Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi barlar onlar ya benim yediklerim en fazla 150 kalori oluyor onu da kahveyle beraber ara öğün yapıyorum çok sık olmamakla beraber
Canim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladim tam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim

Kızlar bugün menüleri sporsuz bırakmayalım yarın ödeme karşın dinlenme günümüz veya hafif spor günümüz olsun cumaya birşey kalmadı
Ay lafa dalmistim kaptanim hatirlattigin iyi oldu ben basliyorum spora
Yarin da hafif yapcam insallah cumanin gelisi persembeden belli olurmus

Canım kaçamakşo olduğunda bile aksatma bence öyle öyle yazmama lüksümüz varmış giibi oluyor yerken bile abartıyoruz
demekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçta
Aynen bencede olacak canım bu hafta sınırları zorluyorum
belmayne Cherry Mom sizler spor yaptım diye yazınca bende oğlumu uyutunca hemen leslie başladım şükür uyanmadan bitirdim
Harikasın canım çok sevindim
Ah ah ingilizce sınavım vardı bi tanıdığımızın yanına gelmiştim önüme tatlıyla kek getirdiler çok zorlanıyorum ben bu hafta böyle de yapılmaz ama yaaa
Ya evet bu hafta seni çok sınadılar ama karşılığını görüyorsun canım
Bravo canım ama çok aklında kaldı isede alabilirsin o kadar zorlama kendini
Bugün doğum günüm :) Ondan gelemedim pek :) İyiyim sağol sen nasılsın ?
Sağlıklı mutlu güzel yılların olsun canım
Selam canim naber gorusemedik
Görüşememiş ballarrr ayy hadi hemen kahveye koşun koşun
Selam kızlar
Ablalarım geldi. Pek giremiyorum.
Orticim sen nasılsın Namaria
Gözün aydın canım darısı başıma
Of offff basmayın yarama
kaptanım bugün ben tırt çıktım biraz
Canım olsun sınav hafta normal
Yarın sabahtan yaparsan cumaya ödemi kalmaz bence akşama kalmasın yeter

Canim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladim tam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim
Evet bazı barlar çok aldatmaca oluyor zatn belli oluyor tadı tuzu çikolata şekerden güzel

Kesinlikle canım. Çok zor. Pandemi den dolayı daha da uzadı ara. Kavuştuk şükür. Allah tüm sevenleri kavuştursun
Söyledim canım onlar da sana çok selam söylüyor inşallah canım ya. Kaçsa da toparlarım allahın izniyle i. Yarını sağlıkla bir atlatayım da
Ah canım allah kavuştursun.
Biz ablamla yıllarca birlikte yaşadık. Evlendikten sonra da hep yakın oturduk. Başka şehre taşınınca nasıl koydu anlatamam. Hala alışamadım.
Benim evim küçücük bir ev ve şu an 9 kişiyiz ama öyle özlemişiz ki kimsenin itirazı yok.

Kakaolu sut nerdee ortim menun yine dusuk kalori tam zayiflama diyeti tebrikler ortim cuma yine guzel sonuclar gelecek insallah
Ben bugun cok yogundum uzaktan calisiyorum. Bilgisayar basindan kalkamadim buraya da pek ugrayamadim
Son sinavin mi yarin? Insallah o da guzel gecer

Ortim kakaolu süt saatimde sınavdaydım o yüzden içmedim bugünü pas geçtimevet yarın son sınavım kurtuluyorum artık

Menün çok güzel ortim bilgisayarın başında çalışmana rağmen adımların çok iyi

Canım dikkatimi çekti kahvaltıda beyaz lahana tüketmenin ekstra bir faydası varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…