- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.861
Evet canim 5 aydir yemiyorumAyy canim ya masallah 5 aydir majarna mi yemiyirsun. Tebrikler. Ve evet hakli ben arada bir yapiyorum mercimekten makarna, nohuttan makarna. Tadi da cok guzel. Tabij fiyat olarak normal makarnadan biraz daha pahali ama cok doyurucu
Tekrar masallah diyorum azmine
Kaptanimm cok teşekkür ediyorumharika canımm maşallahh sana maşallahhh
Nikicim cok tesekkur ederim canimBak mesajlarin hepsinj okuyamadim demistim emnis alintilayinca gördüm
Bugun guzel haberler verdin canim bize. Devami da gelsin insallah.
Bak 70lerin sonunda bekliyorum seni beraber inecegiz asagiya
Canim genel olarak benim listeyinandiriyor ama corba falan ilgincmis denenebilirGünün menüsünü yazmış o menüde çorba var onun tarifini de vermiş onu da attım merak eden olursa
Allahın bakliyatı makarnası ah dediğin gibi şükür varki nefsini körleyeceksin umarım seversin haketmişin fazlasıyla lüks bir yerde makarna yiyormuş gibi düşünEvet canim 5 aydir yemiyorumaldim simdi internetten biraz pahali paketi 20-25 arasi ama olsun neye vermiyoruz cok sukur Rabbim hayirli kazanclar versin hepimize insallah ben de begenirim canim cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin
Organik vegan diyince fiyat viiijt direk 20lere cikiyoAllahın bakliyatı makarnası ah dediğin gibi şükür varki nefsini körleyeceksin umarım seversin haketmişin fazlasıyla lüks bir yerde makarna yiyormuş gibi düşün
Cok guzel düşünmüşsünüz canim dun aynisi oldu 13bin adim attim santiye gorevi ongorulmeyen yuruyusler vs bu sistemde super olcakEline sağlık canım dün bende menülerden görüp ekstra puanlamaları vermiştim şimdi bu listeye göre tekrar kontrol edip tekrar son düzeltme yapıp paylaşayım spor listemizide ama puanlar uçtu
@balpamuk canım dün sen yazmıştın sabahtan planım yürüyüş oluyor ama akşam uymuyor zıp yapmış oluyorum diye o yüzdenNikinik ile görüştük programda bundan sonrası için bir oynama yapalım dedik :) her şey siz spor yapın diye :))))
kızlar bundan sonra belirlediğimiz spor çerçevesinde istediğiniz numaraya göre ( pazartesi - çarşamba zorunlu / cumrtesi serbest) akşam menününüzde programdan herhangi birini yapıp yazmanız bizim için yeterli olacak yani öncesinde nikiye şunu yapacağım diye yazmanıza gerek yok .. bunu yapmamızdaki amaç bir görev gibi olsun o iş mutlaka yapılsındı ama sizin için gün içinde özelden dönmek yada sabahtan sporu belirlemk zor oluyor anladığımız kadarıyla oyüzden böyle ilerleyelim dedik.
ama tablo yinede ilk gün için güzel bence harikasınızama bize tümmm takımm şartttt haydii bakalımm
Canim ben gene total puanimi yazip yanina 3-4 yapildi falan dicem uygun di mi hani sadece yazan puana +100 eklersin spor icin kaptanim?Forumların 1.sayfaları düzelmiş kızlar spor tablmuzu ekledim numaralandırmada bakmak isteyen olursa takım sayfasının 1 .sayfasından yada menü 1. sayfasından bakıp yapabilir.. +100... +50 şer puanlar sadece pazartesi çarşamba cumartesi günleri ama siz yapmak isterseniz yine tablodan spor yapabilirsiniz :)
Baya zengin bir menüymüş canım. Gayet sağlıklı gözüküyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınGünün menüsünü yazmış o menüde çorba var onun tarifini de vermiş onu da attım merak eden olursa
Maşallah sana canım ya.Eskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi
Ellerinize sağlık kaptancım nikiEline sağlık canım dün bende menülerden görüp ekstra puanlamaları vermiştim şimdi bu listeye göre tekrar kontrol edip tekrar son düzeltme yapıp paylaşayım spor listemizide ama puanlar uçtu
@balpamuk canım dün sen yazmıştın sabahtan planım yürüyüş oluyor ama akşam uymuyor zıp yapmış oluyorum diye o yüzdenNikinik ile görüştük programda bundan sonrası için bir oynama yapalım dedik :) her şey siz spor yapın diye :))))
kızlar bundan sonra belirlediğimiz spor çerçevesinde istediğiniz numaraya göre ( pazartesi - çarşamba zorunlu / cumrtesi serbest) akşam menününüzde programdan herhangi birini yapıp yazmanız bizim için yeterli olacak yani öncesinde nikiye şunu yapacağım diye yazmanıza gerek yok .. bunu yapmamızdaki amaç bir görev gibi olsun o iş mutlaka yapılsındı ama sizin için gün içinde özelden dönmek yada sabahtan sporu belirlemk zor oluyor anladığımız kadarıyla oyüzden böyle ilerleyelim dedik.
ama tablo yinede ilk gün için güzel bence harikasınızama bize tümmm takımm şartttt haydii bakalımm
Geçmiş olsun canim ya Emreye bi nazar duasi okuyalim tum bebisi olanlaraBenim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyorzedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Canım çok geçmiş olsun.Benim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyorzedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
İskenderune geldim canim arsuze gecicez daha eve gecmem 7 yi bulur bugünKızlar spora başlıyorum
Müsait olanı beklerim
İskenderune geldim canim arsuze gecicez daha eve gecmem 7 yi bulur bugünbenim icin de yap kuzum
Canlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim
Ankarada bahardan daha güzel bir hava var bugün. Biz de baya yürüdük geldik şimdiKızlar spora başlıyorum
Müsait olanı beklerim
Geçmiş olsun canımBenim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyorzedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Oh ne güzel ortim. Burda da hava çok güzelAnkarada bahardan daha güzel bir hava var bugün. Biz de baya yürüdük geldik şimdi
evet canım öyle yapıyorum 3 yaptıysan +100 4 de eklendi ise +50 daha toplam puanına +150 eklenmiş olacak :)Canim ben gene total puanimi yazip yanina 3-4 yapildi falan dicem uygun di mi hani sadece yazan puana +100 eklersin spor icin kaptanim?
Geçmiş olsun canim ya Emreye bi nazar duasi okuyalim tum bebisi olanlarakren surdurse rahatlatir insallah bisey yoktur canim ya
Geçmiş olsun canım
Sağol tatlım aynen zaten uyku allahtan varCanım çok geçmiş olsun.Biraz takip et bakalım. Önemli bir şey yoktur inşallah. Kremi de uyuyunca sürersin artık
evettt bu hafta hep böyleymiş canımmAnkarada bahardan daha güzel bir hava var bugün. Biz de baya yürüdük geldik şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?