Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam kusura bakmayın 2 gündür çok dağıldım uykusuzluk yorgunluk. Yani hem keyfim çok yerinde ailem kuzenler yigenler, hem de uyku düzeni alt üst oldu.yeme düzeni de. belmayne özellikle sana mahcup oldum canım hiç giremedim kusura bakma. Dün gündüz koşturmalarla ögün değil ama atıştırmayı artırmış olabilirim. Akşama çocukla uyuyunca erkenden kalktık tabi. Sabah erken değil aslında gece kalktık yani:) 5te. Gündüz doyurucu yemeyince çok acıkmışım, nasıl olsa kalktık diye gece bi güzel yedim sonra bugün de ne saat düzeni kaldı ne öğün. Uyu uyan gir çık, ne acıktığımı anlıyorum ne doyduğumu. Çarşamba perşembe sabahtan düzenli başlayacağım inşallah yoksa gün çok düzensiz gidiyor.
Namaria tayinin istediğin şekilde hayırlısıyla olur inşallah dualarım seninle

Yok askim bugun gayet sosyal ortamdaydik is icin gittigimiz yerde baklavalar borekler havada ucustu bir gram dahi almadim
Ben iradeli olduktan sonra nereye gidersem gideyim sikinti yasamam insallah
Ama makarna özledim evet

Çok hoşuma gitti benimde arada bakıyorum internetten yumurtaya farklı farklı ne yapabilirim diye. En azından normalde maydanoz dereotu yemek aklıma gelmez yada tek tek zor olur diye çok hoşuma gitti :)

Hayatta eeennn sevdiğim tatllıııı... Kalsın kalsın kendime 3-5 ay sonraya ödül olarak vericem

Yavv. al benden de o kadar. Onun yarısını yeyim, bunu yemeyim onu yeyim nefsimi körleyim falan derken gün sonunda karbonhidrat bombası oluyorum.
Bu misafirlik olayımın can sıkıcı göründüğünün farkındayım kızlar.üzgünüm. grup motivasyonunu bozacağını da biliyorum ama yazmamazlık etmek istemem. Tek iyi tarafı evdekinden daha çok hareket ediyorum. Misafirlikte de kilo muhabbeti açmam da açılsa bile benim kilom aşırı olmadığı için herkes daha çok baskı yapıyor.ne var kilonda iyisin vs. Yıllardır aynı kilo aynı muhabbet...5kilo verip gitsem iyi olmuşsun derler tabii ama verme aşamasında destek yok:)

Dua edeceğim canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Allah razi olsun canim
Allah razi olsun canim sen de insallah duzene sokarsin ev kosturmacasi ve cocuklarla zor ama planli olursan kolay olur canim

Estağfirullah canım. Ben de geçen hafta öyleydim. Anlıyorum seni. Dönüş ne zaman
Canım dediğin gibi çok diyet menüsü olmamış. Ama aile yanında böyle oluyor sanırım. Ben de diyetlerimde iradeleyimdir ama ablamlar gelince baya iradeşizleştim tabi acısı bu hafta çıkıyor.
Bu arada yazmış olayım menüyü yazdıktan sonra biraz kuru yemiş yedim(fındık ceviz leblebi karışımı) . Sanırım adetten hem çok başım ağrıyor hem de aşırı üşüyorum.

Alinma balim sen bizim ask kuşumuzsun takilmislar sana
Yoksa yani san yazinca direkt cikiyosun dunden beri elli kez etiketledim kavusunca
Retro mu varmis biz nasil etkileniyoz canisi aslan a varmi biseyler gecen twit okuyorum çocuk yazmis 10 yil once merkur retrosu diye bisey yoktu diye

Açlıktandır ortim2gündür baya azalttın maşallah
Olabilir ortim.
Ama açlığa dayanırım normalde. 6 dan sonra ağzıma bişi atmam. Ama bugün ekstra bir durum oldu.
Yarın normal menüme döneceğim artık. Baskülün durumuna göre belki perşembe de çorbayla geçiririm. Cumaya hayırlısı artık

Geçmiş olsun canım. Benim de her ay adette agrır.şaka yaptımdönüş pazartesi inşallah. Kesin yemeyeceğim diye düşünsem ben de yemem ama ben şimdi biraz tadını çıkarma modundayım. Kalabalık yemek yemeyi çok severim. Evimde malesef öyle değil. Biz erken yeriz eşim geç gelir.zaten yemekle hiç arası yok.yaşamak için yiyenlerdenbenim burada yemem tamamen duygusal yani. Bazen diyorum tatilde otele gidip kilo alacağıma burada ruhen rahatlayıp yemek daha iyi. Tabi sağlık sıkıntısı olmadığı için de rahatça yiyoruz çok şükür. Haftaya ben de detoksumsu bir şeyler yapacağım

Ay napıyormuş merkür retrosu canım. Bana ilişmese bari Bu ara bir merkür retrosu eksik başımda

Hoş geldin canım
Sana bu ara baya mesai yaptırıyorlar ya. Bu nedir. Allah kolaylık versin canım. Güzelce dinlenebilirsin inşallah
Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim

Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim
Ee yeni mimar da gelmiş. Ona da versinler azıcık ama sen iş bitirici olduğun için canım senin başına kalır her şey maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…