- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.801
Hadi gözün aydın canımArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
@belmayneMehfam Hedef60kgolmak hawar
Canim gunaydin cok sevindim insallah bundan sonra duzene girerArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
Ortim misafir olunca bi yere gidince duzeni tutturmak cok zor oluyor haklisin1 Şubat pazartesi menüsü
Kahvaltı(misafirdim)
Bir el açması(tam buğday) börek,2 yumurta, iki çatal patates,1 sucuk dilimi, kekik sirkesi/yağı tam ne olduğunu bilmiyorum ama kek yedim
Kahve
Ara kuru incir ceviz dörder tane,yesilcay
Aksam
Balık,patates soğan(fırında hepsi),salata
Muz
(Cherry Mom yazmaya utanıyorum acaba yazmasam mi bu hafta?
Sabahtan misafirdim, öğleden sonra bize misafir geldi.Yarin tekrar misafirlik durumu var hem de iki tane
Nikinik 1250 zıp, 9000 adım 250+90+100= 440 puan
Az daha unutuyordum, 50 =25 squat(takvime başladım beser artarak gidiyor)
Toplam465 puan
Mehfam Monica_
Çok sevindim canım. İnşallah artık düzene girecekArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
Günaydın canım mm gözün aydınnnnnnArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
Tebrik ederim seni canım bu durumda bile pes etmeden sporunu yapmışsın bahane etmemişsinHele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu
Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak
Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz
Canım yeni düzendeki puanlamadan mı bahsediyorsun +100 flan filan orda değişen birşey yok onları ben ekleyeceğim yine o kısmı eski gibi devam ediyorCherry Mom kaptanım Nikinik spordan sorumlu bakanım
Ben bu puan hesaplama işini tam anlamadım o yüzden yanına puan falan yazmadım
Gerçi benim için puan çok önemli değil önemli olan spor yapmış olmak ama sizide puan hesaplarken falan zorda bırakmak istemiyorum
Kaptanim ben 82.5 um listeyi gorunce doğrusunu unuttum
Görüşürüz canim yarin insallah
Hadi gözün aydın canım
Canim gunaydin cok sevindim insallah bundan sonra duzene girer
Çok sevindim canım. İnşallah artık düzene girecek
Allah razı olsun canlarGünaydın canım mm gözün aydınnnnnn
Canım yaz mutlaka yazma desek bak bu utanma duygusu bile birazz frenliyordur seni menü yzacağım diye o yüzden mutlaka görelim1 Şubat pazartesi menüsü
Kahvaltı(misafirdim)
Bir el açması(tam buğday) börek,2 yumurta, iki çatal patates,1 sucuk dilimi, kekik sirkesi/yağı tam ne olduğunu bilmiyorum ama kek yedim
Kahve
Ara kuru incir ceviz dörder tane,yesilcay
Aksam
Balık,patates soğan(fırında hepsi),salata
Muz
(Cherry Mom yazmaya utanıyorum acaba yazmasam mi bu hafta?
Sabahtan misafirdim, öğleden sonra bize misafir geldi.Yarin tekrar misafirlik durumu var hem de iki tane
Nikinik 1250 zıp, 9000 adım 250+90+100= 440 puan
Az daha unutuyordum, 50 =25 squat(takvime başladım beser artarak gidiyor)
Toplam465 puan
Mehfam Monica_
Sagol ablacim insallah
Ay ay ay yaaa hem göğüs hem kasık tabiiii çok çok çok aşırı sevindim canımmmmArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
Gunaydin kizlar️
Günaydınlaar herkeseGünaydın kızlar
Ayyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper yaArkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillahcok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah soran arkadaslari etiketledim
Canımm dün yazmayı unuttum gamzem i çıkabilirsin dün konuştum kendisiyle listelerden çıkmak istedi29 Ocak - 5 Şubat Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
Namaria
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
@asilr
@balpamuk
@Suskunhanim
@DeryaOnDiet
@azaydidem
muhursuzpusula
@miraysu_
Tempus
@birsevgi
@Pain Killer
@gamzem23
@thequeensgambit
Hedef60kgolmak
Aynen öyle vallaAyyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper ya
Bu da senin bir başarın canım
azminin önünde saygı ile eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?