- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.001
iyi geceler canımİyi geceler aşk kuşum rüyanda makarna ye doy inşallahben bazen görüyorum da tatlı yerken filan
aynen canım gelmeyen müfettişin gitmesini bekliyolar da bakalım inşallah yazım gelir müfettiş de gelmemiş olurAynen cnm çok zorAllah kolaylık versin cnm tez zamanda tayin nasip etsin inşallahh
müdür hala şey mi diyor müfettiş gidince göndericem seni
ooo o da güzelmişş bi de yakışıklı eşlik etse ahhahaha kıyamam canım afiyet olsun o zamançok kısıtlamışsın kendini ki bilinçaltına yer etmiş yiyecek içecek hiç görmem ben benim rüyalar sirk gibi genelde burdaymışım ama aslında orda değilmişim yanımda sen varmışsın ama aslında şuymuş o zaman mekan kişiler action ışınlanma falan benim rüyalar öyle
Bunlar balığın özellikleri demibalık aslında karşılıksız iyiliği anlatıyor kuşum yani karşılığını yine Allah'tan beklemek ve yapılan kötülükleri de görmemek aslında, ama abartınca da kurban pozisyonuna düşüyor balık her dertin sorunun sebebi gibi,herkesin günahını kötülüğünü sahipleniyor gibi o yüzden dengeyi kurmak lazım kuşum
yakışıklı beş dk sonra lolişe falan dönüşebilir rüyamda olmaması daha iyiooo o da güzelmişş bi de yakışıklı eşlik etse ahh
kuzum beniiim yüce gönüllüm iyi niyetlimmBunlar balığın özellikleri demi
Ben ben saf her sorunda önce kendini sorgulayan suçlayan balık
Canım bu isim de nedir allasen.
Cherry Mom Namaria Pain Killer canlar düzenle seçeneği gelmiş tekrar
Ben eski konumdan devam edicüüümmmbugün baştan başlamış gibi
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık.
Çok güzel canım, nazar değmesin2 subat
Sabah
Peynirli 2 yumurta
Salatalik
Kucuk yarim dilim normal ekmek
Arada
Sutlu Nescafe
Aksam
1 kepce tavuksuyu sehriyesi az corba
4 kasap kofte
Yarim tabak yesil salata
Su 2lt
Gum icimde 2 form cay
Spor 2ve 7 numarali sporlar yapildi
Leslie 30 dakika
Zumba 20 dakika
Cherry Mom Pain Killer
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.Kızlar
Cherry Mom birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?
çok oldu ama kusura bakmayın
hahahaCanım bu isim de nedir allasen.sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım
Yol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmezyol kaç saat canım ben senin yerine olsam bir elma mandalina bir activia biraz ciğ badem vs alırdım yol 4 saat falansa daha uzunsa 1 tam bugd. ekmeği köfte 4-5 tane ve domates salatalık söğüş alırdım yanıma güzel tok tutacak sağlıklı bir öğün olurdu
Burcu memnun oldumCanım üzme kendini telafi edersin bak 2 gün var dahabugün keyif günün olmuş olsun
teşekürler cnm :)
bir ay kadar önce sanırım izne ayrılmadan konuşmuştuk ama çok değil cnm.Ben burcu , 31 yaşındayım bekarım yarışmaya ankaradan katılıyorum taliplerimi bekliyorumsen nerdensin cnm
canım geç kahvaltı tarzı mı yapacaksın yolluğu
uzaktan da yorum yapıyolar di mi, işte kahraman rolüne bürünmek , çok sorumluluk yorar cnm hiçbirimiz öyle süper kahraman değiliz herkese yetemeyiz öyle düşün
inancın burçla ilgisi derken cnm
ben indirmedim cnm sitede görülmüyor da ondan sordum acaba orda mı diye
Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım.Yol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmez
Burcu memnun oldumben de suskun adımı yazmıyorum ne olur ne olmaz özelden yazarım olmazsa
Kahvaltı gibi de değil de atıştırmalık gibi daha çoksabah erken çıkmayı düşünüyoruz,kahvaltı yapmayız, çocuklara kraker bisküvi poğaça vs düşünüyorum ama kendime karar veremedim
Ya masallah iradenede ayri hayran kaldim canim hadi bakalim 7lere az kalmisCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim
Gecmis olsum kaptanim eger ustune basmamaya devam ederse bi dktora gorunmekte fayda var benceBenim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyorzedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Menu guzeldi ama arti geldim sabah nasil oldu anlamadim bu hafta hep inisli ckisli devam ettim yarin ve diger gun saf protein yapicam yoksa gitmicekCanım bu isim de nedir allasen.sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık.
Çok güzel canım, nazar değmesinmenün çok güzel ama sporun harika
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.
Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.
umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
Canim su icmezsen istedigin kadr az yemek ye kilo vermekte zorlanirsin bugun nedense az olmus sanirim yarin dikkat edersin insallahSalı
10.00
1 sütlü kahve
2 fıstık ezmeli wasa
Ara: 1 avuc badem
16.15
sucuklu yumurta
1kk peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Dereotu-nane-domates
ara: 1 avuç fındık
su: 2 bardak
Spor yok maalesef
azaydidem
Aslında 3 aya hedefime ulaşmam zor ama 3 ayda iyi bir kilo verirsem bence bol çikolata soslu bir san sebastian hak ederim gibime geliyor. Hadi o olmadı bari bi sebastian olsunYaaa cansın cansebastiandı fotom sonra canım çok çekiyordu aklıma geldi birden sebastianı kovdum pasta resmi koydum ayyy hadi inşallah 3 aya da kalmaz ulaşırsın canım benim
canım pinterest kullanıyo musun
Yaaa teşekkür ederimmuhursuzpusula kuzum menün şahaneydi harika bi nizama soktun eminim karşılığını alıcaksın ben bugün paylaşmayayim kızım için disardaydik hep ıvır zıvır oldu
merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev
Ben memnunum benimkinden. Diz meselesini bilmiyorum daKızlar
Cherry Mom birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?
çok oldu ama kusura bakmayın
Aaa hshahahahaha ben yazacaktım Valla her günKilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme
Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beterbence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah
Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya
Geçmiş olsun canım
A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksabizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak
benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim
Canım benimki normal bisikletbalpamuk ve Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım
Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için
Nikinik ile görüştük programda bundan sonrası için bir oynama yapalım dedik :) her şey siz spor yapın diye :))))
kızlar bundan sonra belirlediğimiz spor çerçevesinde istediğiniz numaraya göre ( pazartesi - çarşamba zorunlu / cumrtesi serbest) akşam menününüzde programdan herhangi birini yapıp yazmanız bizim için yeterli olacak yani öncesinde nikiye şunu yapacağım diye yazmanıza gerek yok .. bunu yapmamızdaki amaç bir görev gibi olsun o iş mutlaka yapılsındı ama sizin için gün içinde özelden dönmek yada sabahtan sporu belirlemk zor oluyor anladığımız kadarıyla oyüzden böyle ilerleyelim dedik.
ama tablo yinede ilk gün için güzel bence harikasınızama bize tümmm takımm şartttt haydii bakalımm
Canim havalar soguk gidiyor bu ara bozulmaz yazin bozulabilir haklisinKarar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım.Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?