Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamadım canm ya
Canım menü yazdığımız sayfa varya orası sadece menü yazmak için ekstra arkadaşlarımıza yorum yapmak istersek orda cevapla diyip yazmıyoruz.
Cevap vermek istediğimiz menüyü Alıntıla diyoruz sonra bu sayfaya geliyoruz alıntıları ekle çıkıyor altta o şekilde yorumumuzu buraya taşıyarak yapmış oluyoruz

Selam kızlar ancak gelebildim
Hafta sonu oğluma etkinlik dergisi almıştık sabah onlar geldi gelir gelmez yapmays başladık kahvaltı vs derken ancak gelebildim saatler yetmiyor resmen ya
Bizum de sabah do it yourself icin aldigimiz renkli parlayan stickerler geldi. Bugun kizim krese gitmedi sirf onlarin paketinj acip yapmak icin. Senii cook iyi anliyirum kaptancim, biz de bugun ayni durumdayiz

Allah sifa versin canim yavrucagiza tez zamanda
Sağol almilam
Hiç ihmal etme çünkü biz ettik ve arttı Nisan da 6 olacak ve hala 4 yaş sendromlari var ileri için zemin oluşturuyor terapi yorumlarında ciddi fayda görenler oluyormuş gerçi nerede aldığına göre değişir ben suanlik şehir hastanesine başvurdum

Canim ne oldu? Neden cocugunu psikiyatriste goturmryi dusunuyordun? Ayni yastalar benim kizimla. Merak ettim. Hersey yolunda mi?

Gecmis olsun canim. Uyku bozuklugu zor olur.

Srumedim canim sadece dinlendim spor fln yapamadim ama gercekten spor onemli spor olmayinca kilo gitmiyo bugun guzel bi eksi gordum sulur cumaki kilomdan dustum aksamda sporumu yapicam insallah sende yap bakalim nasil olcak bu cuma
Canim yorumlarinda o kadar haklisin ki keske yarim saat once gorseydim yazdiklarini ozman nescafenin yaninda ayni hatalari yapmazdim bundan sonra daha dikkatli olurum bu konuda
Spora gelirsek cumartesi gunu guzel yuruyus yaptim sadece regl oldugum icin diger gunler hic icimden gelmedi biseyler yapmak ama farkindayim spora cok asilmiyorum bundan sonra insallah onada dikkat edicem bide ben yesillik cok yiyemiyorum midem bulaniyo yani roka maydanoz nane tere tarzi seyler ama bugun salatalik domates aldim yarin kahvaltima eklemek icin iyi deng gelmis
Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin canim

Su hala içilmiyor herhalde
Ben iyiyim canım sabah çok soğuktu tartılmaya üşendim açıkçası diyetim, sporum,suyum herşey yolunda çok şükür. Kilolar gidiyordur umuyorum

Ceylansnn cığım büyük geçmiş olsun tez zamanda toparlarsın inşallah balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…