Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hobinin olması çok güzel ama bence çok da bunaltma kendini balım haritalar arasında kaybolma
Çok haklısın ama sınıf arkadaşlarım benden bayağı ilerde biraz da onun için ekstra çaba gösteriyorum. Ben sıfırdan başladım ben anlayana kadar onlar 40 yorum yapınca moralim bozuluyor Onun için çalışıyorum bakalım inşallah iyi yol alırım artık...
Sen nasılsın? Bu hafta değişecek mi yine listen?

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 79.3
Fark -100
Yuzde 0.125
Hedef 79

Cherry Mom S Suskunhanim
Canımsın ya,takım ruhu işte butakımı kötü etkilememek için elinden geleni yaptın
+100 bişey değil canım eritirsin haftaya
Kendi adıma değil canim takımı olumsuz etkilemek adına üzüldüm yoksa annemlerin evi kaloriferli ama bireysel olduğu için odalar arası ısı farkı çok ve beni çok etkiler hele tartildigim oda buz sabah beni kahvaltıya beklerlerken tartıldım giyindim tam cikiyordum ki adımı yazmadigimi fark ettimtekrar kağıt kalem bulup soyunup tartilip bı daha giyindimhaftaya eve erken dönersem ölüm orucuna girip bu haftayı telafi edeceğim inşallah

evet canım yukardaki mesajımda sana detaylı yazdım salı günü değişiyor inşallah
ben de iyiyim canım iş biraz sakin gidiyor kendime vakit ayırıyorum evde de şükür

Canım benim haftaya orti olamasak da şimdiden o eksimi sana ithaf edicimçok iyi bı ortilikti,desteğini her an yanımda hissettim iyi ki varsın
Ahh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydi benim haftaya eksim de senin icin olsun

Eziyete bak

ortiye bağlılıkta S Suskunhanim gibi olun ey ahali
Kilo vermede de Almina gibi
Milletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsun cansın
Devreler yanacak
Ahh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydi benim haftaya eksim de senin icin olsun
Canım canım canım
Dünkü artılar baya düşmüş canım olsun haftaya çok daha iyi olacaktır yüzde olarak çok birşey çıkmaz burdan üzülme
İnşallah kaptanım

Selam kızlar çok iyi başlamışsınız tebrikler
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63.2
Fark -300gr.
Yüzde 0.47
Hedef 62.9
Eki Görüntüle 2771708
Canım Namaria fark etti sağolsun tartın gramajlı o yüzden kilo bildirirken tam ilet olur mu yanlış yazmayalım
63.25 gibi ben şimdi böyle giriş yapacağım haftayada sen öyle bildirirsin yine

Milletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsun cansın
Ahh kaptanim dun sabah tartildigimdan beri cile cekiyorum ne yapacagim ne edecegim diye ay cok sukur arti gelmedim takimi etkilemedim haftaya da guzel bi eksiyle telafi etmek nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…