Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

memnun olduk özge Esra bende :)
Kilo verme sebebin çok mantıklı yeniden girersin inşallah elbiselerine

ay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsız inşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.

Bugun baya baya yurudum ortim. Adim olcer yukleyim tam iki saat yurumusum ama adim olarak bilmiyorum. Spor hapacak dirmanim kalmadi inan. Bebgi de uyuttum cay iciyorum ohh miss bu saatleri seviyorum uyku oncesi ev sukunet icinde

Aynen saçını uzun seviyor yıllardır saçların böyle çok kötü oğlum gözüne giriyor oğlum çirkin oldun oğlum diyorduk geçen es kaza saçların çok güzel oğlum dedim ayy dememle boynuma atladı teşekkür ederim annecim seni çok seviyorum demez mi ağladım resmen çocuğun psikolojisini bozduk belkide çirkin oldun flan diye diye böyle duyunca çok hoşuna gitti yavrumun

Hergun mu yapacaktim zipi
Diyete devam ettiğin sürece desemyani kaptan ve yardımcıları bizi ayirsa da sen başka ortiler bulsan da beni düşünüp zıplamaya devam
Ben de kendim için yeni kararlar aldım youtube kanalı açmaya karar verdim
Ooo hayırlı olsun
Al benden de o kadar her girdigim odada 100 tane zıplayıp cikiyorum kimse görmeden
Biraz dana oldu benimki ama koynumda uyumasına bayılıyorum gerçi 4 yaşında küçük bir dana henüz
Benim ki 6,5 hala çok sever
ay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsız inşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.
Çok mantıklıhoşgeldin aramiza

Canim seni tebrik ediyorum menulerin masallah cok guzel bu menulerin karsiligini tartida olsun saglik olarak olsun alacaksin canim insallah

Sevmezsek kilo verdirmiyoruz :))
Şaka bir yana beraberce hedeflere ulaşırız inşallah canım yeterli istikrar ve kararlılık olsun

Hosgeldin saglicakla ideal kilolarimiza ulasacagiz insallah

Hoş geldin aramıza özge abla ben de zeynep memnum olduminşallah kısa sürede verirsin sen de kilolarını yaklaşık benim gibi başlamışsın serüvene vermek istediğimiz kilo aynıymış hemen hemen

Merhaba arkadaslar daha yeni oturdum
Komsularin tabaklari varsi yemek yaptim onlari dagittim kendim yedim bulasikti suydu buydu bu saat oldu azcik dinlenip halim olursa spor yapicam sizler nasılsınız
@belmayne canimcim nasi geciyor aksamin
Selam canım
Vay be yine konu komşu kaynaşmış bir Almina
Bende öyle yorgun ve halsizdimmki zorla sürüne sürüne bisiklet üstüne çıktım canlandım resmen sanada iyi sporlar canımcım

Hoş geldin aramıza özge abla ben de zeynep memnum olduminşallah kısa sürede verirsin sen de kilolarını yaklaşık benim gibi başlamışsın serüvene vermek istediğimiz kilo aynıymış hemen hemen
buyuttum besledim ex ortim dedim bi bize abla demedin vay beee

Ooo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcamilk videomu atayım size de haber vericem hemen
5.takım de dolsun taşsın burası artık ön elemeyle alırız takıma
Buyrun şu form
Haftaya elemeler var geçerseniz ilk 10 a seçmelerine davet ederiz
Sonrada alt listede haftada 4 kg vereni asıl listeye alırız

Selam canım
Vay be yine konu komşu kaynaşmış bir Almina
Bende öyle yorgun ve halsizdimmki zorla sürüne sürüne bisiklet üstüne çıktım canlandım resmen sanada iyi sporlar canımcım
Ay yok canim ya onlar bana kaynasiyo kazanla corba yaptim tabaklarini dagitmak icin
Oh masallah canim o yorgunluga helal olsun
ben de yorgunluga ragmen zorladim 40 dk yaptim biseler simdi uzandim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…