Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak diyet grubuna cheescake sızmışş

Çok pişmanım amatöre laf ettiğim için en azından o diyetle ilgili bir nickdi yahu bu ne geçiş böyleee
hahaha işte değiştir diyodun ya artık kolay yazarsın kaptancım gerçi elin titreyebilüü şekerin düşebilüüü
ama bu sabah 67.7 gördüm affettircem kendimi cuma

S Suskunhanim sana 5 yaziyorum canim evine donene kadar.
Bir tek balpamuk sen kaldin canim. Cherry Mom
Ben iki kere yazıp etiketledim ama gözünden kaçmış olabilir canımevet zıp zıp benim ki
Mis gibi bir menü ortim
Ortim misafir olunca bi yere gidince duzeni tutturmak cok zor oluyor haklisin yemekler misafire gore oluyor spor aksiyor... ama moralini bozma toparlarsin
Bugun de var mi misafirlik?
Akşam yemeğe davetliyim gündüz ne olur bilmiyorum
Canım yaz mutlaka yazma desek bak bu utanma duygusu bile birazz frenliyordur seni menü yzacağım diye o yüzden mutlaka görelim
Yok ben zaten minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum da kimsenin canı çekmesin,bu nasıl menü demesin diye

Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim
Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.
Ben galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Yok canım ne direnci. Sen cumadan cumaya takip et. Vücut her verdiğini anında basküle yansıtmayabilir. Cuma bildirimine göre düşünecek olursak senin kilonda verme oranın çok çok iyi. Kendini öyle bir düşünceye kaptırıp vücudunu strese sokma sakın kuzum

Ya aslında bu kilo benim kaç senedir olduğum kilo olduğu için alışmış vücut bu kilolara bundan sonrası biraz zorlayacak gibi o yüzden dedim

Günaydın kızlar. Dün sabahtan koşturmalı bir gündü. Bir de bebeğim arka dişlerini çıkarıyor tüm gün mızmızlık kucak derken akşam onla sızıp kalmışım. Gece uyanınca bi ara girdim ama ne sizi okuyabildim ne menümü yazabildim.

Detoksa başlamışsın hayırlı olsun.ben de haftaya eve gidince 1 2 gün yapacağım inşallah. Saat 17ye kadar hiçbir şey yok mu? İyi dayanmışsınsporun da harika
Günaydın bu arada kızlar

Orticim nerelerdesin, dünkü menünü göremedim. Nasılsın A asilr
Kusura bakma canım.buradayım.aynen devam
Nikinik 1000zıp tamamladım canım ama akşam ayak bileklerim çok ağrıdı. Daha 1000e hazır değilim anlaşılan:) cumartesi leslie alırım inşallah

Ay ay ay yaaa hem göğüs hem kasık tabiiii çok çok çok aşırı sevindim canımmmm maşallah. Sen yine günlük tut
Ayy canim benim cok sağol ya gruba gelisin bereketinle oldu Allah razi olsun kuzum tutacağım insallah
Ayyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper ya
Bu da senin bir başarın canım
azminin önünde saygı ile eğiliyorum
Canim benim ortim cok sagol aynen kilo tum hastaliklara sebep Allah razi olsun kuzum
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim
Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.
Çok sagol belmaynem temiz kalpli balim gecen de aklindan gecmisti ve regl oldum dun de konustuk gene oldum
Mi fit uygulamasi na kaydedicem canim

Canlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim

Allah kolaylık versin canım. Diş çıkarma dönemi zor oluyor
Evet canım çılgın artılar görünce bir detoks yapayım dedim. Normalde öğlen de içiyorum çorba ama dün çok moralim bozuktu ondan sanırım canım bişi yemek istemedi. Gece acıktım tabi ama bitki çayıyla falan idare ettim.

Oyy canım benim. O senin gayretin kuzum bu arada ben de bugün oldum cumaya şişlik azalmış olur inşallah
Ay ay çok az kaldı 7 lere . Diyetisyene de moral oluyorsun valla
Yeni seçenekler de iyi olmuş canım. Ya bazı yemekleri özlemek güzel ama di mi. Tadını daha iyi fark ediyor insan

Oh hadi gözün aydin canim benim cumaya azalir odemler
Aynen balim az kaldi inşallah evet ya pilav vs degil ama makarna özledim ne yalan söyleyeyim bu bakliyat makarnalari na bakicam simdi canim lezzrtli olursa size de oneririm

Ay kizlar okuyamadim ya hepsini
Namaria gozun aydin canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…