Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eline sağlık canım :)
Tempus Z Zeze34 tebrikler kızlarrrr

ORTAKLAR
(29 Ocak-5 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Ooooo ortim tebrik ediyorum. Sahane bi basari tablosu
Cok tesekkur ederim canim bu hafta ayriliyoruz ama gönullerimiz bir hadi bakalim yeni ortaklarimizla guzel bir hafta olsun desteklerin icin tesekkur ederim canim
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kızçelerrr
Çok şükür canım

Tüm takımın emeğine sağlık

Listemizi paylaştım azaydidem senide ekledim asıl listeye canım hayırlı olsun
Tamamdır tesekkur ederim kaptanım insallah bu hafta daha cok asılıcam
ben de eve geçince biraz dinlenir orti kazananlarını açıklarım canım
azaydidem canım listeye girişini tebrik ederim
Tesekkur ederim canim bunu sporla kutlamayi dusunuyorum
Tebrik ederim kizlarr

Oyy kuzum. Valla bir hüzünlendim. Sanki hepten ayrılıyoruz. Canımın için hem bana hem gruba karşı özverili yorumların için çok teşekkür ediyorum. Çoookk güzel iki haftaydı tekrar karşılaşınca dek esen kalalım

Pain Killer Yeni ortaklıgımız hayirli olsun ortim ilk isimiz bugun spor yapmak olsun haydi kossss
Selam canım, hayırlı uğurlu olsun ortaklığımız
Şimdi yemekten kalktım sporu napcam yaaaa diye düşünürken mesajını gördüm.
yavaş yavaş ta olsa gideyim yapayım bari

muhursuzpusula canım siteye hep çok geç vakitlerde girdim, geçen hafta kusura bakma, iyi bir ortak olamadım sanırım. Bu haftanın senin için mükemmel geçmesini diliyorum canım
Canımmm bende çok farklı değildim valla. Bence harikaaa bir ortaksın Bence ikimiz içinde harikaa geçecek bence yine ortak olucaz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…