Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki yanlis yazilmis 80.4 tür o

Aktif bu kadar mı takım kaldı

Amin canım hepimizin evladını bağışlasın. Hayırlı evlatlar eylesin inşallah

Vuhuu supermis yaris baslasin
Canim gayet guzel menu persembe oldugu icin pilav olmasamiydi acaba diye bi düşündüm

daha ne olmasını bekliyosun canım yani tüm uyarıcılar gelmiş... Rabbim şifa versin babana çok üzüldüm :/

Ah bu küçük beden de ne yaşıyorlar bu kadar. Ama onları da anlamk lazım uzun yıllardır ülkemizde çocukluk çok yaşanmıyor sokakta sınırsız enerji harcayabilen çocuk yok onların en büyük ilacı sık sık akranları ile vakit geçirebilmek ama nerdee Gerçekten ugrasmissin sabrınin sonu kesin iyi olacaktır dediğin gibi ruhsal olan da önemsenmeli. Bı yandan da bizi yansıtıyorlar biliyor musun kızım beni eliyle güldürmeye çalışıyor arada,anne hiç gülmüyorsun diyor demekki biraz bizim de payımız var. Özel takip kesinlikle daha iyi çok yönlü terapiler çalışmaya başladığımda ilk isim özel e geçmek bır de hafta da 3 gün anasinifina yollamak olacak yoksa bu şekilde pandemiden bile daha çok hasar alıyor gibi.
Sağolun canım kızlar kendime yönelmeyi arttırıyorum elimden geldiğince

Haftalık kilo bildirimim

Geçen hafta 75 kilo gelmiştim, pazartesi +400 geldim
Hedefim bu hafta 74 ü görmekti, pazartesi +400 ü görünce zor diyordum ama daha da güzeli oldu

Güncel : 75/73.6/1.4/%1,86
Hedef : 72.6

Son düzenleme:
Kuzu super yuzde cuma bereketiyle geliyoor hamdolsun fark 1.4 olcak canim 0.01 ne

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 84
Bu cuma 82.5
Fark 1.5
Yuzde 1.786
Eki Görüntüle 2771652

belmayne Cherry Mom
Haftaya hedefim 81.9
Vay vay vay bakın hele şu komşulara bu hafta ne yaptınız siz ya muhteşemsiniz tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…