- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.781
Allah kolaylıstırsın inşallah canım. İşe başlamak zor oluyor ama evden biraz farklı ortama girmek çok iyi geliyor aslında. Evdeki miskin havayı dağıtıyor.Günaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor
ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak
Canım bu durum tabiiki çok farklı. Doğuştan gelen özel bir durum varsa o zamn durum elbetteki faklı işler.Ama ben kesinlikle hiçbir durumda kendini suçlama taraftarı değilim zaten. Çünkü anne baba da olsak insanız. Farklı özelliklerimiz var. Bunlar ister istemez yansıyor çocuklara. Kendini suçlamak değil ama kendini keşfetmek benim söylediğim. Mesela benim annem çok korumacı bir annedir. Hala öyleÖyle değil canım. Psikiytrist anlattı bizzat, davranışla gelişen şeyler değil. Bir hastalık gibi düşünün dedi. Böbrek hastası olsaydı az su vermişimdir ondan olmuştur der miydiniz, aynı onun gibi, biyolojik bir hastalık olduğunu kabul edeceksiniz dedi. Yoksa ben de ilk yıllarımı sürekli kendimizde kusur arayarak geçirdim. Hiçbir işe yaramıyor bu düşünce. Yani 2. Ve 3.de tecrübelendim ama 1.de hâla zorlanıyor olmam tecrübesizlikten olmaz:)
Canım Allah zihin açıklığı versin.Günaydınlar herkesebenim bugün zorlu bi sınavım var saat 5 te o zamana kadar da vakit hiç geçmiyor yay gibi geriliyorum sizler nasılsınız bugün neler yapacaksınız
Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin canımGünaydınlar herkesebenim bugün zorlu bi sınavım var saat 5 te o zamana kadar da vakit hiç geçmiyor yay gibi geriliyorum sizler nasılsınız bugün neler yapacaksınız
Selam canım kesinlikle kalma aklında bir yerlerde burası olursa ipin ucu kaçmaz nasılsa döneceğini bilirsinİyi geceleeer herkese nasılsınız kızlar
Ben izinde de olsam da forumdan ayrı kalamadım bulduğum fırsatlarda hemen giriyorum ki biraz yemeği kaçırdığımda takım aklıma gelsin ve vicdan yapayım
Canım hadi hayırlısı. Gönlüne göre olsun inşallahGunaydin kizlar.kac gundur bekledigim regl bugun sagolsun agridan kaldirmiyor beni.neyse buna da sukur.
Kizlar basvuru yaptim 5 martta liste aciklanacak kimin duasi kabul olur bilinmez.icinizden bi gecirin yeter
Menün herzaman çok güzel canım, hiç kaçamak yapmıyosun maşallah ama hep aynı tarz beslenme kilo vermenin durmasına sebep olur mu acaba? Önümüzdeki haftalarda değiştirecek misinSabah:-
3 yumurtalı soğanlı omlet
-1 parça keçi peyniri
Ara:
-1 yk fıstık ezmesi
Akşam:
-Peynir tabağı
-1 kase sütlü granola
Spor: 30 dk eliptik.
Cherry Mom @_Reyyan A asilr Nikinik
Hayırlısıolsun canım. Benim de bugün leke geldi nihayetGunaydin kizlar.kac gundur bekledigim regl bugun sagolsun agridan kaldirmiyor beni.neyse buna da sukur.
Kizlar basvuru yaptim 5 martta liste aciklanacak kimin duasi kabul olur bilinmez.icinizden bi gecirin yeter
ÇOK ŞÜKÜR DÖNDÜM CANIM
hadi inşallah canım Allah gönlüne göre hayırlısını versinGunaydin kizlar.kac gundur bekledigim regl bugun sagolsun agridan kaldirmiyor beni.neyse buna da sukur.
Inşallah gercekten çok zor. Keske bakan kişıye bir ortalıgı topla deseydin. Ben ilk bakıcıya demedigime pişman olmuştum. Ikincisiyle öyle anlaştım. .bakıcı işi çok zor inşallah iyi biridir.Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor
ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak
oh yap canım ben de zoom da paneldeyim telefonda. bi yandan da bilgisayara bakıyorum :)Kızlar walk günü. Yapalım bişiler
Akşama misafirim gelecek ben bırazcık spor yapayım şimdi
Benim önceki bakıcım arada yapıyordu,yani bizde insanız evi her zaman düzenli olamıyorInşallah gercekten çok zor. Keske bakan kişıye bir ortalıgı topla deseydin. Ben ilk bakıcıya demedigime pişman olmuştum. Ikincisiyle öyle anlaştım. .bakıcı işi çok zor inşallah iyi biridir.
Canım 53 leri gördüysen yine elbet o rakam senindir sonuçta kaçamak olmadı merak etme bir şey ödem yapmıştır suyunı ihmal etme stres yapma olur öyleYa kaptanım ben pazartesinden 200 gr fazla çıkıyorum 2 gündür 53leri gördüm diye sevinmiştim ama 54te kaldım regl zamanım diye mi oldu böyle anlamadım kiCherry Mom
Selam canım geçmiş olsunGunaydin kizlar.kac gundur bekledigim regl bugun sagolsun agridan kaldirmiyor beni.neyse buna da sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?