Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen cnm çok zor Allah kolaylık versin cnm tez zamanda tayin nasip etsin inşallahh

müdür hala şey mi diyor müfettiş gidince göndericem seni
aynen canım gelmeyen müfettişin gitmesini bekliyolar da bakalım inşallah yazım gelir müfettiş de gelmemiş olur

ooo o da güzelmişş bi de yakışıklı eşlik etse ahh

Bunlar balığın özellikleri demi
Ben ben saf her sorunda önce kendini sorgulayan suçlayan balık

Bunlar balığın özellikleri demi
Ben ben saf her sorunda önce kendini sorgulayan suçlayan balık
kuzum beniiim yüce gönüllüm iyi niyetlimm tabi her burcun iyi ve kötü özellikleri oluyor cnm
sorun yaşadığın kişiyle mantıklı ve sakin konuşmaya çalış tatlım empatin zaten çok gelişmiştir ama bunu şeye çevirmemek lazım ,seni anlıyorum çok kötü durumdasın,üzgünsün ve benim yüzümden diye düşünme cnm her sorun çift taraflıdır

Canım bu isim de nedir allasen. sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım
Cherry Mom Namaria Pain Killer canlar düzenle seçeneği gelmiş tekrar
Ben eski konumdan devam edicüüümmm bugün baştan başlamış gibi

Pain Killer ortim nasilsin napiosun sizin oralarda aksam daha sanirim dimi
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık.
Çok güzel canım, nazar değmesin menün çok güzel ama sporun harika
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.

Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.

umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

Canım bu isim de nedir allasen. sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım

hahaha değişiklik olsun dedim cnm
züber hollandada olmayabilir cnm, hurma kakao fıstık vs karışımlardan oluşuyor kısaca,orda daha güzelleri bile vardır vegan şekersiz glutensiz atıştırmalık olarak

Yol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmez
Burcu memnun oldum ben de suskunadımı yazmıyorum ne olur ne olmaz özelden yazarım olmazsa
Kahvaltı gibi de değil de atıştırmalık gibi daha çoksabah erken çıkmayı düşünüyoruz,kahvaltı yapmayız, çocuklara kraker bisküvi poğaça vs düşünüyorum ama kendime karar veremedim

Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım. Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık

Ya masallah iradenede ayri hayran kaldim canim hadi bakalim 7lere az kalmis
Gecmis olsum kaptanim eger ustune basmamaya devam ederse bi dktora gorunmekte fayda var bence
Menu guzeldi ama arti geldim sabah nasil oldu anlamadim bu hafta hep inisli ckisli devam ettim yarin ve diger gun saf protein yapicam yoksa gitmicek

Kusura bakmayin bugun cok giremedim ikizime geldim bu gece burdayim yarin evime donucem insallah
Salı
10.00
1 sütlü kahve
2 fıstık ezmeli wasa

Ara: 1 avuc badem

16.15
sucuklu yumurta
1kk peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Dereotu-nane-domates

ara: 1 avuç fındık

su: 2 bardak
Spor yok maalesef
azaydidem
Canim su icmezsen istedigin kadr az yemek ye kilo vermekte zorlanirsin bugun nedense az olmus sanirim yarin dikkat edersin insallah

Aslında 3 aya hedefime ulaşmam zor ama 3 ayda iyi bir kilo verirsem bence bol çikolata soslu bir san sebastian hak ederim gibime geliyor. Hadi o olmadı bari bi sebastian olsun

Seneler evvel açmıştım pinteresti merakla ama bir daha girmedim, baya derya deniz orası

muhursuzpusula kuzum menün şahaneydi harika bi nizama soktun eminim karşılığını alıcaksın ben bugün paylaşmayayim kızım için disardaydik hep ıvır zıvır oldu
Yaaa teşekkür ederim Olsun canım paylaş bence yinede. O bile insanı aşırı gaza getiriyo "ben böyle bir menü nasıl yazdım acilen düzeltmem lazım" diye

Neeee eskiler mi mesaj atabilir,eski ama eskimemiş olanlarda dahil mi, hadi inşallah

Ben memnunum benimkinden. Diz meselesini bilmiyorum da markası ultıma
Aaa hshahahahaha ben yazacaktım Valla her gün

Gunaydiinnn takimin guzel hatunlariii

Bugun spor günümüz
Alintiladigim mesaji herkes tekrar bi okusun arkadaslar pazartesi gunu acemilik oldu bugun olmasin
Bol eksili ve huzurlu bir gun dilerim

Canim havalar soguk gidiyor bu ara bozulmaz yazin bozulabilir haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…