- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.661
Acı eşiğim yüksekmiş bunu anladım böylelikle kaptanım ama şuan daha çok ağrım var kalkamıyorum yataktanSelam canım ya çok geçmiş olsunnasıl dayandın cumadan pazar gününe kadar o ağrıya
Sağol kuzucuk
Canım menü yazdığımız sayfa varya orası sadece menü yazmak için ekstra arkadaşlarımıza yorum yapmak istersek orda cevapla diyip yazmıyoruz.Anlamadım canm ya
Ah yavrum ya neyse Allah beterinden korusun yaa daha kötü olabilirdinAcı eşiğim yüksekmiş bunu anladım böylelikle kaptanım ama şuan daha çok ağrım var kalkamıyorum yataktan
Ay çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versinSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus @balpamuk @Suskunhanim
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.Selam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus @balpamuk @Suskunhanim
Cok gecmis olsun canim. Iyi yapmissin sinava girmekleİyiyim kuzum sağol deliklerim ağrıyor. İçime hava girdi kaptanımCherry Mom duyurulur. Cumartesi gece girdim sınava kuzum ağrıyla allahtan girmişim sınava son güne bıraksaydın dönem uzayacaktı.
Yat dinlen irtim, operasyon sonucta. Dikkat et kendine. Acele etme kalkmak icinAcı eşiğim yüksekmiş bunu anladım böylelikle kaptanım ama şuan daha çok ağrım var kalkamıyorum yataktan
Bizum de sabah do it yourself icin aldigimiz renkli parlayan stickerler geldi. Bugun kizim krese gitmedi sirf onlarin paketinj acip yapmak icin. Senii cook iyi anliyirum kaptancim, biz de bugun ayni durumdayizSelam kızlar ancak gelebildim
Hafta sonu oğluma etkinlik dergisi almıştık sabah onlar geldi gelir gelmez yapmays başladık kahvaltı vs derken ancak gelebildimsaatler yetmiyor resmen ya
Çok geçmiş oldun canım, iyiki sana zarar vermemiş o kadar sürede.Selam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus @balpamuk @Suskunhanim
Sağol almilamAllah sifa versin canim yavrucagiza tez zamanda
Hiç ihmal etme çünkü biz ettik ve arttı Nisan da 6 olacak ve hala 4 yaş sendromlari var ileri için zemin oluşturuyor terapi yorumlarında ciddi fayda görenler oluyormuş gerçi nerede aldığına göre değişir ben suanlik şehir hastanesine başvurdumCanım çok geçmiş olsun ya çabuk toparlar inşallah
Bende çok düşüyorum götürmeyi bin tane takıntısı var ama o bile ayrı bir travma biizm için düşünüp vazgeçiyorum umarım daha büyük dertlere zemin hazırlamıyorumdur siz yapmışsınız.
Canim ne oldu? Neden cocugunu psikiyatriste goturmryi dusunuyordun? Ayni yastalar benim kizimla. Merak ettim. Hersey yolunda mi?Canım çok geçmiş olsun ya çabuk toparlar inşallah
Bende çok düşüyorum götürmeyi bin tane takıntısı var ama o bile ayrı bir travma biizm için düşünüp vazgeçiyorum umarım daha büyük dertlere zemin hazırlamıyorumdur siz yapmışsınız.
Gecmis olsun canim. Uyku bozuklugu zor olur.selam kızlar ne konuşma okumaya ne sohbete bi vakit bulamıyorum uğraslardan
Benim kızımın 20 güne yakındır gece 2 den 6 ya kadar uyku bozuklukları ile kafayı yemiştik uyutmak çile gece onun kaçışları ile uğrqasmak aglama krizleri de eklenincee.. Dün gece zirveyi gördük resmen şiddet egilimi basladı bizde kızım nuh diyor asla inadı kırılmıyor ayakta öyle bekliyor ..Sabah acil olarak çocuk psiyatri ye götürdüm 1,5 saat yol cektik terapi başlıyor haftaya. döndük iş görüşmesi için 10 dk ya geri çıktım gene yol çek yağmur da ıslan sırılsıklam iş görüşmesi. ve o sırada akşama kadar da yarım açma ile durdum kızıma ayrı hepimizin uykusuzlugu ayrı üzüntü hep bitikim bitik
Srumedim canim sadece dinlendim spor fln yapamadim ama gercekten spor onemli spor olmayinca kilo gitmiyo bugun guzel bi eksi gordum sulur cumaki kilomdan dustumCok gecmis olsun canim kas gevsetici agri kesici bi si sur hemen. Yemek yedikten sonra tartildiysan da olabilir bu kilo. Ben buraya geleli iki cuma gecti birkac gun oncesinde de baslamistim diyete. Zaten odem verdiklerim yag yakimi yapiyor muyum bilmiyorum. Sporu arttiralim cumaya kadar bakalim nasil cikacak sonuc
Canim yorumlarinda o kadar haklisin ki keske yarim saat once gorseydim yazdiklarini ozman nescafenin yaninda ayni hatalari yapmazdim bundan sonra daha dikkatli olurum bu konudaazaydidem canım son 4 gününe baktım genel olarak senin eksiğin hareket canım spor neredeyse yok.. tek başına diyet ya da sağlıklı beslenmek yetmyor sporun da vücut ve kas sistemimize inanılmaz faydaları var çok güzel 10 dklik videolar var canım illa saatlerce cardio hit yapmana gerek yok yavaş yavaş başlayıp alışınca artık kendi içinden yapmak gelicek zaten
tek tek günlere bakalım birkaç nokta var onları da yazayım
canım burda dikkatimi çeken ara öğün nescafenin yanına 3 çeşit meyve yemişsin. meyve sağlıklı ama fruktoz şekeri var onda da ara öğünlerinde çeşitini tek meyveye düşürsen iyi olur canım bir de gece meyve yemek de iyi değil gece acıkırsan meyve yerine ceviz ya da çiğ badem tercih et canım
bu gün için de aynısını diyeceğim hurma ve gün kurusu aynı ara öğünde ikisi de kuru meyve glisemik indeksi yüksek. gece de bitter var ne kadar sağlıklı da olsa o saatte değil canım akşam öğününden sonra meyve ve bitter tarzı atıştırmalık yememeye çalış
öğünlerin genel olarak sağlıklı yukarda yazdıklarım bu gün için de geçerli
canım bir de kahvaltına az da olsa yeşillik ekle taze maydanoz dereotu nane gibi tüm kahvaltıların katı yani yeşillik yok..
sevgili didemcim benim gördüğüm eksiklikler bunlar genel olarak küçük nüanslar var menünde onun harici başta da dediğim gibi sporu azcık azcık eklersen çok güzel geridönüşler alacaksın inşallah
Çok çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus @balpamuk @Suskunhanim
Çoook geçmiş olsun canım, bol bol dinlenSelam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlarCherry Mom DeryaOnDiet Tempus @balpamuk @Suskunhanim
Su hala içilmiyor herhalde25 ocak pazartesi cok geç oldu ama biz hala uyumadık bildirim saati geçti mi bilmiyorum unutmuşum
Sabah
Yulaf ezmesi
Cay
Ogle 1 tabak fellah köftesi
Akşam
4 tavuk kanat
3 ince dilim patates
Ayran
5 fındık
Spor yok
Cherry Mom @_Reyyan Tempus
Ben iyiyim canım sabah çok soğuktu tartılmaya üşendim açıkçasıHerkese merhaba dün gece sabaha karşı 5'te yattığımdan ancak ayıla biliyorum.
Ceylansnn Geçmiş olsun canım umarım tez zamanda toparlanır sın .
@Tempusum ortagım sen neler yapıyorsun. Bencede kahve tüketimin çok fazla. Bugün guzel bir eksi gördüm tartıda sende durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?