Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim 5 aydir yemiyorum aldim simdi internetten biraz pahali paketi 20-25 arasi ama olsun neye vermiyoruz cok sukur Rabbim hayirli kazanclar versin hepimize insallah ben de begenirim canim cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin
harika canımm maşallahh sana maşallahhh
Kaptanimm cok teşekkür ediyorum kendi cabam ve sizlerin destekleriyle gitti 38 kilo
Bak mesajlarin hepsinj okuyamadim demistim emnis alintilayinca gördüm
Bugun guzel haberler verdin canim bize. Devami da gelsin insallah.
Bak 70lerin sonunda bekliyorum seni beraber inecegiz asagiya
Nikicim cok tesekkur ederim canim ben 7leri gorene sen de ortala insallah 75lere inmis olursun

Evet canim 5 aydir yemiyorum aldim simdi internetten biraz pahali paketi 20-25 arasi ama olsun neye vermiyoruz cok sukur Rabbim hayirli kazanclar versin hepimize insallah ben de begenirim canim cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin
Allahın bakliyatı makarnası ah dediğin gibi şükür varki nefsini körleyeceksin umarım seversin haketmişin fazlasıyla lüks bir yerde makarna yiyormuş gibi düşün

Allahın bakliyatı makarnası ah dediğin gibi şükür varki nefsini körleyeceksin umarım seversin haketmişin fazlasıyla lüks bir yerde makarna yiyormuş gibi düşün
Organik vegan diyince fiyat viiijt direk 20lere cikiyo oyle dusunucem canim sebzeli ya da mantarli boyle cesitlendirip keyif yapcam insallah

Cok guzel düşünmüşsünüz canim dun aynisi oldu 13bin adim attim santiye gorevi ongorulmeyen yuruyusler vs bu sistemde super olcak
Canim ben gene total puanimi yazip yanina 3-4 yapildi falan dicem uygun di mi hani sadece yazan puana +100 eklersin spor icin kaptanim?

Günün menüsünü yazmış o menüde çorba var onun tarifini de vermiş onu da attım merak eden olursa
Baya zengin bir menüymüş canım. Gayet sağlıklı gözüküyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Maşallah sana canım ya.
Bu azmin karşılığını göreceksin inşallah
Ellerinize sağlık kaptancım niki Nikinik
Böyle daha iyi olmuş. Valla hakkınız ödenmez.

Geçmiş olsun canim ya Emreye bi nazar duasi okuyalim tum bebisi olanlara kren surdurse rahatlatir insallah bisey yoktur canim ya

Canım çok geçmiş olsun. Biraz takip et bakalım. Önemli bir şey yoktur inşallah. Kremi de uyuyunca sürersin artık

Ooo harika tebrik ederimmmm

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim ya Emreye bi nazar duasi okuyalim tum bebisi olanlara kren surdurse rahatlatir insallah bisey yoktur canim ya

Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Almılacım ya zaten hep allah koruyor bu bebeleri yoksa günü nasıl sağlam bitiriyoruz bilmem benim yürek dayanmıyor kedi gibi ordan atlıyor ordan zıplıyor bacaklar savaştan çıkmış gibi mosmor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…