- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.081
o kadar çabuk bitmiyor ama aşama aşama bitiyor işe yarar koşullandırmaBeyinde bitiyorsa suan 69 cikarim ben
Bak cikiyorum tartiya eksi de degil sabit ciksam olur dunku tartidan sonrao kadar çabuk bitmiyor ama aşama aşama bitiyor işe yarar koşullandırma
Çok haklısın Almila’cım ben de özlüyorum inan. Bu aralar çok geri kaldım farkındayım ama gece 3’lere sabah 5’lere kadar harita yorumluyoruz arkadaşlarla. Kafama taktım bu işi iyice öğrenmek istiyorum ve öğrendikçe de ürperiyorum.balpamukcum özlüyorum seniçok güzel eksi canım tebrikler
Canını sıkma canım, bende de çok artı var gibi görünüyordu dün. Bugün büyük kısmı gitmişti.Herkese günaydın ve booll eksileerr :)
Maalesef benden güzel haberler yok çünkü tartıda abartısız şekilde +2,5 kilo gösteriyor nerdeyse. Ödem olamaz bu kadar, hadi yedim desem 2 3 günde bu kadar kilo alınamaz kesinlikle tartıda bir sorun var. O yüzden bu hafta bildirim yapmasam daha iyi. Aşırı moralimi bozdu
tebrikler canım 58.9 mu tam okuyamadım ama gayet güzel
canım hobinin olması çok güzel ama bence çok da bunaltma kendini balım haritalar arasında kaybolmaÇok haklısın Almila’cım ben de özlüyorum inan. Bu aralar çok geri kaldım farkındayım ama gece 3’lere sabah 5’lere kadar harita yorumluyoruz arkadaşlarla. Kafama taktım bu işi iyice öğrenmek istiyorum ve öğrendikçe de ürperiyorum.Daha da sürüklüyor beni. Bu yüzden bu aralar kafam hep dolu ve çok vakit ayıramadım. Yoksa ben de daha fazla katılım göstermek, aranızda olmak istiyorum. Ama gözümü kapattığım anda bile harita görüyorum şu an o durumdayım!
Evet 58.9 bebek bozmasin diye ardiyeye koydum tartiyi biraz los orasi anca cekebildimtebrikler canım 58.9 mu tam okuyamadım ama gayet güzel
Kesinlikle ole 3 kupa form cay ictim tık yokAh canım cidden daha ne olmasını bekliyorsunki
Allah babanada şifa versin inşallah
Bende annemlere gidince öyle olmuştum ya çok kötü bir şey geç kalkmak
Teşekkür ederim ayrıca canım
Ahahhahahah Zeynebim yaaa kıyamam sanaaaa
Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide
Ah canım proteinin böyle bir sıkıntısı var işte
Tavuk yerine başka birşey yiyemz misin ? Kabak gibi ?
Ben onceden dukan yaptim ilk diyete basladigimda 2 ayda 15 kilo verdim o sekilde gzel kilo verince yine saf protein ara ara yapmak istedim bubdiyetimde verdigim 3 kilonun 2 kilosunuda safproteinle verdim gectigimiz 3 haftada malesef dun sonuclarimi aldim kolestrol baya yukselmis gecen aya gore ben zerotanin tedavisi goruyorum ruangutanin yan sanayisi gibi bseyCanim saf protein diyetisyen onerisi mi? Ben tam tersini yapmistim 2 hafta 0 hayvansal protein o iki haftada 4.5 kilo gitti hic de wc sorunu yasamadim.
Su an bozmak istemiyorsan mutlaka yesillik yemen lazim et tavuk balik yanina bir ke kuru kaysi sabahlari geceden suya at sissin sabah ye canim
Süpersın ortim masallah sanaaaa bole devam
süpersin canım ölümü gösterdin sıtmaya razı ettin
+100 bişey değil canım eritirsin haftaya
olsun canım ekside olmak bile güzel sıkma canınıGecen hafta: 60.2
Bugün: 60.1
Fark:100gr
Hedef: 60 diyeyim artık.
Ay sukur canim ya +gelmedim ya dunden bu yana 1.300 gitmissüpersin canım ölümü gösterdin sıtmaya razı ettin
-100 gayet iyi geçen haftaki yüzdene göre
Cik canim beni sasirtti tarti olumlu yonde senj de sasirtir umarimSuan tamda ayni durumdayiz
Almiloşum maşallah yaa nasıl bu kadar hızlı gitti yine...Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 84
Bu cuma 82.5
Fark 1.5
Yuzde 1.786
Eki Görüntüle 2771652
@belmayneCherry Mom
Haftaya hedefim 81.9
Tempus sana inanamıyorum!Haftalık kilo bildirimim
Eki Görüntüle 2771649
Geçen hafta 75 kilo gelmiştim, pazartesi +400 geldim
Hedefim bu hafta 74 ü görmekti, pazartesi +400 ü görünce zor diyordum ama daha da güzeli oldu
Güncel : 75/73.6/1.4/%1,86
Hedef : 72.6
Orticim yanlışlıkla menünü eklemişim alıntıya ama gördüm bence bir haftalık sonuç için gayet iyi -300!25ocak
9.30
1yumurta
1d.peynir
1d.ekmek
13.30
Kahve 1hurma 1ceviz
15.00
3kaşık zeytinyağlı kereviz
18.00
1muz
1çay b.süt
1kare çikolata
Şpor 300zıp. 60p. 4000 adım. 40p.=100p.
Su 1lt. Oldu.2 lt.olacak inş.
@_Reyyanbalpamuk Namaria Cherry Mom
Menümü yazmamış olsam da sadece yorgunluk ve yoğunluktan.
Selam kızlar çok iyi başlamışsınız tebrikler
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63.2
Fark -300gr.
Yüzde 0.47
Hedef 62.9
Eki Görüntüle 2771708
Harikasın ya bu kilolarda zordur öyle -800-1000’ler bravo sana ve azmine!
HarikasınGunaydin kizlar
gecen hafta: 64.25
Bugun:63.6
Fark: 650 gram
Yuzde: 1.01virgulden sonrasi cok onemli
Cherry Mom
@yarimuhendis ortim sen ne yaptin merakla bekliyorum
Derya’cım takma kafana. Çok iyi bilirim uykusuzluk, yorgunluk, gerginlik ödem yapar. Çok normal senin içinde bulunduğun durum için... Toparlarsın haftaya merak etme. Haftaya olmazsa öbür hafta ama illa ki gidecekGunaydin kizlar
Iki gundur gecemiz gunduzumuz karisti. Ne yazik ki ben artiyim ksptanim
Gecen haftaki kilo: 76,85
Bu hafta: 77,30
Fark: +0,45
Yuzde: -0,58
Cherry Mom
Ortim anne evinde +100 bence efsanevi bi sonuc tebrik ederim
balım bu hafta laktoz içerikli herşeyi kestik salıya kadar böyle olacak salı randevum varAlmiloşum maşallah yaa nasıl bu kadar hızlı gitti yine...Bu hafta listeni takip edemedim hemen dönüp bakacağım menülerine. Hayvansal gıdayı mı kesmiştin sen bu hafta süt ürünlerini mi? Ben de artık sürekli protein yediğim için bir yerde duraklama yaşayacağımı düşünüyorum o zaman uygulayacağım senin o güzel listelerinden birini. Aklımda bu var! Çok tebrik ederim canım balım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?