- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.861
kaptanım bugün ben tırt çıktım birazKızlar bugün menüleri sporsuz bırakmayalım yarın ödeme karşın dinlenme günümüz veya hafif spor günümüz olsuncumaya birşey kalmadı
Hadi bakalim canim yeni asklara yelken acma zamaniSabırsızlıkla bekliyorum,eski ortilerimi gönlümün baş köşelerine koyarak
Accık ben gittim accık o geldi ortada buluştuk canımGelir sana kuzum. Ama azıcık da senin ona doğru gitmen lazım
❤Hadi bakalim canim yeni asklara yelken acma zamani
Canim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladimhangi barlar onlar ya benim yediklerim en fazla 150 kalori oluyor onu da kahveyle beraber ara öğün yapıyorum çok sık olmamakla beraber
Yazıcam kaptancımKızlar bugün menüleri sporsuz bırakmayalım yarın ödeme karşın dinlenme günümüz veya hafif spor günümüz olsuncumaya birşey kalmadı
Ay lafa dalmistim kaptanim hatirlattigin iyi oldu ben basliyorum sporaKızlar bugün menüleri sporsuz bırakmayalım yarın ödeme karşın dinlenme günümüz veya hafif spor günümüz olsuncumaya birşey kalmadı
mantıklı bi karar olmuş canımCanim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladimtam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim
Canım kaçamakşo olduğunda bile aksatma bence öyle öyle yazmama lüksümüz varmış giibi oluyor yerken bile abartıyoruzYaaaa ben ilk çarpıda bilerek yazmadım şehir dışından arkadaşlar geldi günübirlik. Sürpriz yapmışlar bize, fazla zamanları olmadığı için dışardan söyledik fastfood yedik maalesefdünde unuttum yalan yok
Bugün Walk vardı sanırım, koşu bandı çıktı biraz brşaz piyasayabir de if yapmaya başladım
Aynen bencede olacak canım bu hafta sınırları zorluyorumdemekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçta
Harikasın canım çok sevindimbelmayne Cherry Mom sizler spor yaptım diye yazınca bende oğlumu uyutunca hemen leslie başladım şükür uyanmadan bitirdim
Ya evet bu hafta seni çok sınadılar ama karşılığını görüyorsun canımAh ah ingilizce sınavım vardı bi tanıdığımızın yanına gelmiştim önüme tatlıyla kek getirdiler çok zorlanıyorum ben bu hafta böyle de yapılmaz ama yaaa
Bravo canım ama çok aklında kaldı isede alabilirsin o kadar zorlama kendiniBugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamamhep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma almadim valla kendimle gurur duydum
Sağlıklı mutlu güzel yılların olsun canımBugün doğum günüm :) Ondan gelemedim pek :) İyiyim sağol sen nasılsın ?
Görüşememiş ballarrr ayy hadi hemen kahveye koşun koşunSelam canim naber gorusemedik
Gözün aydın canım darısı başıma
Of offff basmayın yaramabelmayne ya gerçekten zor oluyor farklı şehirlerde olmak. biz ailecek dağınık durumdayız abim ablam farklı şehirdeler e ben afyondaydım şimdi ailemin yanındayım ama önünde sonunda bütün aile dağılıyor galiba ekmek parasına
Canım olsun sınav hafta normalkaptanım bugün ben tırt çıktım biraz
Evet bazı barlar çok aldatmaca oluyor zatn belli oluyor tadı tuzu çikolata şekerden güzelCanim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladimtam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim
Ah kuzumCherry Mom normalde sabah kalkamadığımda öğlen yapıyordum ama yarın sınavım öğlen o yüzden erken kalkıp sporumu yapıp son tekrar yapıcam kaptanım
Sağ ol kaptanım inşallahAh kuzum
Harikasın yarınki sınavda iyi geçer inşallah
Çok teşekkür ederim
Kesinlikle canım. Çok zor. Pandemi den dolayı daha da uzadı ara. Kavuştuk şükür. Allah tüm sevenleri kavuştursunbelmayne ya gerçekten zor oluyor farklı şehirlerde olmak. biz ailecek dağınık durumdayız abim ablam farklı şehirdeler e ben afyondaydım şimdi ailemin yanındayım ama önünde sonunda bütün aile dağılıyor galiba ekmek parasına
Söyledim canım onlar da sana çok selam söylüyorOyy canim gözün aydinablalarina selamlar abla candir ya ben de teldeydim az önce biz de guya yakiniz ama isten gucten ne o firsat buluyo ne ben
Canim ben de ablamla konusurken uc ceviz birkac kayisi götürmüşüm farkinda değilimyersin canim olculu yiyip ipin ucunu kacirmadiktan sonra sporla dengelrrsin insallaaah
Ah canım allah kavuştursun.Canım kaçamakşo olduğunda bile aksatma bence öyle öyle yazmama lüksümüz varmış giibi oluyor yerken bile abartıyoruz
Aynen bencede olacak canım bu hafta sınırları zorluyorum
Harikasın canım çok sevindim
Ya evet bu hafta seni çok sınadılar ama karşılığını görüyorsun canım
Bravo canım ama çok aklında kaldı isede alabilirsin o kadar zorlama kendini
Sağlıklı mutlu güzel yılların olsun canım
Görüşememiş ballarrr ayy hadi hemen kahveye koşun koşun
Gözün aydın canım darısı başıma
Of offff basmayın yarama
Canım olsun sınav hafta normal
Yarın sabahtan yaparsan cumaya ödemi kalmaz bence akşama kalmasın yeter
Kakaolu sut nerdee ortim27 ocak çarşamba
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, kaşar süzme peyniri, salatalık, domates, 3 zeytin
öğlen yemeğine kadar arada 3 ceviz
14.00
140gr köfte, salata, 3yk yoğurt
18.15
1 havuç
su : 3lt
spor : 18 dk pilates = 36p( hiç içimden gelmedi)
Monica_ Cherry Mom @_Reyyan
Ortim kakaolu süt saatimde sınavdaydım o yüzden içmedim bugünü pas geçtimKakaolu sut nerdee ortimmenun yine dusuk kalori tam zayiflama diyeti tebrikler ortim cuma yine guzel sonuclar gelecek insallah
Ben bugun cok yogundum uzaktan calisiyorum. Bilgisayar basindan kalkamadim buraya da pek ugrayamadim
Son sinavin mi yarin? Insallah o da guzel gecer
Menün çok güzel ortim bilgisayarın başında çalışmana rağmen adımların çok iyi27 ocak
12:30 mantarli omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
15:00 1 turk kahvesi, 2 kare cikolata
20:00 4 kasik hindi sote, 2 kasik eriste 2 kasik yogurt
su: 2.5 litre
Spor: 5000 adim 50 puan
yarimuhendis Cherry Mom @_Reyyan
Canım dikkatimi çekti kahvaltıda beyaz lahana tüketmenin ekstra bir faydası varmı27 Ocak Çarşamba
12.30
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 10 fındık, beyaz lahana, turp, maydanoz
Ara: 1 avuç leblebi, 3 dilim armut
17.00: 1 kepçe yayla çorbası, 2 tabak zeytinyağlı kabak yemeği, 2 adet bulgurlu lahana sarması, 1 avuç elma kurusu
Su 2lt
Spor niki de
Cherry Mom Namaria @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?