- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.161
bende ingilizce alfabe vardı ondan i çıkıyorduAlmıla canim
aa bende bizim kız için yazmışlar sandımCanım ekşide bir yorum buldum dedim bu neeee
çok güzelmiş ama ismin ve anlamı.
Anam bile i ile söylüyor canimbende ingilizce alfabe vardı ondan i çıkıyorduaboow ama söylerken insanlar nasıl söylüyor ay acıdım onlara şuan valla ben illa i ile söylerdim
Hatirlatmadim kaptanim yapiyor muyuz kesinlesti mi o challengelara sanki bi katilim azaldi gibibugün zıp zıp challenge günüydü hatırlattık mı ya :)
Toptan bitirelim o halde sende uğraşma kimse katılmıyorsa uğraşmayalım canım işin gücün oluyor iki kişide olsa 23.30 da liste açıklayacağım diye bekliyorsun. 15 20 kişilik ekipte en azından 10 kişi olacak ki anlamı olsun..Hatirlatmadim kaptanim yapiyor muyuz kesinlesti mi o challengelara sanki bi katilim azaldi gibi
AaaaAhaha sagol canim A diyene bakiom zaten
Bütün challengalar mi bitttiToptan bitirelim o halde sende uğraşma kimse katılmıyorsa uğraşmayalım canım işin gücün oluyor iki kişide olsa 23.30 da liste açıklayacağım diye bekliyorsun. 15 20 kişilik ekipte en azından 10 kişi olacak ki anlamı olsun..
İKİNCİ BİR BİLDİRİME KADAR CHALLENGELAR BİTTİ KIZLAR
Spor için aklımda başka birşey var ama henüz oturtamadım S Suskunhanim ın geçenki önerisinden sonra geldi aklıma ayrıca yazarım :)
Evet canım hepsini bitirelim 3 4 kişi katılıyor zaten çoğunluk sağlanırsa sonra yine başlarızAaaa
Bütün challengalar mi bittti
Aklindakini ne zaman açıklayacak peki canım?
Ben de bugün her girip çıktığımda zıpladim içerde de misafir varneyse yanan yağlar kardır
Teşekkür ederim, inşaAllah
|
|
| S Suskunhanim |
|
|
|
|
A asilr |
|
Z Zeze34 |
|
|
|
|
|
Ellerine sağlık canım
ORTAKLAR KAZANANLARI
(22-29 Ocak)
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim yarimuhendis Monica_ hawar birsevgi A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn muhursuzpusula Pain Killer
Eki Görüntüle 2772135
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 2,914 yüzdeyleTempus ve Z Zeze34 oluyoooooor.
tebrikler canlar
Heyecanlandır biziYeni ortiler de az sonra geliyooooor..
biliyorsunuz artık haftalık yapıyoruz herkes ortisiyle helalleşebilir
S SuskunhanimYeni ortiler de az sonra geliyooooor..
biliyorsunuz artık haftalık yapıyoruz herkes ortisiyle helalleşebilir
ORTAKLAR KAZANANLARI
(22-29 Ocak)
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim yarimuhendis Monica_ hawar birsevgi A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn muhursuzpusula Pain Killer
Eki Görüntüle 2772135
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 2,914 yüzdeyleTempus ve Z Zeze34 oluyoooooor.
tebrikler canlar
Az sonraaaaaa
Tamam canım, bekliyorumEvet canım hepsini bitirelim 3 4 kişi katılıyor zaten çoğunluk sağlanırsa sonra yine başlarız
Aklımdakini akşam/ gece :) uzun uzun yazıp açıklayayım inşallah bakalım aklınıza yatar belki
ORTAKLAR KAZANANLARI
(22-29 Ocak)
Eki Görüntüle 2772135
tebrikler canlar
Alnına koyarken veda busemi, yüzüme bu türlü bak ma ya cak tiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?