Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamukcum özlüyorum seni çok güzel eksi canım tebrikler
Çok haklısın Almila’cım ben de özlüyorum inan. Bu aralar çok geri kaldım farkındayım ama gece 3’lere sabah 5’lere kadar harita yorumluyoruz arkadaşlarla. Kafama taktım bu işi iyice öğrenmek istiyorum ve öğrendikçe de ürperiyorum. Daha da sürüklüyor beni. Bu yüzden bu aralar kafam hep dolu ve çok vakit ayıramadım. Yoksa ben de daha fazla katılım göstermek, aranızda olmak istiyorum. Ama gözümü kapattığım anda bile harita görüyorum şu an o durumdayım!

Canını sıkma canım, bende de çok artı var gibi görünüyordu dün. Bugün büyük kısmı gitmişti.

canım hobinin olması çok güzel ama bence çok da bunaltma kendini balım haritalar arasında kaybolma

Kesinlikle ole 3 kupa form cay ictim tık yok
Ben onceden dukan yaptim ilk diyete basladigimda 2 ayda 15 kilo verdim o sekilde gzel kilo verince yine saf protein ara ara yapmak istedim bubdiyetimde verdigim 3 kilonun 2 kilosunuda safproteinle verdim gectigimiz 3 haftada malesef dun sonuclarimi aldim kolestrol baya yukselmis gecen aya gore ben zerotanin tedavisi goruyorum ruangutanin yan sanayisi gibi bsey sivilce tedavisi yani bu ilaclard kolestrolu artiriyo benim testlerde cok iyi cikmamis biraz arastirma yaptim bugunde doktora gorunucem sanirim diyetisyen yolu gorunucek bana belki bu sekilde daha gzel kilo veririm kabızlıktan bıktım artık cunku her diyete basladigimda arkasından kabizlik geliyo ve form caylari sinamekiler malesef insan diyetten soguyo
Gunaydin kizlar ve ortim -600 musmutlu bi sabaha uyandimmm

Cherry Mom azaydidem @reyyan_
Süpersın ortim masallah sanaaaa bole devam

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 84
Bu cuma 82.5
Fark 1.5
Yuzde 1.786
Eki Görüntüle 2771652

@belmayne Cherry Mom
Haftaya hedefim 81.9
Almiloşum maşallah yaa nasıl bu kadar hızlı gitti yine... Bu hafta listeni takip edemedim hemen dönüp bakacağım menülerine. Hayvansal gıdayı mı kesmiştin sen bu hafta süt ürünlerini mi? Ben de artık sürekli protein yediğim için bir yerde duraklama yaşayacağımı düşünüyorum o zaman uygulayacağım senin o güzel listelerinden birini. Aklımda bu var! Çok tebrik ederim canım balım.
Tempus sana inanamıyorum! mucizevi şekilde ilerliyorsun Geçen haftalarda da birden düşmüştün çünkü böyle. Gittikçe yavaşlar ya maşallahın var!
Orticim yanlışlıkla menünü eklemişim alıntıya ama gördüm bence bir haftalık sonuç için gayet iyi -300!
Menümü yazmamış olsam da sadece yorgunluk ve yoğunluktan. Asla kaçamak yapmadım, yapsam söylerim cezamı kesin diye Dün yürüyüş bile yapmıştım oysa ki, sadece yazamadım.
Selam kızlar çok iyi başlamışsınız tebrikler
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63.2
Fark -300gr.
Yüzde 0.47
Hedef 62.9
Eki Görüntüle 2771708

Geçen cuma 54.4
Bu cuma 53.6
Fark -800gr
Yüzde %1.470
Haftaya hedef 53.3
Cherry Mom Monica_
Harikasın ya bu kilolarda zordur öyle -800-1000’ler bravo sana ve azmine!
Gunaydin kizlar

gecen hafta: 64.25
Bugun:63.6
Fark: 650 gram
Yuzde: 1.01 virgulden sonrasi cok onemli
Cherry Mom
@yarimuhendis ortim sen ne yaptin merakla bekliyorum
Harikasın Monica_ !
Gunaydin kizlar
Iki gundur gecemiz gunduzumuz karisti. Ne yazik ki ben artiyim ksptanim

Gecen haftaki kilo: 76,85
Bu hafta: 77,30
Fark: +0,45
Yuzde: -0,58

Cherry Mom
Derya’cım takma kafana. Çok iyi bilirim uykusuzluk, yorgunluk, gerginlik ödem yapar. Çok normal senin içinde bulunduğun durum için... Toparlarsın haftaya merak etme. Haftaya olmazsa öbür hafta ama illa ki gidecek sende misafir o kilolar

balım bu hafta laktoz içerikli herşeyi kestik salıya kadar böyle olacak salı randevum var muhtemelen 2 hafta da et ürünlerini kesecek çok teşekkür ederim canım benim hepimiz ideallerimize sağlıcakla ulaşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…