Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yarın valiz hazırlığın olacak, misafir olur ama benim misafir olmam gibi olmaz inşallah umidindeyim Perşembe yolda olacağım,yolluk olarak ne hazirlayabilirim önerisi olan var mı? Evde de akşamı erken yapıp bir şey yemeyi planliyorum inşallah
Annemler beni bırakıp bı kaç gün kalacaklar ama ev sahibi ben olunca sorun olmaz artık menüler inşallah( inşallah maşallah diye diye birilerine benzedim yav)

doğum haritası yorumlattım bissürü para verdim falan kız aynısını dedi teslimiyet evi bilmemnesi sizin karakterinizde birine zor ama çok işinize yarar falan dedi bikaç nokta atışı yaptıgı yer vardı ama genel olarak iletişim problemi vardı kızın çok keyif alamadım anlatamıyodu yani kaydı tekrar tekrar dinledim de çıkarımlar yaptım
yani şöyleki canım mükemmeliyetçi değilim aslında düzgün olsun haksızlık olmasın işte bu hak adalet kavramı bende çok hassas milletin aklına gelmeyecek şeyleri düşünürüm her konuda işte de öyle bizim hakkımız ona geçmesin devletin hakkı onlara geçmesin vs derken çok detaylara iniyorum.
teslimiyet konusunda da geliştirdim kendimi ama inanç noktasında onun burçla alakası yok

balım onlardan aldım ben trendyoldan iki marka söyledi diyetisyen onlardan biri bu filizlendirilmişlerdendi daha mı iyi ki iyi oldu yani
evet canıım
aynen cnm karatay başladın diyelim bi uzun seyahat çıktı ya da öğün gecikti bi acıktın, yanında getirdiğin bişey yoksa iptallll boz bugünlük modları

evet canıım

aynen cnm karatay başladın diyelim bi uzun seyahat çıktı ya da öğün gecikti bi acıktın, yanında getirdiğin bişey yoksa iptallll boz bugünlük modları
aynen canım diyet ya da sağlıklı yaşam ne dersek diyelim benim için esas olan uygulanabilir ve sürekli olması.
teoride ben de derim ekmeği kes şeker yeme şu yok bu yok olmuyo işte :)))

yol kaç saat canım ben senin yerine olsam bir elma mandalina bir activia biraz ciğ badem vs alırdım yol 4 saat falansa daha uzunsa 1 tam bugd. ekmeği köfte 4-5 tane ve domates salatalık söğüş alırdım yanıma güzel tok tutacak sağlıklı bir öğün olurdu

Canım üzme kendini telafi edersin bak 2 gün var daha bugün keyif günün olmuş olsun
Leslie için tebrikler
Tanıştık mi ben her zaman giremiyorum diye neleri kaçırdım
teşekürler cnm :)
bir ay kadar önce sanırım izne ayrılmadan konuşmuştuk ama çok değil cnm.Ben burcu , 31 yaşındayım bekarım yarışmaya ankaradan katılıyorum taliplerimi bekliyorum sen nerdensin cnm
canım geç kahvaltı tarzı mı yapacaksın yolluğu
uzaktan da yorum yapıyolar di mi, işte kahraman rolüne bürünmek , çok sorumluluk yorar cnm hiçbirimiz öyle süper kahraman değiliz herkese yetemeyiz öyle düşün
inancın burçla ilgisi derken cnm
Uygulaması daha mi prarik?ben de indirmiştim
ben indirmedim cnm sitede görülmüyor da ondan sordum acaba orda mı diye

canım cezana uymuşsun tebrik eidyorum ama akşam öğününden sonra meyve yenmeyecekti hani ona uymamışsın :))
güzel menün canım baktım şu meyve işini akşamdan sonraya bırakmasan über olcak
Ben kayısıyı meyveden saymamıştım kuru olunca
Bunlar hep tatlı isteğinden oluyor

aynen canım diyet ya da sağlıklı yaşam ne dersek diyelim benim için esas olan uygulanabilir ve sürekli olması.
teoride ben de derim ekmeği kes şeker yeme şu yok bu yok olmuyo işte :)))
olmuyorrr olmuyorrr yeri domuuuyooorrr
Ben kayısıyı meyveden saymamıştım kuru olunca
Bunlar hep tatlı isteğinden oluyor
canım bi de fındıkla kahve denesene talı isteyince

uzaktan da yorum yapıyolar di mi, işte kahraman rolüne bürünmek , çok sorumluluk yorar cnm hiçbirimiz öyle süper kahraman değiliz herkese yetemeyiz öyle düşün
inancın burçla ilgisi derken cnm
kahramanlık değil de haksızlığa tahammülüm yok aslında tabi ki süper kahraman değiliz kimseye de yetmeye çalışmıyorum artık balım yeter biri de bana yetmeye çalışsın zaten :))
hani teslimiyet iyilik buraları besleyelim dedin ya 2. ev astrolojik olarak ben de diyorum teslimiyet yönümü geliştirdim ama inanç yönünden oldu o değişim onu diyorum canım

balık aslında karşılıksız iyiliği anlatıyor kuşum yani karşılığını yine Allah'tan beklemek ve yapılan kötülükleri de görmemek aslında, ama abartınca da kurban pozisyonuna düşüyor balık her dertin sorunun sebebi gibi,herkesin günahını kötülüğünü sahipleniyor gibi o yüzden dengeyi kurmak lazım kuşum

ama karşılıksız iyilik için o kişinin de beslenmesi gerekiyo, evrenden güzel şeyler alıp doyum yaşaması.Yoksa çok veren candan demişler cnm

canım o mertebede olmak için evliya falan olmak lazım galiba karşılıksız iyilik olabilir tabi ki ama yapılan kötülükleri görüyor insan maalesef her zaman derim şikayetim Yaradana değil ki ümmete sığındım kul vurdu beni :))

İyi geceler aşk kuşum rüyanda makarna ye doy inşallah ben bazen görüyorum da tatlı yerken filan
ahaha kıyamam canım afiyet olsun o zaman çok kısıtlamışsın kendini ki bilinçaltına yer etmiş yiyecek içecek hiç görmem ben benim rüyalar sirk gibi genelde burdaymışım ama aslında orda değilmişim yanımda sen varmışsın ama aslında şuymuş o zaman mekan kişiler action ışınlanma falan benim rüyalar öyle

Aynen cnm çok zor Allah kolaylık versin cnm tez zamanda tayin nasip etsin inşallahh

müdür hala şey mi diyor müfettiş gidince göndericem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…