Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun canım ekside olmak bile güzel sıkma canını
Şu aralar iyi gitmiyor canım. Menüler ancak yerinde saymama yardımcı oluyor ki bu da güzel. Su ve spormuş zaten kilo vermemi sağlayan.
En azından bu dönemin alt listede olduğum zamanda olması güzel.

Deryacım günaydın uykusuzluk çok ödem yapar bilirim eğer kahvaltı yapmadıysan ödeminin gitmesi için biraz seni bekleyebiliriz eksiye geçmezsin ama artın ne kadar düşerse bizim için avantaj olacaktır
Saat gec oldu diye az once kahvalti yaptim canim odemi azaltmaj icin karbonhidrati biraz azaltacagim. 2 dilim degil 1 dilim ekmek yedim mesela kahvaltida.

Acilen toplanmam lazim canim, suanki kilomda hic mutlu degildim. Biran once hamilelik oncesi kiyafetlerimin icine girmek istiyorum .

Gunaydin kizlar ve ortim -600 musmutlu bi sabaha uyandimmm

Cherry Mom azaydidem @reyyan_
Tekrik ederim canım çok güzel
Kızlar geçen hafta 57.9
Bu hafta 58
Fark +100
Cherry Mom @Nikinik
Hedef 57.7
+100 bişi değil canım. Hemencecik gönderirsin inşallah
Canım saf protein Kabızlık ve kolesterolu olumsuz etkiler. Belki biraz değiştirmen gerekebilir beslenmeni. Saf proteinler hızlı gidiyor ama maalesef kabızlık sorunu oluyor
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 79.3
Fark -100
Yuzde 0.125
Hedef 79

Cherry Mom S Suskunhanim
Süper canım. Eksiyi gördün ya şükür
Merhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktü keşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
Eksi eksidir canım
Gecen hafta 76.3
Bu hafta 75.3
Fark - 1 kilo

Cherry Mom M miraysu_
Maşallah canım
Çok güzel tebrik edrim

Harika canım ama senden ricam vücunu çok fazla strese sokacak şeyler yapma kendinde geriliyorsun iyiki sonuç iyi oldu ama kötü olsaydı diyeti bile bırakma noktasına getirir insanı
Tebrik ederim
Tesekkur ederim kaptanim ya sadece kabizlik sinirimi bozdu kaptanim bide zamaninda hafta 1 kilodan az vermeyen ben sanki yerimde sayıyomusum gibi hissediyorum 3.5 hafta olucak diyete basliyali -4.100 kilo vermisim totelde guzel duruyo aslinda ama bilemedim nese moral bozmak yok yola devam

Kesinlikle ole cok haklisın canim bakalim bu hafta daha cok sebze agirlikli proteini az tutarak beslenicem bakalim nasil olucam cok tesekkur ederim bu arada

Geçen hafta :76.4
Bu hafta :75.6
Fark:800 g
Yüzde:1.04
Haftaya hedef:75.2
Çok çok güzel canım. Tebrik ederim
tebrik ederim canım ortim ne güzel gidiyorsun maşallah sana hep eksidesin

çok sağol canım laktoz kesmenin faydaları
Oyy kuzum teşekkür edrim. Evet şükür az çok hep eksiyi görüyorum mutlu oluyorum. Bu haftayı da sağlıcakla atlatırsam bana karada ölüm yok
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 69,4
Bu hafta: 68,9
Fark: - 500
Yüzde: 0,720
Haftaya hedef:68,5
Çok çok güzel canım. 70 den uzaklaştıkça insan mutlu oluyor
Adete rağmen çok iyi bir eksi canım tebrik ediyorum

Bu kiloda bu eksi ayakta alkışlanır

Çok güzel,darısı başımıza
Teşekkür ederim canım. Korkmuştum biraz ödem olur mu diye ama mutlu oldum sabah
Gunaydin kizlar
Iki gundur gecemiz gunduzumuz karisti. Ne yazik ki ben artiyim ksptanim

Gecen haftaki kilo: 76,85
Bu hafta: 77,30
Fark: +0,45
Yuzde: -0,58

Cherry Mom
Allah kolaylık versin canım. Önümüzdeki hafta onu gönderir eksiye geçersin inşallah
Arkadaşlar Günaydııınnn...
Bugün kilom 68.4
Geçen hafta 68.7 di. -300 bu hafta.
Hedef: 67.8
Olsun canım. Eksiyi görmüşsün. Gayet güzel

Merhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktü keşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
o halde dünden bugüne birşey ödem yaptı canım yada dün daha geç saatte tartıldıysan uyku ödemi olabilir olsun eksi olsun bizim olsun biz artı gidişe bir dur dedik eksiye geçtik bile :) tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…