Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok mutlu oldum ya hadi tebrik ederim

Günün menüsünü yazmış o menüde çorba var onun tarifini de vermiş onu da attım merak eden olursa

Eklentiler

• Screenshot_20210202-132510_Instagram.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210202-132523_Instagram.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 24
İki taneyi başaran herkesi tebrik ediyorum, yarimuhendis sana da kıskançlıklarımi iletiyorum
Eskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi

Ayy canim ya masallah 5 aydir majarna mi yemiyirsun. Tebrikler. Ve evet hakli ben arada bir yapiyorum mercimekten makarna, nohuttan makarna. Tadi da cok guzel. Tabij fiyat olarak normal makarnadan biraz daha pahali ama cok doyurucu
Tekrar masallah diyorum azmine

Eline sağlık canım dün bende menülerden görüp ekstra puanlamaları vermiştim şimdi bu listeye göre tekrar kontrol edip tekrar son düzeltme yapıp paylaşayım spor listemizide ama puanlar uçtu

balpamuk canım dün sen yazmıştın sabahtan planım yürüyüş oluyor ama akşam uymuyor zıp yapmış oluyorum diye o yüzden Nikinik ile görüştük programda bundan sonrası için bir oynama yapalım dedik :) her şey siz spor yapın diye :))))

kızlar bundan sonra belirlediğimiz spor çerçevesinde istediğiniz numaraya göre ( pazartesi - çarşamba zorunlu / cumrtesi serbest) akşam menününüzde programdan herhangi birini yapıp yazmanız bizim için yeterli olacak yani öncesinde nikiye şunu yapacağım diye yazmanıza gerek yok .. bunu yapmamızdaki amaç bir görev gibi olsun o iş mutlaka yapılsındı ama sizin için gün içinde özelden dönmek yada sabahtan sporu belirlemk zor oluyor anladığımız kadarıyla oyüzden böyle ilerleyelim dedik.

ama tablo yinede ilk gün için güzel bence harikasınız ama bize tümmm takımm şartttt haydii bakalımm

menun gayet iyi olmus. Sebze, yumurta, yogurt hepsinde az miktarda var
Afiyet olsun. Gayet guzel
Waaw ziplarina masallah. Menun de harika sporun da
Adimin super, menunu de cok begendim. Meyve, sebze protein hepsinden var

harika canımm maşallahh sana maşallahhh

canım tebrik ederimmm dün gördüm çok mutlu oldum harikasın

Bak mesajlarin hepsinj okuyamadim demistim emnis alintilayinca gördüm
Bugun guzel haberler verdin canim bize. Devami da gelsin insallah.
Bak 70lerin sonunda bekliyorum seni beraber inecegiz asagiya

Forumların 1.sayfaları düzelmiş kızlar spor tablmuzu ekledim numaralandırmada bakmak isteyen olursa takım sayfasının 1 .sayfasından yada menü 1. sayfasından bakıp yapabilir.. +100... +50 şer puanlar sadece pazartesi çarşamba cumartesi günleri ama siz yapmak isterseniz yine tablodan spor yapabilirsiniz :)

Oh hadi gözün aydin canim benim cumaya azalir odemler
Aynen balim az kaldi inşallah evet ya pilav vs degil ama makarna özledim ne yalan söyleyeyim bu bakliyat makarnalari na bakicam simdi canim lezzrtli olursa size de oneririm
Tamam canım. Bekliyorum yorumlarını. Beğenirsen bir deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…