Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrr kabizligim devam ediyo safproteinide bozmak istemiyorum az oce kefir ictim simdiden tavuk yicem sadece form cay ictim 2 bardak ama tık yok karnim dahi agrimiyo cok sinirim bozuldu sabah dunkunden fazla ciktim kabizlik oldugu icin yarinda fazka cikmak istemiyorum ne yapsam bilemedim akil verin banaaaa

Ah canım cidden daha ne olmasını bekliyorsunki
Allah babanada şifa versin inşallah
Geç yatınca erken kalkamıyorum ve sabah kahvelerimi içemez oldum
Ellerine sağlık kaptanım kahve de fincanda çok güzel görünüyor
Bende annemlere gidince öyle olmuştum ya çok kötü bir şey geç kalkmak
Teşekkür ederim ayrıca canım
Ve artık bittiay bi de rüyamda 2 paket kare çikolatalardan yiyordum vicdan yaparak uyanmıştım çok fena oldum ya
Ahahhahahah Zeynebim yaaa kıyamam sanaaaa
Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir 3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide
Ah canım proteinin böyle bir sıkıntısı var işte
Tavuk yerine başka birşey yiyemz misin ? Kabak gibi ?

Canim saf protein diyetisyen onerisi mi? Ben tam tersini yapmistim 2 hafta 0 hayvansal protein o iki haftada 4.5 kilo gitti hic de wc sorunu yasamadim.
Su an bozmak istemiyorsan mutlaka yesillik yemen lazim et tavuk balik yanina bir ke kuru kaysi sabahlari geceden suya at sissin sabah ye canim

11 de kalkmamistim ne zamandır
Bu seferde ödem suyundan + geleceksin ne yapıyorsun huuu :)))
Aboo olur mu öyle ki

Rengi ciktiysa ic canim cok da gec saate kalma anca etki eder
Bakayım bı çıkmış mi
Yani sıvı alımınında belli bir saatten sonra azalması lazım o da kilo olmasada tartıda anlık ağırlık yapıyor maalesef
Saat 10 dan sonra su içmeyi de bırakıyorum o zaman
:))) Ne kadar kalacaksın canım orada kaç cuma riske gircez ben bir hesap edem
Bir sonraki cuma evdeyim ama annemlerle donecegimm ve carpamba perşembeye kalabilir donus

yarın teyzemlere gidiyorum ve yasağı orada geçireceğim. benim yeme saatlerim değişik olacak muhtemelen ama teyzem de diyette sağlıksız hiçbir şey olmayacak
Diyette olmasi iyi olmus canim yanina arkadas bulmussun haftasonu icin.beraber sporda yapin

Ben bugun tek ogun yaptim ya su sabahki artinin yarisi gider mi ki.yarin arti bildirim yaparsam cok uzulurum
Canım geçen hafta güzel yüzdenle sen ekibi sırtladın bu haftada inşallah sen hariç diğer kızlarda sıkıntı olmaz onlar seni dengeler üzme kendini elinden geleni yapmışsın

Diyette olmasi iyi olmus canim yanina arkadas bulmussun haftasonu icin.beraber sporda yapin
ben yapacağım zaten bırakmayacağım sporu ama teyzemden şüpheliyim belki leslie yaparsak yapma ihtimali yüksek. ve ben bu hafta biraz hafif takılmak istiyorum spor için çünkü şu sıralar spora çok hevesim yok

gayet güzel canım inşallah yarın güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…