- 5 Ekim 2020
- 2.723
- 10.695
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.221
Ay benim de ilk orticiğim Pain di.Canim orti listesi haftalik artik herkes birbiriyle denk geldikten sonra tekrarlar olacak tabiPain Killer canim bu ara azcik motivasyonu düştü yoksa harika bir ortidir biz ortiyken cok guzel gunlerimiz oldu seyrekyagmur de benim gruptaki ilk ortimdi vay bee ne zamanlardi aysunum
Rica ederim canım ben teşekkür ederim asıl
Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canımYa bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem
Canım ilk gözağrım benimAy benim de ilk orticiğim Pain di.Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini
seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm hey yavrum hey ne günlerdi
Aynen öyle ben de düşünmüyorum benim için 800 gr vermek bile büyük mucize ama daha fazlası gitsin istiyor insanRica ederim canım ben teşekkür ederim asıl
Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canım
merhaba canım nasılsın
canım ben dürterim valla sonra 'Almılacım bana karışma artık' deme amaOoo yeni ortim beni hep dürt olur mu
Bu hafta kaçamak falan yapmayacaktım ama spontane gelişen bir piknik misafirler derken kaçırdım yine ama söz geçen haftalarda yaptığım hataları yapmayacağım
Bu gün yedim ve bitti yani yarın öbür gün normal yiyeceğim
Yarından itibaren düzenli gideceğim
Ya bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem
Bu hafta takımca detoks yapmışlar
Ama önceki haftalarda da hep yüzde 4
Neymiş ne yemiş ne yememişAyy bende bugün farkettim o 3 kilo vereni ve direk ne yemiş diye geçmişine baktım
Iyiyim sen nasilsin canim bitek sen farkettin bu deliyimerhaba canım nasılsın
ayy di mi ya ne günlerdi takımdaki ilk zamanlarım baktım seyrekyağmurAy benim de ilk orticiğim Pain di.Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini
seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm hey yavrum hey ne günlerdi
Yemek değilde baya spor gördüm yürüyüş, leslie, zıp zıp ve hepsi aynı gündeNeymiş ne yemiş ne yememiş
Ay yok kalsın ben fazla spora yüklenemiyorum bu aralarYemek değilde baya spor gördüm yürüyüş, leslie, zıp zıp ve hepsi aynı gündeOkurken sporu ben yapmış gibi yoruldum
balım benim de kursum bitti yeni girebildim yoksa daha erken görürdümIyiyim sen nasilsin canim bitek sen farkettin bu deliyi
Oyy kuzum hiç bomboş olur mu ben bir çocukla baş edemiyorum. Sen elin yabancı memleketinde 2 çocuk büyütmeye çalışıyorsun.Canım ilk gözağrım benim
Oy canım ben dönüyorum da kilolar bırakmıyor ki
Ya çok eski zamandan bahsediyoruz gibi konuşuyoruz ama bana dün gibi geliyor. Taaa yazmış, kış olmuş şimdi. Ben bu süreçte kilo vermeye çalışmak dışında hiçbişey yapmadım.Bomboş yaşamışım.
Şu okullar bir açılsaydı. Bak spora diye kalktım gittim o sırada tel çaldı uzuuuuun bir görüşme oldu. Son 1 saattir de çocugu uyutmak için yanında ölü numarası yapıyordum ki şimdi wc ye gideceğini söyledi. Ben tüm sinirimle gelmesini bekliyorum onun sesi geliyor bıcır bıcır. Tümden cin gibi oldu daha ne kadar ölü numarası yapacam acaba
Oooy oy canımbelmayne espiri yapacaktım aslında ama döndüm dolaştım yine içimi döktüm
Bu efkarla gidip yanlış şeyler yapmayacam ama kararlıyım
Görmediler neyse saglik olsunbalım benim de kursum bitti yeni girebildim yoksa daha erken görürdümbizim kızlar görmemiştir herkes yeni ortisiyle tanışma seansında
ben de şükür iyiyim canım misafirlerim gelcek fit tarifler bakıyorum öyle
Yok canım şimdi uykulu gözlerle kalktım çay içecem, yanında belki 1-2 hurma. Burda saat 8.30 henüz.Oyy kuzum hiç bomboş olur mu ben bir çocukla baş edemiyorum. Sen elin yabancı memleketinde 2 çocuk büyütmeye çalışıyorsun.
Ya ben bazen ölü taklidi yaparken ölcem diye korkuyorumçok sinir bozucu ya.
Oyy ben çok yanlışlar yaptım bu gece oyy. İki zayıf bacım yoldan çıkarttı beni.Ben ettim sen etme Pain'im
İnşallah canım daha da güzel olsunayy di mi ya ne günlerdi takımdaki ilk zamanlarım baktım seyrekyağmurseyrekyagmur ilk göz ağrım derdim ona hep
çok yakın gibi ama baya olmuş ya ben ekimde gelmişim düşündüm de
Pain Killer cığımızın bitmek bilmeyen eliptikleri falan
bi de yazmış kıyamam boşa geçmiş vakit diye gayet güzel verimli geçirdi onla 3 haftalık yarışmamız bile vardı onda da birinci oldu
güzel zamanlardı ve şimdi de güzel zamanlar daha da güzel olsun inşallah canımbelmayne m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?