Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsız inşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.
Hosgeldin canim sen sakrak bi giris olmus takimla cabuk kaynasacagina eminim
Orticim dun yoldu , anne evinde ilk gundu derken yorum yapmayim dedim spor guzel yemekler de oyle ama lokum biskuvi gibi kacamaklarini yapmayalım carsamba persembe bizim icin onemli

Oyy canım. Noldu öyle. Tansiyon aleti gelince bir süre yazarak takip et muhakkak. Stres yorgunluk da çok etki eder tansiyona. Önemli bir şey yoktur inşallah
Yakaladı dedektif Gadget
Gordum canim menude masallah bize yorgunluga ragmen yaptik egzersizlerimizi
İncelme cok onemli canim dogru yoldasın devam insallah
Canım ben de seni tebrik ederim. O yorgunluğa yenilmedin yaptın sporunu helal olsun. Şimdi güzel bir uyku hakkımız

İlk etapta online danışabilirsen bile çok faydasını görürsün bence. Yani bu belirtiler yaşının özelliği mi yoksa gelmeye gerek var mı onu bile söyleseler kârdır.
İlk çocukta biz de demek ki çocuk böyle zor büyüyor diye düşünüyoduk. 2.olup da biraz büyüyünce normal çocuğun nası olduğunu görüp 1.nin anormalliklerini kabullendik:))
Ooo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcamilk videomu atayım size de haber vericem hemen
4gözle bekliyorum nasıl zayıfladığını merak etmiyorum görüyoruz zaten ögleden sonra bir şey yemiyosun da seni merak ettim

Keike tek beslenme şekliyle kilo vermiş olsaydım ama deniyoruz işte bakalım her şeyi ayrıntılı anlatırım atınca size de linkini paylaşırım ama muhtemelen mezun olduğumda çekerim

Yatmadan son bi bakayim dedim bu mesajı atlamisim Cherry Mom canim eskiden analarimiz bizim kafamiza tasla vurup zorla legende yikarlardi
Saka bi yana Allah sabir versin canim ama yazdiklarin 4 yas sendromu gibi degil biraz daha otesi sanki insallah sakinlesir durulur zamanla pek de tatli insan kizamaz da masallah ama bu zamanlarda mudahele etmezseniz ilerde buyuyebilir takintilar o yüzden bi uzmana danismak iyi olur belki canim

Zezecim bugün senin için ekstrem bir durum olduğu için bişey diyemiyorum Hayırdır neden sabahladınız böyle
Bizim kız 2. Azı dişlerini çıkarmaya başladı 2 den sabah 8 e kadar uyumadı butun gece kucakta pış pış gezdirdim durdum. O uyudugunda da pert oldum tabi.
Isten gel spor yap duş al oje sür mükemmel ben duş alabildigim gunü zafer sayıyorum.

DeryaOnDiet canım birkac gün oruç tutmaya karar verdim. O yuzden tek ögün

Karbonhidrat az protein kararinda guzel bir menü olmus. Arada bi de meyve olsa tam ideal menü olacakmis :)

Günaydın kızlar.
Mutlu Çarşambalar

Canım aslında çocuklar değil anormal. İlk çocuğun acemiliğiyle biz nasıl davranacağımızı bilemediğimiz için onlara yansıyor Biz tecrübesiz ana-baba, onlar tecrübesiz insan kafa göz kıra kıra öğreniyoruz. İkinciler şanslı tecrübeli ana babanın eline doğuyorlar
Canım Allah kolaylık versin. Uykusuzluk zor. Bir de emziriyorsun. Aman dikkat et kendine sussuz falan kalma

Oyy kuzum benim, Seviyor demekki uzun sacli olmayi.oluyor canim oyle, Bazen unutuyoruz inlarin da birer birey oldugunu.

Allah kabul etsin canim.
Disler zor cikiyor anlasilan, cok gecmis olsun canim. Cabucak ciksin inci gibi oldun disleriniz.

Öyle değil canım. Psikiytrist anlattı bizzat, davranışla gelişen şeyler değil. Bir hastalık gibi düşünün dedi. Böbrek hastası olsaydı az su vermişimdir ondan olmuştur der miydiniz, aynı onun gibi, biyolojik bir hastalık olduğunu kabul edeceksiniz dedi. Yoksa ben de ilk yıllarımı sürekli kendimizde kusur arayarak geçirdim. Hiçbir işe yaramıyor bu düşünce. Yani 2. Ve 3.de tecrübelendim ama 1.de hâla zorlanıyor olmam tecrübesizlikten olmaz:)

Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor

ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak

Geçmiş olsun. Duş almak çok büyük bir lüks tabii, kutlarım seni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…