- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.641
gözün aydın canımAy gerek kalmadi sogana cok sukur
Orticiğimin menüsünü ve efsane sporunu da es geçmeyeyim.25.01
10.00
2 hasl yumurta bir avuc yesillik
5 zeytin 1 wasa 3 kayisi
13.50
7 yk mantarli et sote
5 yk salata 1 wasa
16.30
1 mandalina 3 ceviz 1 cb badem sutu
19.00
8 yk brokoli salatasi ( az bulgurlu)
Yarim kase yuvarlama çorbası
Su 3 lt
Spor 2000 adim 20 p.
30 dk leslie boosted 45 p.
25 dk dumbell cember kol bolgesel 63 p.
25 dk yoga 38 p.
Toplam 166p.
(challenge sayilmayacak total adim atildi)
belmayne Cherry Mom Mehfam
Hadi gözün aydın kuzumAy gerek kalmadi sogana cok sukur
Zaten evde daha çok işi oluyor insanın. Ben de bu aralar diyetime çok dikkat ediyorum iyice adapte oldum artık diye düşünüyorum, bu bana çok iyi geldi çünkü. Ama bir kaç gündür içimde değişik bir heyecan var sanki bir bayram günüymüşte ailemizle bir araya gelecekmiş toplanacakmışız gibi hissediyorum. Neden böyle bilmiyorum ama çok garip oluyorum bugün bir oturup düşününce duygulandım. Sanırım artık bir arada olmayı, insanların enerjisini, kalabalıkları özledik iyice... Dokunsan ağlayacak gibiyim artık.Balpamukcum merhabaçok şükür iyiyim canım bu hafta iş çok yoğun değil ama ev yoğun yemek yap çamaşır bulaşık spor yap duş al kursum var diksiyon onun ödevlerine çalış günlük rutinler derken 2 yi buluyor yatmam.
sen nasılsın canım?
çok haklısın canım insanların özellikle bize iyi gelen insanların enerjisini özledik bu süreçte :/ kalabalıkları şahsen sevmem ama benim de aile bireylerimin her biri bir şehirde pandemiden önce de öyleydi o yüzden benim için çok şey değişmedi :)Zaten evde daha çok işi oluyor insanın. Ben de bu aralar diyetime çok dikkat ediyorum iyice adapte oldum artık diye düşünüyorum, bu bana çok iyi geldi çünkü. Ama bir kaç gündür içimde değişik bir heyecan var sanki bir bayram günüymüşte ailemizle bir araya gelecekmiş toplanacakmışız gibi hissediyorum. Neden böyle bilmiyorum ama çok garip oluyorum bugün bir oturup düşününce duygulandım. Sanırım artık bir arada olmayı, insanların enerjisini, kalabalıkları özledik iyice... Dokunsan ağlayacak gibiyim artık.Farketmeden hepimiz yaralandık bu süreçte...
Bu arada çalışmam gerek kendimi işe veremiyorum. Ama bugün biraz çalışmayı deneyeceğim galiba. Artık hızlıca işleri de toparlamam lazım. Astroloji, Almiloş, ev işleri derken iş güç kaldı bu defa da. Biz kadınlar nasıl varlıklarız ki böyle bin tane bir arada yürütebiliyoruz!Allah kadın nesline ayrı bir güç vermiş hakikatten...Özellikle dayanma gücü.
çok sağol kuzum eskiden inan hep hazır yer bu yiyeceklerin tadını bilmezdim şimdi o kadar güzel geliyor ki hem de sağlıklı iyi ki bu sağlıklı yaşam yoluna girmişim çok şükür canımOrticiğimin menüsünü ve efsane sporunu da es geçmeyeyim.
Mantar sote, brokoli salatası ve diğerleri hep sevdiğim şeyler
canım burda dikkatimi çeken ara öğün nescafenin yanına 3 çeşit meyve yemişsin. meyve sağlıklı ama fruktoz şekeri var onda da ara öğünlerinde çeşitini tek meyveye düşürsen iyi olur canım bir de gece meyve yemek de iyi değil gece acıkırsan meyve yerine ceviz ya da çiğ badem tercih et canım23 ocak
12 .00
5 kucuk dilim Sucuklu yumurta
2 catal helva
Az peynir
3 zeytin
Ceyrek simit
Cay
17.00
nescafe
1 tanecik kafamak
1 hurma
1 armut
Yarim muz
19.30
2 dolu kasik menemen
2 lokmalik kadar ekmek
Yarim tabak pirasa yemegi
21.30
1 armut
Gun icinde
2 form cay
Su 2 lt
Spor malesef
Cherry Mom Mehfam @miraysu_
bu gün için de aynısını diyeceğim hurma ve gün kurusu aynı ara öğünde ikisi de kuru meyve glisemik indeksi yüksek. gece de bitter var ne kadar sağlıklı da olsa o saatte değil canım akşam öğününden sonra meyve ve bitter tarzı atıştırmalık yememeye çalış23 ocak
11.00
Yulaf süt az peynirli 2 yumurtali omlet
4 zeytin
Cay
15.00
Sutlu filtre kahve
2 hurma
2 gunkurusu
7 tane findik
19.30
2 tavuk baget
3 kasık yumurtali ıspanak yemegi
Yesil salata 5 kasik yemisimdir
21.30
Sade Turk kahvesi
1 kare bitter ciklat
Su 2.5 lt
Spor 6.800 adim tempolu yuruyus
Cherry Mom @miraysu_
öğünlerin genel olarak sağlıklı yukarda yazdıklarım bu gün için de geçerli24 ocak
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Az Beyaz peynir
Cay
16.30
Nescafe
1 gun kurusu
2 hurma
6 cig findik
17.00
3 kasik yogurt
19.00
Firinda pismis tavuk gogus taraflarindan
Yesil salata
Su
2.5 lt
2 bardak form cay
Spor malesef
Cherry Mom @miraysu_
canım bir de kahvaltına az da olsa yeşillik ekle taze maydanoz dereotu nane gibi tüm kahvaltıların katı yani yeşillik yok..25 ocak
12.00
1 armut
Yarim tost ekmegiyle yapilmis tost kizim yemedigi icin ban kaldi
Yesil cay
17.00
Nescafe
2 hurma
1 gunkurusu
7 cig findik
19.00
2 parca tavuk
Yarim tabak yogurtlu karnibahar
21.30
Yesil cay
Su 2lt
Spor malesef
Gun icinde 1 form cay
Cherry Mom @miraysu_ Mehfam
canım sabaha yeşillik eklersen sen de çok güzel olur25ocak
9.30
1yumurta
1d.peynir
1d.ekmek
13.30
Kahve 1hurma 1ceviz
15.00
3kaşık zeytinyağlı kereviz
18.00
1muz
1çay b.süt
1kare çikolata
Şpor 300zıp. 60p. 4000 adım. 40p.=100p.
Su 1lt. Oldu.2 lt.olacak inş.
Mehfam balpamuk Namaria Cherry Mom
Pamukcuğum hergün menüne bir şey yazmıyorum çünkü düzenini baya oturtmuşsun çok iyi gidiyorsun maşallah.Zaten evde daha çok işi oluyor insanın. Ben de bu aralar diyetime çok dikkat ediyorum iyice adapte oldum artık diye düşünüyorum, bu bana çok iyi geldi çünkü. Ama bir kaç gündür içimde değişik bir heyecan var sanki bir bayram günüymüşte ailemizle bir araya gelecekmiş toplanacakmışız gibi hissediyorum. Neden böyle bilmiyorum ama çok garip oluyorum bugün bir oturup düşününce duygulandım. Sanırım artık bir arada olmayı, insanların enerjisini, kalabalıkları özledik iyice... Dokunsan ağlayacak gibiyim artık.Farketmeden hepimiz yaralandık bu süreçte...
Bu arada çalışmam gerek kendimi işe veremiyorum. Ama bugün biraz çalışmayı deneyeceğim galiba. Artık hızlıca işleri de toparlamam lazım. Astroloji, Almiloş, ev işleri derken iş güç kaldı bu defa da. Biz kadınlar nasıl varlıklarız ki böyle bin tane bir arada yürütebiliyoruz!Allah kadın nesline ayrı bir güç vermiş hakikatten...Özellikle dayanma gücü.
Benim de ailem hep farklı yerlerde olduğu için bu süreç bize çok zor gelmemişti. Hatta itiraf edeyim şu an ablamlar ve biz annemlerde birlikteyiz ya, o kadar özlememize ragmen herkes kendi düzenini özlemeye başladı:)çok haklısın canım insanların özellikle bize iyi gelen insanların enerjisini özledik bu süreçte :/ kalabalıkları şahsen sevmem ama benim de aile bireylerimin her biri bir şehirde pandemiden önce de öyleydi o yüzden benim için çok şey değişmedi :)
yani öyle bişey ki işe odaklansan ev kalıyor eve odaklansan hobilerin kalıyor hobilere odaklansan hepsi kalıyor
Allah vaktimize bereketler versin gerçekten yükümüzü hafifletecek insanlar da yok ki mecbur başımızın çaresine bakıyoruz gene çok şükür canım ne diyelim
Canım aslında sabahları yeşillik oluyor genelde ama sanki kalorilileri yazmak gerekiyor gibi geliyor.çoğunlukla yazmıyorumcanım sabaha yeşillik eklersen sen de çok güzel olur
akşam muz ve çikolata aynı öğünde olmamış bir tanesini tercih etseydin bir de ekleme yapmışsın menüne sonradan elma vardı bir de çorba galiba.
gün içinde çok hafif yemeye çalıştığımızda normal rutinimizden kestiğimizde akşam yemek kaçınılmaz oluyor sana tavsiyem daha dolu bir kahvaltı ve öğle öğünü yaparsan (bu demek değil sağlıksız ye miktarlar fazla ama sağlıklı olsun mesela 3 yk kereviz çok az 6 yk kereviz bol salata yoğurt ve 1 dilim tam bug. ekmeği gibi bir öğün) akşam acıkmaların çok azalacak ve tamamen kesilecek.
aynı şekilde meyve ve çikolata tarzı ara öğünler de akşam öğününden once olmalı
A asilr canım cumaya kadar radarımızdasın o artılar gidecek
canım ne yersen yaz sağlıklı sağlıksız diye dğil görelim hepsini :)Canım aslında sabahları yeşillik oluyor genelde ama sanki kalorilileri yazmak gerekiyor gibi geliyor.çoğunlukla yazmıyorum
Bu arada niye 3 kaşık kereviz biliyo musun, o kadar kalmıştıevde 9 kişiyiz.çocuklar maşallah tam büyüme çağında.kim ne bulursa onu yiyor
63.8e düşmüşüm bugün. yani cumadan 300gr.fazlayım.dünden 400gr.eksiğim. mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama şimdi bugün ablam ayva tatlısı yapacak bi tadına da bakmayım mıögle yemeği yerine yarım dilim yeyim olur mu
Adet de olamadım hala. Hiç günüm geçmezdi. Aklıma başka bişey de getirmek istemiyorum
Benden sevgiler hepinize
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemencecik toparlarsın inşallahSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus balpamuk S Suskunhanim
Tamam canım öyle yapacağım az tatlı ve ceviz. Akşama saldırmamak için ne demek istediğini de çok iyi anladımcanım ne yersen yaz sağlıklı sağlıksız diye dğil görelim hepsini :)
ben genel şeyler yazdım canım ev ahalisinin durumunu vs gün içini tabi ki bilemeyiz
genel olarak teoride ne dediğim önemli zaten canım gün içindeki ayarlamaları kendine göre yaparsın özetle çok kısarsan akşam saldırırsın direkt öğün yerine tatlı da yenmez o da yanlış ara öğünde tatlıdan tadımlık alır yanına ceviz vs yiyebilirsin
Çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus balpamuk S Suskunhanim
Gecmis olsun ortim. Ben de dedim kac gundur yoksun. Menu bile yazmiyirsun, sinavlarin var sandim. Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar. Nasilsin simdi? Daha iyisindir umarim.Selam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus balpamuk S Suskunhanim
Selam canım ya çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus balpamuk S Suskunhanim
Evet yaa yes fit 8000 küsür puan yapmıştı no kilo 4000Eline saglik canimyes fit ucmus no kilo hadi cosmak lazim bu hafta
İyiyim kuzum sağol deliklerim ağrıyor. İçime hava girdi kaptanımGecmis olsun ortim. Ben de dedim kac gundur yoksun. Menu bile yazmiyirsun, sinavlarin var sandim. Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar. Nasilsin simdi? Daha iyisindir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?