- 31 Temmuz 2020
- 20.373
- 60.240
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.821
hahaha işte değiştir diyodun ya artık kolay yazarsın kaptancımHedef60kgolmak diyet grubuna cheescake sızmışş
Çok pişmanım amatöre laf ettiğim içinen azından o diyetle ilgili bir nickdi yahu bu ne geçiş böyleee
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| 4 | ❤ |
| 2 | ❤ |
| 1-2 | ❤ |
| 6 | ❤ |
| 1 | ❤ |
| 1-2-5 | ❤ |
S Suskunhanim | 5 | ❤ |
A asilr | 5 | |
@SanSebastianCheesecake | ||
| ||
| 1-6 | ❤ |
| 1-7 | ❤ |
| 2-7 | ❤ |
| ||
| 4 | ❤ |
M miraysu_ | ||
| ||
| 1 | ❤ |
| ||
G gamzem23 | 1-6 | ❤ |
Ben iki kere yazıp etiketledim ama gözünden kaçmış olabilir canımS Suskunhanim sana 5 yaziyorum canim evine donene kadar.
Bir tekbalpamuk sen kaldin canim. Cherry Mom
Mis gibi bir menü ortim1 subat
12:00 1 yumurtayla mantarli omlet, 1dilim ekmek, maydanoz marul
15:00 5 badem, ceyrek greyfurt, yarim elma yesil cay
18:00 ton balikli salata
su 3 litre
Spor 1 yapildi 11000 adim
S SuskunhanimCherry Mom @_Reyyan Nikinik
Akşam yemeğe davetliyimOrtim misafir olunca bi yere gidince duzeni tutturmak cok zor oluyor haklisinyemekler misafire gore oluyor spor aksiyor... ama moralini bozma toparlarsin
Bugun de var mi misafirlik?
Yok ben zaten minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum da kimsenin canı çekmesin,bu nasıl menü demesin diyeCanım yaz mutlaka yazma desek bak bu utanma duygusu bile birazz frenliyordur seni menü yzacağım diye o yüzden mutlaka görelim
İki taneyi başaran herkesi tebrik ediyorum,
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria 4 ❤ belmayne 2 ❤ hawar 1-2 ❤ Nikinik 6 ❤ Monica_ 1 ❤ yarimuhendis 1-2-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 5 @SanSebastianCheesecake balpamuk Tempus 1-6 ❤ DeryaOnDiet 1-7 ❤ azaydidem 2-7 ❤ Amor-a muhursuzpusula 4 ❤ M miraysu_ Pain Killer seyrekyagmur 1 ❤ birsevgi G gamzem23 1-6 ❤
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindimArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
belmayne @_Reyyan Hedef60kgolmak hawar
Yok canım ne direnci. Sen cumadan cumaya takip et. Vücut her verdiğini anında basküle yansıtmayabilir. Cuma bildirimine göre düşünecek olursak senin kilonda verme oranın çok çok iyi. Kendini öyle bir düşünceye kaptırıp vücudunu strese sokma sakın kuzumBen galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
emeğine sağlık canım
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria 4 ❤ belmayne 2 ❤ hawar 1-2 ❤ Nikinik 6 ❤ Monica_ 1 ❤ yarimuhendis 1-2-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 5 @SanSebastianCheesecake balpamuk Tempus 1-6 ❤ DeryaOnDiet 1-7 ❤ azaydidem 2-7 ❤ Amor-a muhursuzpusula 4 ❤ M miraysu_ Pain Killer seyrekyagmur 1 ❤ birsevgi G gamzem23 1-6 ❤
Hahahah
Ya aslında bu kilo benim kaç senedir olduğum kilo olduğu için alışmış vücut bu kilolara bundan sonrası biraz zorlayacak gibi o yüzden dedimHadi gözün aydın canım. Çok sevindim
Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.
Yok canım ne direnci. Sen cumadan cumaya takip et. Vücut her verdiğini anında basküle yansıtmayabilir. Cuma bildirimine göre düşünecek olursak senin kilonda verme oranın çok çok iyi. Kendini öyle bir düşünceye kaptırıp vücudunu strese sokma sakın kuzum
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
@_Reyyan
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Detoksa başlamışsın hayırlı olsun.ben de haftaya eve gidince 1 2 gün yapacağım inşallah. Saat 17ye kadar hiçbir şey yok mu? İyi dayanmışsın1 şubat Pazartesi
17.00: 1 bardak ayran (300ml)
17.30: 2 dolu kase çorba (içerik: beyaz lahana, soğan, az mercimek, az bulgur, kaya tuzu, kuru nane, zencefil, isot, kimyon, piştikten sonra üzerine az zeytin yağı)
Su: 3 lt
Gece yeşil çay
Spor: 2 yapıldı
Toplamda 1 saat leslie boosted 90 puan
A asilrCherry Mom @_Reyyan Nikinik
Kusura bakma canım.buradayım.aynen devam
E sığmışım işte
Yalnız alt listeden kimse yapmamış sanırım
Ayy canim benim cok sağol ya gruba gelisin bereketinle olduAy ay ay yaaa hem göğüs hem kasık tabiiii çok çok çok aşırı sevindim canımmmmmaşallah. Sen yine günlük tut
Canim benim ortim cok sagol aynen kilo tum hastaliklara sebepAyyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper ya
Bu da senin bir başarın canım
azminin önünde saygı ile eğiliyorum
Çok sagol belmaynem temiz kalpli balimHadi gözün aydın canım. Çok sevindim
Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.
Allah kolaylık versin canım. Diş çıkarma dönemi zor oluyorGünaydın kızlar. Dün sabahtan koşturmalı bir gündü. Bir de bebeğim arka dişlerini çıkarıyor tüm gün mızmızlık kucak derken akşam onla sızıp kalmışım. Gece uyanınca bi ara girdim ama ne sizi okuyabildim ne menümü yazabildim.
Detoksa başlamışsın hayırlı olsun.ben de haftaya eve gidince 1 2 gün yapacağım inşallah. Saat 17ye kadar hiçbir şey yok mu? İyi dayanmışsınsporun da harika
Kusura bakma canım.buradayım.aynen devam
Nikinik 1000zıp tamamladım canım ama akşam ayak bileklerim çok ağrıdı. Daha 1000e hazır değilim anlaşılan:) cumartesi leslie alırım inşallah
Oyy canım benim. O senin gayretin kuzumAyy canim benim cok sağol ya gruba gelisin bereketinle olduAllah razi olsun kuzum tutacağım insallah
Canim benim ortim cok sagol aynen kilo tum hastaliklara sebepAllah razi olsun kuzum
Çok sagol belmaynem temiz kalpli balimgecen de aklindan gecmisti ve regl oldum dun de konustuk gene oldum
Mi fit uygulamasi na kaydedicem canim
Ay ay çok az kaldı 7 lereCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim
Oh hadi gözün aydin canim benimAllah kolaylık versin canım. Diş çıkarma dönemi zor oluyor
Evet canım çılgın artılar görünce bir detoks yapayım dedim. Normalde öğlen de içiyorum çorba ama dün çok moralim bozuktu ondan sanırım canım bişi yemek istemedi. Gece acıktım tabi ama bitki çayıyla falan idare ettim.
Oyy canım benim. O senin gayretin kuzumbu arada ben de bugün oldum cumaya şişlik azalmış olur inşallah
Ay ay çok az kaldı 7 lere. Diyetisyene de moral oluyorsun valla
Yeni seçenekler de iyi olmuş canım. Ya bazı yemekleri özlemek güzel ama di mi. Tadını daha iyi fark ediyor insan
Sagol nikicim Allah razi olsun
Arinma derken napican canim?Ben galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Liste iyi ama gec yattigim icin saatlerine uymak biraz zor geliyorSagol nikicim Allah razi olsunnasi gidiyo liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?