Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman haftaya cuma eksilerin dibine vuralım

Bugün gördüm challenge lar 2. Bi emre kdr durdurulmuş. Ben birazdan leslie yapmayı düşünüyorum 3 mille. Sen ne yapacaksın?
Simdi oglumu yatırdım, cayi demledim artik ders vakti benim icin. Bu ara biraz yogunlastim derse spora pek vakit ayiramiyorum.

Sonuçlar kızlar

Canim benim ya ben de bi kotu oldum yazarken ama hep beraberiz zaten
Zaten orti listesi haftalik artik herkes herkesle eş olduktan sonra gene kavusuruz insallah

Canımmm bende çok farklı değildim valla. Bence harikaaa bir ortaksın Bence ikimiz içinde harikaa geçecek bence yine ortak olucaz hissediyorum
Canim orti listesi haftalik artik herkes birbiriyle denk geldikten sonra tekrarlar olacak tabi Pain Killer canim bu ara azcik motivasyonu düştü yoksa harika bir ortidir biz ortiyken cok guzel gunlerimiz oldu seyrekyagmur de benim gruptaki ilk ortimdi vay bee ne zamanlardi aysunum

Canım Namaria teşekkür ederim sözlerin için.
Ben bu hızla kilo verip almaya devam edersem tüm kk’dan yolu geçen herkes ile bi permütasyon-kombinasyon eşlemesinde defalarca buluşacam cannm.
Şaka bir yana hep mükemmel ortaklarım oldu

seyrekyagmur yeni ortim merhabaaa :) Nasıl bir tesadüfse sabah mesajları okurken nickin dikkatimi çekmişti o filme başlayıp tamamlayamamıştım şimdi de bi baktım orti olmuşuz
Merhaba ortim uzun bı aradan sonra ortim oldu mutluyum film başları sıkıcı gibi gelse de çok guzel ilerliyor satranç üzerinden bı hayli mesaj veriyor öneririm belli olduğu üzere Güzel bı hafta bizim olsun

Almılam kuzum ne güzel hatirliyosun he gerçekten güzeldi yaz enerjikligi de vardı hepimizde ama gene güzel olmaması için bı sebep yok ben o güzel ortakliklarin ve günlerin meyvesini yiyorum 42 idim 38 beden oldum birbirimizde bunlara şahit olmak duymak harika

Yaa çok sevindim, inşallah bende iyi orti olabilirim o zaman sana

Evet bir kaç bölüm izledim biraz ilerlemiyo gibi geldi ondan yarıda kestim ama devam etmek istiyorum baya güzel yorumlar var o diziyle ilgili

Ya bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem
Bu hafta takımca detoks yapmışlar
Ama önceki haftalarda da hep yüzde 4

hawar cım bu hafta beraberiz canım hadi bakalım listeleri sallıyor muyuz
Ooo yeni ortim beni hep dürt olur mu
Bu hafta kaçamak falan yapmayacaktım ama spontane gelişen bir piknik misafirler derken kaçırdım yine ama söz geçen haftalarda yaptığım hataları yapmayacağım
Bu gün yedim ve bitti yani yarın öbür gün normal yiyeceğim
Yarından itibaren düzenli gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…