- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.901
Diyetisyenim yeniden aynı listeyi verdi aslında. Bu haftada ketojenik devam edelim dedi ama ben 1yk bile olsa rus salatası yiyerek ketoyu bozdum maalesef...Menün herzaman çok güzel canım, hiç kaçamak yapmıyosun maşallah ama hep aynı tarz beslenme kilo vermenin durmasına sebep olur mu acaba? Önümüzdeki haftalarda değiştirecek misin
Masallah ortim super.. Menunde harika sporlarinda bende yarin asilayim spora ilham geldi senden26 ocak
11.30
Peynirli 2 yumurtali omlet
3 zeytin
Yesil cay
16.00
Nescafe
2 gun kurusu
1 kare bitter ciklat
5 tane cig findik
19.00
3 catal firinda makarna
Ton balikli yesil salata buyuk kasede
Gun icinde
2 form cayi
1 sade soda
Su 2 lt
Spor
4 bin adim yuruyus
leslie bosned 30 dakika olan fitnes gibi
6 dakika zumba
10 dakika hit cardio (bunu yaparken resmen bittim)
Cherry Mom M miraysu_ Mehfam
Yaa cok gzel bende bi deniyim kendilerini yiyemiyprum ama bızztt yapinca bi sekilde yutyorumKg verdiriyor mu bilmiyorum da iki gundur istahimi kesti onu fark ediyorum. Dereotu tokluk hissi veren bi bitki maydonozda odem attiriyor
Aynen canim afiyet olsun bende bi ara yine yapim canim cektiAynen canim ben de zaten firin mucver yapcam yagda asla yapmam cok guzel oldu bi kere denedim cok saglikli ve lezzetli
Saol canim kesinlikle yap ben bgunde yaptim yarinda hafif yapicam katil banaMasallah ortim super.. Menunde harika sporlarinda bende yarin asilayim spora ilham geldi senden
Öglenki tost ve aksam ki patates olmasaymis cok iyi olcakmis canim bide suyunu 2lt az icmemen senin yararina olur ortim27 ocak
Kahvalti
Sade omlet
Cay
Ara
Filtre khve
Ogle
Kasarli tost
Ayran
Ara
Ceviz 1 tane
Tuzlu fistik 7 tane
Maden suyu
Aksam
Firinda patates
Karnabahar yemegi
Su 1.5 lt
Spor yapamadim
Cherry Mom azaydidem
Afiyet olsun canım, akşam menülerimiz aynıymış. Sporu bu hafta ben de yapamadım pek26.01.2021
Sabah 07:00 (gece uyuyamadım bir türlü yine)
2 yumurtalı omlet
1 kkdan biraz fazla peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Akşam 16:30
3 orta büyüklükte köfte
1 dilim ekmek
Ara 20:30
1 sade türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor henüz yapmadım ama birazdan yapıcam unutmamak için menüyü önden yazdım :) Yapınca bu mesajımı alıntılayarak eklerim
Cherry Mom Mehfam Pain Killer
Kaptanım çocuk uyutmuyor geceleri, uyumasını beklerken sürekli uyuyakalıyorum. Ben hep onu uyuttuktan sonra yazardım buraya. Sabah gözümü panikle bir açıyorum sabah olmuş ve ben yazmamışımbirsevgi Pain Killer XXXX lerle dolarsa bu liste çıkartır bir dahada almayız amaaaaaa saçınızı başınızı çekeyimde bi kendinize gelinnnn
Canım ayarlayamadım zamanı. Ama menüler iyi gidiyor. Spor pek yapamıyorum. Ve su konusu büyük problem olmaya başladı. içemiyorum artık, susasam bile çok zor yudum yudum içiyorum. Limonlu su filan zaten sevmem ama normal su ile bazen ilişkimiz böyle oluyor. Aylarca içmediğim olmuştur daha önceleri hani dilin damağın kurur ama yine için almaz ya. korona döneminde de olmuştu şimdi yine başladı. Bu da tabi kilo vermemi durma noktasına getirdi.
Ortim menun bugun gayet guzel. Aradaki nohut ve fistik miktarını yazmamissin ama olcuyu kacirmadigini dusunuyorum27 Ocak Çarşamba menüsü
11.30 gibi
1h yumurta,2 dilim sucuk, 2 yk lor, 1,5 dilim tahıllı ekmek, yeşillik, 1 incir reçeli,3 ceviz
Ara nohut,fıstık
Aksam
4 köfte 4 patates (fırında)
2yk pirinç pilavı,salata
2 lt su(geldiğimden beri icemiyordum,bugün zorladım)
10000 adım 300 zıp= 100+60=160 puan
Nikinik Cherry Mom Mehfam
Gunluk 10bin miCherry Mom uyumadan bı öneriyle geldim diğer takımlara baktım da şöyle adım sayısına en az puan sanırım bizde hem katılımı artırmak için puanı artırabilir hem de bı takımda gördüm(6. Takım galiba) her bir üye günlük 10.000 adım atmaya çalışıyor sanırım.Biz de böyle bı alt limit belirleyip günlük menü bildirimine eklesek?
Afiyet olsun canım, akşam menülerimiz aynıymış. Sporu bu hafta ben de yapamadım pek
Kaptanım çocuk uyutmuyor geceleri, uyumasını beklerken sürekli uyuyakalıyorum. Ben hep onu uyuttuktan sonra yazardım buraya. Sabah gözümü panikle bir açıyorum sabah olmuş ve ben yazmamışım
Buraya girme saatlerimi değiştirmem lazım sanırım.
Canım ayarlayamadım zamanı. Ama menüler iyi gidiyor. Spor pek yapamıyorum. Ve su konusu büyük problem olmaya başladı. içemiyorum artık, susasam bile çok zor yudum yudum içiyorum. Limonlu su filan zaten sevmem ama normal su ile bazen ilişkimiz böyle oluyor. Aylarca içmediğim olmuştur daha önceleri hani dilin damağın kurur ama yine için almaz ya. korona döneminde de olmuştu şimdi yine başladı. Bu da tabi kilo vermemi durma noktasına getirdi.
hayırlısı artık eski düzene dönemeyince çok stres yaptım. Hiç olmadı bir süre alt listede kilo korumaya çalışırım.
Ahh ortim çemeni görünce aklıma zahter geldi ne alakaysa9.30
Mantar sote
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Çemen
12.00
1avuç badem fındık karışımı
14.00
1dilim ekmek
2 küçük sucuk
18:30
2 köfte
2kaşık pilav
Cacık
20.00
kahve
su 1 bardak
Spor yok
muhursuzpusula
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım.ben de aynı durumda olduğum için çook sevindim kavuşmanıza
Aah ah.insan doyduğu yerde hakkaten.
Oyy çok tatlı yaaa.Sporum yogam bitti size biraz gercek kesit atayim
Yoga yaptiran kizin da kedisi var full yaninda yatiyo ay bu kediler cok hos lolim de benle yapti
Off off geçsin şu günler artıkbelmayne gözün aydın canım
Bizde her biriniz bir yerdeyiz 2 yılda bir bir araya geliyorduk pandemiden dolayı oda olamadı bu yıl
Ay bu ablalar27.01
9.30
2 yumurta ile yesillikli omlet
3 kuru kayisi 5 zeytin 1 wasa
13.00
1 kase sebze corbasi
1 galeta
16.30
1 elma 3 ceviz 1 cb hind cev sutu
19.00
1 dilim somon (200 gr civari)
6 yk salata 1 galeta
20.30
3 ceviz 2 kayısı (ogunumde yok ablamla konusurken atistirmisim)
Su 2.5 lt
Spor 3900 adim 39 p.
30 dk leslie 2 mil 45 p.
25 dk yoga 38 p.
Topl 122 p.
belmayne Cherry Mom Mehfam
Woooww yan masadan alevli meyve tabağı geldi. Çıstak Çıstakuzun sonra şuraları bi sarsimm bari özlenmiştir menülerim
Sabah: 1haslama yumurta, yarım kk peynir, 2 zeytin,marul, 1 yk salça, 1 tk tereyağ, 2 büyük dl tava ekmeği
Ara: 3 ev kurabiyesi, süt
Ögle: 1 kase tarhana çorbası (belmayne benden sana gelsin ), 1 kase ıspanak yemeği, yoğurt, 1dl ekmek
Akşam: İstavritt fırında, salata, 2 yk makarna
Su: çok fena belki 2 bardak buna el atıp as listeye cıkacagım
spor: 5250 adım yürüyüş
Cherry Mom Namaria
Cherry Mom uyumadan bı öneriyle geldim diğer takımlara baktım da şöyle adım sayısına en az puan sanırım bizde hem katılımı artırmak için puanı artırabilir hem de bı takımda gördüm(6. Takım galiba) her bir üye günlük 10.000 adım atmaya çalışıyor sanırım.Biz de böyle bı alt limit belirleyip günlük menü bildirimine eklesek?
Eline sağlık kuzum teşekkür ederiz22-29 Ocak Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Namaria
Monica_
hawar
Nikinik
S Smr3535
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
M miraysu_
Tempus
Ceylansnn
birsevgi
Pain Killer
G gamzem23
seyrekyagmur
Canım az da olsa yediğin karbonhidratların vücutta tuttuğu su çok fazla yani çok fazla ödem yapıyor kalorisini yağını bir tarafa bıraktım...27ocak
10.00
Yarım simit
2kaşık kıymalı yumurta
1lokma ekmek üzerine çaykaşığı ucuyla tereyag ve bal
1d.peynir
1zeytin
16.00
Bundan sonrakiler çok temiz içerik değil. Anlayacağınız üzere misafirlikteydim. çeşit çok, porsiyonu az tutmaya çalıştım. Ya da eskiye göre yiyeceklerimin yarısını yedim diyeyim
Yarım kepçe yayla çorbası
7 8 minik kara lahana sarması
1 dilim börek
Yarım dilim kek
3 kaşık keşkek
Yeşil salata
Su 2lt. Spor 300 zıp.60p.
Mehfam balpamuk
MerhabaMerhaba. Bugün için kusura bakmayın. Sanırım haftasonuna kadar aktif olamayacağım. Annem bypass olacak. Bilgi vermek istedim. Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?