- 31 Temmuz 2020
- 20.373
- 60.240
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.901
ben normal görüyorum
Vuuuu harika haberrr hadi bir pastayla kutlaCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim
5 ay mı inanamıyorum sanaEvet canim 5 aydir yemiyorumaldim simdi internetten biraz pahali paketi 20-25 arasi ama olsun neye vermiyoruz cok sukur Rabbim hayirli kazanclar versin hepimize insallah ben de begenirim canim cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin
Kaptanimm cok teşekkür ediyorumkendi cabam ve sizlerin destekleriyle gitti 38 kilo
Nikicim cok tesekkur ederim canimben 7leri gorene sen de ortala insallah 75lere inmis olursun
Admin etiketlemiyor tabi biz etiketliyoruzVuuuu harika haberrr hadi bir pastayla kutlahehehe
sen de çok sağlıklı besleniyorsun be sıkılmıyorsun da ha
5 ay mı inanamıyorum sanao da abartmıyo mu ya hadi kepekli aldırsın yani ama çok sosyal ortama girmediğin için şu an dayanıyosun bence tayin çıkınca alma ihtimalin var herşeyden yemeli diye düşünüyorum
Cherry Mom Nikinik kardeşşiiiimmm admin izin vermişş ne oluyor yahu
Nickinin 48484737373 tane harfi yetmediği giibi gelmiş birde Almılaya gaz veriyorVuuuu harika haberrr hadi bir pastayla kutlahehehe
sen de çok sağlıklı besleniyorsun be sıkılmıyorsun da ha
5 ay mı inanamıyorum sanao da abartmıyo mu ya hadi kepekli aldırsın yani ama çok sosyal ortama girmediğin için şu an dayanıyosun bence tayin çıkınca alma ihtimalin var herşeyden yemeli diye düşünüyorum
Cherry Mom Nikinik kardeşşiiiimmm admin izin vermişş ne oluyor yahu
Selam kuzummm aynı be yaSelam kızlar naparsınız
san yazınca kaç kişi çıkıyor merak ettim ayAdmin etiketlemiyor tabi biz etiketliyoruz
iyilik cnm sendenSelam kızlar naparsınız
5 mi 76 dan indimNickinin 48484737373 tane harfi yetmediği giibi gelmiş birde Almılaya gaz veriyor38 kilo böyle gitti cicim sabır etmeyene yok ancak 5 kg
Sanse yazınca mı bu kolaylık mı şimdisan yazınca kaç kişi çıkıyor merak ettim ay
Baktım sanse yazdığın an ben çıkıyorum bir
valla beğenmiyosanız gideyim pastanemi açayım napayım
Dua edeceğim canım hayırlısı ne ise o olsun inşallahCanlar tayinle ilgili bu ay sonu şube mudurlugu sonuclarina gore atama yapcaklar o atamada benim yazimin da cikma durumu var ugrasiyorum herkes tamam olumlu ama yaziyi yazmalarina kaldı iş akliniza gelirse duanizda yer verirseniz cok sevinirim
Şimdi iyi canım sabah yan yan basıyordu ama şimdi tam basıyor şükürMaşallah diyeyim valla gözüm kaldı ay
Ah ah ben dışarda 10000 i xok rahat geçiyordum ama karantina günleri sağ olsun, bu bile lüks oldu
Hem imrenirim hem çalışırım ben de
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
valla herkes tatlı makarna yiyor bi benim ismim battı çıkabilirim gerçektenNickinin 48484737373 tane harfi yetmediği giibi gelmiş birde Almılaya gaz veriyor38 kilo böyle gitti cicim sabır etmeyene yok ancak 5 kg
zorluk ne öyleyse merak ettimSanse yazınca mı bu kolaylık mı şimdibiizm nicklerin toplamı o kadar zaten emnis yazıncada ben çıkıyorum
valla herkes tatlı makarna yiyor bi benim ismim battı çıkabilirim gerçekten
Kız seni sopalarrım hemen simge koy o cümlelerin sonuna takılıyorum farkındasın değil mizorluk ne öyleyse merak ettim
Gördüğün gibi 2 gr veriym diye parçalanıyorumSelam kuzummm aynı be yayemek yedik şimdi yattım koltuğa eşimde geldi günlük tempomu minimuma indirdim
kaldı 2 ayınnnnnnsende ne var ne yoookkk
Ya ne guzel haber canim cok tebrik ederimCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim
Kahvaltina bayildim ne guzel menu canim02.02.2021
09:00
1 bardak sirkeli su
Sabah 10:00
1 fransız tostu (1,5 dilim ekmekten, az kaşar peyniri, 2 ufak dilim sucuk)
1,5 haşlanmış yumurta (maydanoz ve dereotlu salata şeklinde)
5 zeytin
1 kk peynir
Domates
12:00
1 Sade Türk Kahvesi
Öğle 14:00
1 kase (5 kaşık) yoğurt + kırmızı meyveli yulaflı gevrek
Akşam 17:30
1 tabak patlıcan yemeği
1 avuç büyüklüğünde lavaş
4-5 kaşık yoğurt
Salata
Su: 1 lt (2ye tamamlarım)
Spor:
20x16 Bölgesel egzersizler (bacak, göbek ve kol) 32 puan
Cherry Mom @_Reyyan @thequeensgambit
bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınızKız seni sopalarrım hemen simge koy o cümlelerin sonuna takılıyorum farkındasın değil mi
Dost musun dusman mibak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınızyani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırımNikinik de şikayet etmeyecekse
size inat resmimi de değiştirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?