- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.721
memnun olduk özge Esra bende :)
Kilo verme sebebin çok mantıklıyeniden girersin inşallah elbiselerine
Bugun baya baya yurudum ortim. Adim olcer yukleyim tam iki saat yurumusum ama adim olarak bilmiyorum. Spor hapacak dirmanim kalmadi inan. Bebgi de uyuttum cay iciyorum ohh miss bu saatleri seviyorum uyku oncesi ev sukunet icindeSrumedim canim sadece dinlendim spor fln yapamadim ama gercekten spor onemli spor olmayinca kilo gitmiyo bugun guzel bi eksi gordum sulur cumaki kilomdan dustumaksamda sporumu yapicam insallah sende yap bakalim nasil olcak bu cuma
Canim yorumlarinda o kadar haklisin ki keske yarim saat once gorseydim yazdiklarini ozman nescafenin yaninda ayni hatalari yapmazdim bundan sonra daha dikkatli olurum bu konuda
Spora gelirsek cumartesi gunu guzel yuruyus yaptim sadece regl oldugum icin diger gunler hic icimden gelmedi biseyler yapmak ama farkindayim spora cok asilmiyorum bundan sonra insallah onada dikkat edicem bide ben yesillik cok yiyemiyorum midem bulaniyo yani roka maydanoz nane tere tarzi seyler ama bugun salatalik domates aldim yarin kahvaltima eklemek icin iyi deng gelmis
Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin canim
Aynen saçını uzun seviyor yıllardır saçların böyle çok kötü oğlum gözüne giriyor oğlum çirkin oldun oğlum diyorduk geçen es kaza saçların çok güzel oğlum dedim ayy dememle boynuma atladı teşekkür ederim annecim seni çok seviyorum demez mi ağladım resmenAnladim canim. Acikcaai bana sadece banyo olyi ilginc geldi ama belki biryerden pis olmanin iyi oldugu mu aklina gelmis acaba, hani pis kokuuorsun deyince mutlu oluyormus ya bir sekilde onu kafasinda iyi birsey olarak oturtmus gibi. Onun haricinde sac kestirmemesi de bence kendi karari yani uzun istiyor demekki. Oyunla giyinmeye gelince biz de oyleyiz. Hafi 10a kadar sayalim bakalim giyinebilecek misin. Yok kim once cis yapacak filan. Oyun yaslari sonucta.
Diyete devam ettiğin sürece desemHergun mu yapacaktim zipi
Ooo hayırlı olsunBen de kendim için yeni kararlar aldım youtube kanalı açmaya karar verdim
Al benden de o kadarValla kızlar eğer ben bugün spor yaptıysam herkes yapar
İşten geldiğimde çok yorgundum hatta kendimi hasta hissediyordum amaaan kim kalkıp spor yapacak derken kalk dedim kendime başla hele sonu gelir
Sporum bitti duşumu aldım papatya çayımı içiyorum birazdan da saçlarımı yapar ojelerimi sürerim oh be dünya varmış!
Benim ki 6,5 hala çok severBiraz dana oldu benimki ama koynumda uyumasına bayılıyorumgerçi 4 yaşında küçük bir dana henüz
Çok mantıklıay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsızinşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.
Canim seni tebrik ediyorum menulerin masallah cok guzel bu menulerin karsiligini tartida olsun saglik olarak olsun alacaksin canim insallah26 Ocak Salı
12.00
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 10 fındık, maydanoz, turp, beyaz lahana
Ara: yarım ayva, 1 avuç leblebi
17.15
2 tabak, kereviz yemeği, salata
Su:2,5 lt
Gece yeşil çay
Namaria Cherry Mom @_Reyyan
Sevmezsek kilo verdirmiyoruzay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsızinşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.
Hosgeldin saglicakla ideal kilolarimiza ulasacagiz insallahKuralları okudum evet uyum saylayacağım inşallah yani sağlamam gerekiyor
ADINIZ: özge
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemide sürekli evde oturmaya bağlı mutfağa dadanma ve sonrasında gelen mide genişlemesiyle doymama-aşırı tatlı isteği
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: cici bici güzel kıyafetlerime sığamıyorum yeni kıyafete para harcamak istemiyorum
Diyete devam ettiğin sürece desemyani kaptan ve yardımcıları bizi ayirsa da sen başka ortiler bulsan da beni düşünüp zıplamaya devam
Aaaaa cidden mi neler olacak YouTuber mı Olcan başımıza vayyyssBen de kendim için yeni kararlar aldım youtube kanalı açmaya karar verdim
Aynen di mi kaptanimNiye bizi ele güne karşı zalım gibi gösterdin şimdi
Hoş geldin aramıza özge abla ben de zeynep memnum oldumKuralları okudum evet uyum saylayacağım inşallah yani sağlamam gerekiyor
ADINIZ: özge
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemide sürekli evde oturmaya bağlı mutfağa dadanma ve sonrasında gelen mide genişlemesiyle doymama-aşırı tatlı isteği
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: cici bici güzel kıyafetlerime sığamıyorum yeni kıyafete para harcamak istemiyorum
Selam canımMerhaba arkadaslar daha yeni oturdum
Komsularin tabaklari varsi yemek yaptim onlari dagittim kendim yedim bulasikti suydu buydu bu saat oldu azcik dinlenip halim olursa spor yapicam sizler nasılsınız
@belmayne canimcim nasi geciyor aksamin
Ooo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcamAaaaa cidden mi neler olacak YouTuber mı Olcan başımıza vayyyss
buyuttum besledim ex ortim dedim bi bize abla demedin vay beeeHoş geldin aramıza özge abla ben de zeynep memnum olduminşallah kısa sürede verirsin sen de kilolarını yaklaşık benim gibi başlamışsın serüvene vermek istediğimiz kilo aynıymış hemen hemen
Ay öyle oldu di miNiye bizi ele güne karşı zalım gibi gösterdin şimdi
5.takım de dolsun taşsın burası artık ön elemeyle alırız takımaOoo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcamilk videomu atayım size de haber vericem hemen
Ay yok canim ya onlar bana kaynasiyo kazanla corba yaptim tabaklarini dagitmak icinSelam canım
Vay be yine konu komşu kaynaşmış bir Almina
Bende öyle yorgun ve halsizdimmki zorla sürüne sürüne bisiklet üstüne çıktım canlandım resmen sanada iyi sporlar canımcım
Ay biraz öyle oldu de mi
Gidersem gelmem bak diyeyimçocukluğuna incem onun şart oldu
aaa ama niye öyle dedin ki ex ortim şimdik yanibuyuttum besledim ex ortim dedim bi bize abla demedin vay beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?