Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalim canim yeni asklara yelken acma zamani
Sus sus duymasinlar
Merhaba. Bugün için kusura bakmayın. Sanırım haftasonuna kadar aktif olamayacağım. Annem bypass olacak. Bilgi vermek istedim. Görüşmek üzere.
Çok geçmiş olsun
Ortim menun bugun gayet guzel. Aradaki nohut ve fistik miktarını yazmamissin ama olcuyu kacirmadigini dusunuyorum

Gunluk 10bin mi
Bir avuç falan
Yok puanını artiralim dememin sebebi belki teşvik olur diyeydi yoksa dediğin gibi diğer takımlarla yarışmıyoruz ama adım puanı artarsa ya da adım sınırı koyarsak ne bileyim bulaşık yıkarken de adım atmaya çalışabilir belki arkadaşlar yani illa Leslie vs olmasına gerek kalmadan her fırsatı adıma donusturmeye çalışabilirler.Bunu puan için değil de sınır için diyorum.Ben kendime böyle bir kural koydum onları görünce, dediğim gibi dün kitabı oturup okumak varken yerimde adimlayarak daha yavaş da olsa okudum.Arkadaslar bakalım ne diyecekler

canım su vücudumuz için nası nefes alıyoruz hava kadar önemli ama bir süreçtir bu suyu arttırmak zor değil kendine hatırlatıcı koyabilirsin en az günde 8 bardak minimum içmek gerekiyor seyrekyagmur aysunumuzun da aynı problemi var önceden de vardı bu su sorununu aşarsanız kilolar gidecek canlar hele 2 bardak falan çok az böbrekleri düşünün yazık yani sürekli gıda geliyor ama su yok :/
inşallah düzenleyelim
Oyy çok tatlı yaaa. Annemle babamın bir kedisi var ona çok benziyor. Bütün negatif enerjini almıştır.
çok sağol canım annenlerin kedisine desağlıklı bir ömür diliyorum onlar bizim canlarımız
ahahah çok tatlılar ya konuş konuş göfretleri götür kıyamam
Sus sus duymasinlar
bugünün şarkısı aşkını bir sır gibi senelerce sakladım olsun sana canım
canım önerin teoride çok güzel ama uygulamaya baklacak olursak bizim takım için diğer takımları boşver haftanın 3 günü walk challenge var zaten ama katılan 4-5 kişi çoğu zaman. bizim önce onu halletmemiz lazım.
Cherry Mom in dediği gibi herkeste adımsayar akıllı bileklik de yok. bir de benim yaptıgım dans videoları yürüyüşten daha çok kalori yaktırıyor o zaman onların da puanını arttıralım olcak iyice karışır.
güzel düşünmüşsün canım ama uygulanabilirliği şu şartlarda yok maalesef rekabet iyidir ama 3 gün walk challenge ve 1 gün zıpzıp challenge takım içi rekabet için gayet yeterli fazlası da motivasyonu kırar diye düşünüyorum ben şahsen çoğu zaman ayıp olmasın katılmış olmak için katılıyorum challengelara yoksa kendi spor döngüm çok daha farklı
tabi ki bunlar benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bakalım

Nasıl dans videolariymis bakım onlar
Benim hoşuma gitti ,4000 atıp paylaşan da var.saat ekranı değil telefon ekranı çoğunun paylaşımı, illa saate gerek yok aslında ama siz bilirsiniz benimki sadece bir oneriydi
Yaa kizlar ben artiyim yaaa hem de ne arti
Lokumlar beni de tirmaladi desem geldiğimden beri tartilmiyordum, tartı soğuk odada diyebugün bı yiğitlik yapayım dedim demez olaydım.Aksami hafif kapatacağım, sürekli misafir oluyor ve bu durum da canımı sıkıyorbari salgın varken gelmeyin arkadaş da denilmiyor

pump it up dance workout burda bi kaç kez paylaştım ablalar iyi
canım dediğim gibi önerinde sıkıntı yok bence :)
dediğin sistem güzel sen uygulayabiliyorsan ne ala ama eldeki sistem oturmadan takıma yeni bi sistem getirmek uygulanabilir değil 3 walk challenge ve zipzip challenge gayet yeterli tabi ki bunlar da benim fikrim canım

Aaaayyyyy ben o videoyu yaptım bi gün canım çıkıyordu bir daha ne zaman yaparım düşünemiyorum

Evet hatırladım canım ama açıp bakmamistim şimdi bı bakayım
Ortim beni de bu regl mahvetti karnim haka sis inmedi
Bu hafta sonuncuyuz desene S Suskunhanim
Deme öyle mukaddes deme öyle

Gunaydin kizlar hafif kahvaltilariniz bol sporunuz guzel gununuz olsun azaydidem ortim bugun form cayi icicim atilsin odemler
Tunaydin canim seni enerjik gordum bugun hadi bakalim form cayini yesil cayini ic afiyetler ola ortim ama ben 2 gundur kabızlik cekiyorum dun eksideydim ama yarina daha cok eksi istedigim icin bugun saf protein gunu yapicam ve sinameki icebilirim
Yaa kizlar ben artiyim yaaa hem de ne arti
Nikinik canini sikma form cayi yesil cay ic gecen hafta bende tam persembe regl oldum ama hemen bu dediklerimi yaptim ve saf protein yani bugunu daha cok protein agirlikli gecir hatta hic meyve sebze su tutucak seyler tuketme bol yogurt tavuk yumurta sutle gecir yarina o artiyi gormiceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…