Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vuuuu harika haberrr hadi bir pastayla kutla hehehe
sen de çok sağlıklı besleniyorsun be sıkılmıyorsun da ha
5 ay mı inanamıyorum sana o da abartmıyo mu ya hadi kepekli aldırsın yani ama çok sosyal ortama girmediğin için şu an dayanıyosun bence tayin çıkınca alma ihtimalin var herşeyden yemeli diye düşünüyorum

Cherry Mom Nikinik kardeşşiiiimmm admin izin vermişş ne oluyor yahu

Admin etiketlemiyor tabi biz etiketliyoruz

Nickinin 48484737373 tane harfi yetmediği giibi gelmiş birde Almılaya gaz veriyor 38 kilo böyle gitti cicim sabır etmeyene yok ancak 5 kg

san yazınca kaç kişi çıkıyor merak ettim ay
Baktım sanse yazdığın an ben çıkıyorum bir
valla beğenmiyosanız gideyim pastanemi açayım napayım
Sanse yazınca mı bu kolaylık mı şimdi biizm nicklerin toplamı o kadar zaten emnis yazıncada ben çıkıyorum

Dua edeceğim canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Şimdi iyi canım sabah yan yan basıyordu ama şimdi tam basıyor şükür

Selam kuzummm aynı be ya yemek yedik şimdi yattım koltuğa eşimde geldi günlük tempomu minimuma indirdim
kaldı 2 ayınnnnnn sende ne var ne yoookkk
Gördüğün gibi 2 gr veriym diye parçalanıyorum

Ay bide yasaklar kalkmıyor falan muhabbeti var gün de aldık ki nolcak bilmiyorum neyse nasipte ne varsa onu yaşıycaz. Ama fit yaşıycaz

Ya ne guzel haber canim cok tebrik ederim
ben de markette gordum o bakliyatli makarnalardan aliyim dedim ama bi paketi 30 liraydi cimriligim tuttu sen begenirsen soyle aliyim ben de
Kahvaltina bayildim ne guzel menu canim yarin ben de yumurtami salata seklinde yiyicem ozendim

Kız seni sopalarrım hemen simge koy o cümlelerin sonuna takılıyorum farkındasın değil mi
bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınız yani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırım Nikinik de şikayet etmeyecekse
size inat resmimi de değiştirdim :))

Dost musun dusman mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…