa eksikligini hissettim neyse google dostum yardim eder. Ben ona bakayim
Ben de refl olamadığım zaman 15 gün boyunca yaptım sabah akşam soğanı kaynatıp ılık bir şekilde içmiştim ve soğanı hiç sevmem dokunamam bile doğrandığı ortamda duramamama herkese yarayan o kür ben de hiçbir işe yaramadı

Günaydın kızlar
Spor muhteşem ortak

Kızın ateşi var biraz mız mız azı dişler vuruyor. Inmiyor kucaktan aksam spor diyrdum yalan oldu uyuyana kadar ben pert.elime telefon bile alamıyrm .
Geçmiş olsun canım. Kolaylıkla çıkartsın inşallah
Afiyet olsun canim süper menü adim da çok guz l sadece kuruyemis yiyince ekmek yemesen olurmus canim kafamda bagdastiramadim

Ya onları peşpeşe yemedim aslında
Sabah ile akşam arasında ne yersem ara diye yazıyorum derli toplu olsun diye. Kuru yemişi yedim pek tutmadı beni. Akşam yemeğine o açlıkla oturmayayım diye bir dilim de ekmek yedim
Ay ben de her türlü sebzeyi çiğ yiyebilirim.

Bi kere yaptim polikistik over jcin cok oneriyolar faydali diye bu sefer de midemi kaybedicektim sogan sevmem zaten mide bulantisindan icemedim 10 gun dayandim

Ay kizlar hayallerimi suya düşürdünüzben sogani severim.suyunu aevemeyecegim muhtemelen ama bi de ben deneyim bakalim.

Gece menuleri okumamak lazim Pain Killer
Evet aynen, neyseki sabaha karşı zaten uzun zaman önce yatağa yatmışken okumuştum, tembellikten kalkıp yiyemem o haldeyken
Gunaydin arkadaşlar huzurlu günler
Günaydın canım
Günaydın herkese
Gunaydın Reyyan canım
Ay ben de her türlü sebzeyi çiğ yiyebilirim.
Evet ya sebzeler pişince tadını kaybediyor. Yeşil kabak ve patatesi çiğ yiyemem ama çok da pişirmem, hafif sert kalması lazım.

Günaydın arkadaşlar,
Eline saglik canim yes fit ucmus no kilo hadi cosmak lazim bu hafta
S Suskunhanim yeni aşk yaradı sana! İnanmıyorum yaa benden sonra açıldı ex aşkım cozuttu kendini spora verdi, bu beni daha da hırslandırır!
Nasılsın ex orticim, nasıl gidiyor? Son günlerde pek takip edemedim herşey yolunda mı?
Almiloş sen nasılsın? Bu haftan nasıl geçiyor? Namaria

Aynen canım ben de sebzeleri az pişiririm. Çiğ patatesi denemedim ama çiğ kabağa bayılırım

Almiloş sen nasılsın? Bu haftan nasıl geçiyor? Namaria Namaria
Balpamukcum merhaba çok şükür iyiyim canım bu hafta iş çok yoğun değil ama ev yoğun yemek yap çamaşır bulaşık spor yap duş al kursum var diksiyon onun ödevlerine çalış günlük rutinler derken 2 yi buluyor yatmam.
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…