Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.001
Benimki yanlis yazilmis 80.4 tür oYarınki listemiz eksilerle dolsun inşallah
***5.Takım 711. Etap ***
Namaria (84/
Belmayne (68,2/
hawar (69,4/
nikinik (79,4/
nnurc (64,25/
Yarimuhendis (54,4/
Suskunhanim(57,9/
Asilr (63.5/
Zeze34 (76,4/
balpamuk(68,8/
Tempus (75/
DeryaOnDiet(76,85/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Amor-a (53,3/ sabit mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 66,6/ yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
azaydidem (76,3/ 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
muhursuzpusula (86.25/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01başlangıç kg 88 hedef kg 65
Miraysu_ (59,5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 09.01 başlangıç kg 65 hedef kg 55
Ceylansnn (67,6/) 683.etapta 66.2 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Pain Killer(60,2/ 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi ( 77,1/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Gelsin gelsin
Aktif bu kadar mı takım kaldıKızlar yarın turun son haftası yani bu turdada nota almazsak tüm turu başarılı bir şekilde bitirmiş oluyoruzyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu sebeple yarın 100 gram eksi 100 gram artı demeyelim takım ortalaması için elimizden geleni yapalım olur mu
Yarın müsaitim özel durumu olan varsa listeyi bekletebilirim sabahtan ödemli olanlar veya artı çıkanlar belki aç karna spor yapıp bildirim yapmak isterlerse beklerim.
Tartı fotoğrafı notu tarihi çok çok önemli bizde olmadı ama diğer takımlarda oluyor üye eksi geliyor ama bildirimi eksik olduğu için maalesef bildirimsiz olarak kayıtlara geçiliyor kritik bir hafta olduğu için bunuda hatırlatmak istedim
Biz elimizden geleni yapalım da basit birkaç hata ile başarısız olmayalım
Amin canım hepimizin evladını bağışlasın. Hayırlı evlatlar eylesin inşallahAllah sizlere bağışlasın canım
O yönden bakınca mantıklı aslında ben hep bu zordu dahada zoru gelecek yada 2.de aynısı olacak gibi düşünüp korkuyorumnormal çocuklara özlemim var yolda yada arkadaşlarımın çocuklarında garip şeylere odaklanıyorum bu çocuk nasıl böyle sakin bu çocuk nasıl böyle uslu
Kısmet canım teşekkür ederim umut oluyor tabi bana böyle şeyler iyi geliyor
Vuhuu supermis yaris baslasin
Canim gayet guzel menu persembe oldugu icin pilav olmasamiydi acaba diye bi düşündümGeldiğimden beri ilk kez bu akşam erken kapatabilirim umarım yarın görürüm faydasını4200 adım aslında üstü ama tam hatirlamadigim için bunu yazdım,en son bu idi 250 de zıp toplam92 puan
Cherry Mom Nikinik @_Reyyan
daha ne olmasını bekliyosun canım yani tüm uyarıcılar gelmiş... Rabbim şifa versin babana çok üzüldüm :/
Amin kuzum. Allah başımızdan eksik etmesin
Bu arada orticim ben yine derse kapanıyorum. Sağ olsun ablamlar oğlumla ilgileniyorlar.Cumartesiye kadar yazıma son halini verip yollamam lazım. Dua et bana olur mu
Ay kuzum Allah şifa versin babana. Çok zor bir durum. Su çok çok önemli canım. Bir şeyler yapıp arttırman gerek.
Ah bu küçük beden de ne yaşıyorlar bu kadar. Ama onları da anlamk lazım uzun yıllardır ülkemizde çocukluk çok yaşanmıyor sokakta sınırsız enerji harcayabilen çocuk yok onların en büyük ilacı sık sık akranları ile vakit geçirebilmek ama nerdeeBiz ilk 3.5 yaşında pedagoga götürdük. Dönemsel olabilir, sabırlı tutarlı olun vs.dedi ama 5 yaşında çocuk psikiyatristi prof.a götürdük. Karşıt gelme bozukluğu ve dürtüsel bozukluk dedi. Bazı yönlendirmeler yaptı, sporla ilgili vs. 8 yaşında ilaca başladı.çok çok faydası oldu. Sonra devlete de gittik. Tabii ki imkan meselesi ama özelde çok daha detaylı inceleme ve takip yapılıyor. O yüzden tekrar özele döndük. Doktorsuz ne yöne gittiğini bilemiyor insan.hem çocuk savruk oluyor hem de biz doğru mu yapıyoruz yanlış mı bilemiyoruz. Bu şekilde kontrollu ilerleniyor ama zor tabii. Ben içimden hep şunu düşünüyorum. Benim fiziksel hasta olan bi çocuğum olsaydı da zorlanacaktım ve doktora götürecektim. şimdi de ruhsal hasta ve zorlanıyorum ve doktora danışıyorum. Allah yardımcımızolsun. Bize kolaylık çocuklarımıza da şifa versin
Sağolun canım kızlarAh canım cidden daha ne olmasını bekliyorsunki
Allah babanada şifa versin inşallah
Bende annemlere gidince öyle olmuştum ya çok kötü bir şey geç kalkmak
Teşekkür ederim ayrıca canım
Ahahhahahah Zeynebim yaaa kıyamam sanaaaa
Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide
Ah canım proteinin böyle bir sıkıntısı var işte
Tavuk yerine başka birşey yiyemz misin ? Kabak gibi ?
Bele bi masummm bele bi suçlu gibii aç bilaçTartı mahmurluğu ne demek
Kuzu super yuzdeHaftalık kilo bildirimim
Eki Görüntüle 2771649
Geçen hafta 75 kilo gelmiştim, pazartesi +400 geldim
Hedefim bu hafta 74 ü görmekti, pazartesi +400 ü görünce zor diyordum ama daha da güzeli oldu
Güncel : 75/73.6/0,01/%1,86
Hedef : 72.6
Heyecan yaptımKuzu super yuzdecuma bereketiyle geliyoor hamdolsun fark 1.4 olcak canim 0.01 ne
Ha ri ka sınnnnnnnGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 84
Bu cuma 82.5
Fark 1.5
Yuzde 1.786
Eki Görüntüle 2771652
belmayne Cherry Mom
Haftaya hedefim 81.9
Haftalık kilo bildirimim
Eki Görüntüle 2771649
Geçen hafta 75 kilo gelmiştim, pazartesi +400 geldim
Hedefim bu hafta 74 ü görmekti, pazartesi +400 ü görünce zor diyordum ama daha da güzeli oldu
Güncel : 75/73.6/1.4/%1,86
Hedef : 72.6
Vay vay vay bakın hele şu komşulara bu hafta ne yaptınız siz ya muhteşemsiniz tebrik ederimGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 84
Bu cuma 82.5
Fark 1.5
Yuzde 1.786
Eki Görüntüle 2771652
belmayne Cherry Mom
Haftaya hedefim 81.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?