Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim, insallah

Aynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evde

Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin

Ortim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus

Ortim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus
aynen ortim ama canım çok çekti dayanamadım uzun zamandır da yemediğim için midem bulandı ve şişirdi beni baya ben bu saatlerde acıkmış olurdum ama hala tık yok aşırı doygunluk var cumaya gider inşallah bu şişkinlik

menün çok güzel ortim. spor için de haftada 3 gün yapsan dediğin gibi sana çok iyi gelir. ben yarın tüm sporları almayı düşünüyorum bugünü telafi edebilmek için

Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin
Oyy kuzu yaaa. Hemencecik geçsin acıları inşallah. Rabbim bir daha göstermesin
Canım haftada 3 gün düzenli spor çok şey değiştirir. Normal doğum muydu senin. Sezeryansa zaten 6 Ay çok dikkatli ve hafif spor yapmak gerekiyor.

Ama ben bugün nikiknike yazmıştım 45 dk koşu bandı + eliptik yaptımmm

Kizlar misafirim geldi sehir disindan giremedim bugun. Amor-a ortim nasil gidiyor diyetin. Mideyi kuculttum sanirim ben bugun bi siler yedim ama az az yedim ve doydum hemencik Amor-a

Bugun kardesimin dogum gunu vardi pastadan yarim dilimden birazcik fazla yedim. bugun kalori fazlaydi tek iyi taraf on bin adim atmis olmam

Menu gayet dengeli bence.

Ben isten yeni geldim mesaideydik canlar yorgunluktan ölüyorum hawar ortim naptin
Sen bu gün çok yoruldun canım
Bende bugün evi silip süpürdüm yemek yaptım biraz çoçuklarla dışarıda yürüyüş yaptık

Gun ici regl iskenderun arsuz aksam gelince de mesai beni bitirdi menümü yaziyim gece halim olursa tekrar gelirim arkadaslar
Yolda yoruyor insanın ben ilk atandığımda 3 vesayet değiştirildim işe gitmek için bekleme süresi falan toplam 2,5 saat sürerdi bide dönüş
Şimdi olsa yapamam
Gençlik başka
3 gün yapsan bile süper canım bebeğin dışında bide büyük çocuk var oda ilgi ister
Ben ilk aylar hiç yapamadım yedikçe yedim aldı başını gitti kilolar yendiğine dikkat etsen bile süper

Menün gayet güzel bence
Piyaz biraz şişkinlik yapar o ayrı

bu arada cezama uydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…