- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.101
Çok haklısın ama sınıf arkadaşlarım benden bayağı ilerde biraz da onun için ekstra çaba gösteriyorum. Ben sıfırdan başladım ben anlayana kadar onlar 40 yorum yapınca moralim bozuluyorcanım hobinin olması çok güzel ama bence çok da bunaltma kendini balım haritalar arasında kaybolma
Suanda çömelme seklinde oturdum bekliyorum desemAy sukur canim ya +gelmedim ya dunden bu yana 1.300 gitmis
Cik canim beni sasirtti tarti olumlu yonde senj de sasirtir umarim
Canımsın ya,takım ruhu işte bu
Kendi adıma değil canim takımı olumsuz etkilemek adına üzüldüm yoksa annemlerin evi kaloriferli ama bireysel olduğu için odalar arası ısı farkı çok ve beni çok etkiler hele tartildigim oda buz+100 bişey değil canım eritirsin haftaya
evet canım yukardaki mesajımda sana detaylı yazdımÇok haklısın ama sınıf arkadaşlarım benden bayağı ilerde biraz da onun için ekstra çaba gösteriyorum. Ben sıfırdan başladım ben anlayana kadar onlar 40 yorum yapınca moralim bozuluyorOnun için çalışıyorum bakalım inşallah iyi yol alırım artık...
Sen nasılsın? Bu hafta değişecek mi yine listen?
Canım benimOrtim anne evinde +100 bence efsanevi bi sonuc tebrik ederim
ortiye bağlılıkta S Suskunhanim gibi olun ey ahaliCanım benimhaftaya orti olamasak da şimdiden o eksimi sana ithaf edicim çok iyi bı ortilikti,desteğini her an yanımda hissettim iyi ki varsın
Milletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış
Ahh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydiCanım benimhaftaya orti olamasak da şimdiden o eksimi sana ithaf edicim çok iyi bı ortilikti,desteğini her an yanımda hissettim iyi ki varsın
Dünkü artılar baya düşmüş canım olsun haftaya çok daha iyi olacaktır yüzde olarak çok birşey çıkmaz burdan üzülme
Ayy didemcim bu kızlar nota mota kota almazsa alacağım inşallah yaaaaSuanda çömelme seklinde oturdum bekliyorum desemkarnimda biraz agrilar var belki daha iyi gelirim kaptanim beni listeye alir Cherry Mom
Eziyete bakKendi adıma değil canim takımı olumsuz etkilemek adına üzüldüm yoksa annemlerin evi kaloriferli ama bireysel olduğu için odalar arası ısı farkı çok ve beni çok etkiler hele tartildigim oda buzsabah beni kahvaltıya beklerlerken tartıldım giyindim tam cikiyordum ki adımı yazmadigimi fark ettim tekrar kağıt kalem bulup soyunup tartilip bı daha giyindim haftaya eve erken dönersem ölüm orucuna girip bu haftayı telafi edeceğim inşallah
AğğğliiiiciiimmmmCanım benimhaftaya orti olamasak da şimdiden o eksimi sana ithaf edicim çok iyi bı ortilikti,desteğini her an yanımda hissettim iyi ki varsın
Ooo beklenen tartı
Kilo vermede de Almina gibi
Devreler yanacakMilletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsuncansın
Canım canım canımAhh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydibenim haftaya eksim de senin icin olsun
İnşallah kaptanımDünkü artılar baya düşmüş canım olsun haftaya çok daha iyi olacaktır yüzde olarak çok birşey çıkmaz burdan üzülme
CanımSelam kızlar çok iyi başlamışsınız tebrikler
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63.2
Fark -300gr.
Yüzde 0.47
Hedef 62.9
Eki Görüntüle 2771708
Kilo vermede de Almina gibi
Ahh kaptanim dun sabah tartildigimdan beri cile cekiyorum ne yapacagim ne edecegim diyeMilletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsuncansın
Simdi bildirim yapiyorum kaptanim belki benim eksim guzeldirAyy didemcim bu kızlar nota mota kota almazsa alacağım inşallah yaaaaama iyiyiz gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?