Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin canlar
haftalar sonra peynir yedim kahvaltida tabi cokelek almistim tadsiz tuzsuz ama gene de iyi
Afiyet olsun canim.bu vegan diyetten sonra normal duzene gecmemis miydin?
Peyniri ben ozlemem heralde 2 haftada. Bizim evde oglum agzina surmez esim de tadimlik yer.bi bana aliniyor evde peynir bazen almiyorum bile.

Doğru diyorsun canım
Empati duygumuz fazla gelişmiş insan karşıdanda empati bekliyor karşıdaki oralı olmayınca üzülüyor
Yani ben öyleyim
Ama farkındalığın artıkça daha mantıklı davranmaya çalışıyorum
Açıklaman için çok çok teşekkür ederim
Ben 2 sene önce diz ağrısı ile gittim Dr prp yap her sene seni ileride diz protezinden kurtarır dedi
Yaşın 60 yaşındaki birinin dizleri gibi dedi
Ama ben hala yaptırmadım
Şimdide ara ara ağrıyor
O yüzden biraz tırsıyorum

dün bir şeyin kalorisine bakarken
Diyet olanını gördüm yulafla yapılıyor tananı
Diyetkolik ye vardı tarifi yanlış hatırlamıyorsam
Gunaydin canlar
haftalar sonra peynir yedim kahvaltida tabi cokelek almistim tadsiz tuzsuz ama gene de iyi
Günaydın canım afiyet olsun

Günaydın kızlar
Mutlu bir gün olsun inşallah
muhursuzpusula kuzum menün şahaneydi harika bi nizama soktun eminim karşılığını alıcaksın ben bugün paylaşmayayim kızım için disardaydik hep ıvır zıvır oldu
Canım nasıl gidiyor psikiyatrisle. Kızçen sevdi mi doktorunu. Şifa bulsun kuzu inşallah
canım mentollü taş sürebilirsin şakağına ya da at kestaneli mentolü jellerden. Zeytinyağıyla ovmak da iyi geliyor derler
Canım teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim. Benim çok sık başım ağrımaz. Sabah uyandığımda geçmişti şükür. Ama eşimin çok sık ağrır başı. Çok ilaç içmesini de istemiyorum. Bunu bir deneyelim bakalım
Ben de Karatay ın genel prensiplerini uyguluyorum canım. Ama kendi yaptığım ekmekten arada ekliyorum menüme. Bence sağlıklı beslenme konusunda yüzde 85 90 oranını tutturabilirsek gerisini vücut tolere eder diye düşünüyorum. Bi ekmeğimiz var. Ona da karışma hocam diyorum tabi içimden yüzüne söylesen döver herhalde
Ay beni elektronikten vurmuş demekki. Geçen hafta çamaşırla kurutma makinesi aynı anda bozuldu kurutma tamir oldu da çamaşır makinesini yeniledik. Uzun yaşasın inşallah
Aaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzum bizim orda bir laf vardır. Yerini bilmiyorlar senin yoksa ohooo
Canım ben yola çıkarken sağlıklı bir undan ekmek yaparım muhakkak. Kahve alırım. Meyve ve kuru yemiş baş köşede olur. Biraz sebze keserim, salatalık havuç gibi. Bir de kapaklı bölmeli bir kabım var ona zeytin peynir koyarım. Beyaz peynir ve tam buğday gibi bir ekmekden sandviç de hazırlayabilirsin. Hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Ortim sen de yazmışsın. Seni de etiketleyeyim @asilr

Bu kurban pozisyonu bizim maalesef sorunumuz. Her toplumda vardır böyle açmazlar ama bizim çoğu geleneğimiz oraya itiyor maalesef. Bir kitap var canım belki okumuşsundur "Kurban tuzağından kurtulmak" güzel bir kitap tavsiye ederim
Eniş dediniz radarıma girdiniz
Ya bizim oraların kelimesi nerelisin sen kuzum
Ohh çok güzel canım. Bundan sonrası da kolaylıkla gitsin inşallah. Sen çok büyük değişiklikler yaptın hayatında canım. Tebrik edrim. Hem ruhunda hem bedeninde etkisini göreceksin inşallah
Canım diz ağrıları için özel egzersizler var. Benim de Menüsküsüm var hem de çok genç yaşımdan beri. Eskiden yapardım. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama yaptığım zamanlarda gerçekten etkili olmuştu. Bir bakayım youtube a. Bulursam paylaşayım

Oh çok iyi gelsin güzel eksiler

tamam cnm sıkıntı yok nasıl rahat ediyorsan bence 1 geç kahvaltı olur kepek ekmeğine biraz beyaz peynirli tost, küçük bi kaba da domates salatalık koyarsın ,bir yerden de çay alırsın afiyetle yersin ara öğün de A asilr dediği gibi leblebi kuru meyve kuru yemiş karışım yap kendine hatta badem draje filan da koyabilirsin biraz bi yerden yine çay kahve alırsın süper gider ya da toz kahve alabilirsin şişedeki suyuna karıştırırsın şu tekli olanlardan

hahaha olsun olsun ikisi de olsun karşim
cnm böyle seni üzüp ayrıldığın biri tekrar atarsa güvenmeyin denir ama bu dönemin öncesinde tanıştığın varsa iyi anlaştığın,onunla da tartışma ihtimali yüksek sözlere çok dikkat etmek gerekiyor cnm
pinterestte kaydettim diye hatırlıyorum yumurtalı tarifler bakayım cnm
ohh canım harika valla
Gunaydin canlar
kızz lezzetli birşey alsaydın neyse az kaldıysa alırsın yine baharatla zeytinyağıyla lezzetlendirebilirsin cnm biraz da maydanoz mesela,zeytin olur ezme gibi şöyle ya da şey yapıyolar yine salata,köz patlıcan ya da biberle karıştırıyorlar lor peynir tarzı ,yine aynı malzemeleri ekleyebilirsin aşk kuşum

ay sorma canım sağlıklı beslenme aşkımdan koşa koşa tadsız tuzsuz lor aldım
aynen canım domates yeşillik zeytinle falan yaptım güzel oldu :)))

hepimiz biraz karatay değil miyiz belmaynem yani bişeyler ekliyoruz illa ki
Aaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzum bizim orda bir laf vardır. Yerini bilmiyorlar senin yoksa ohooo
ay halimden memnunum balım arayanlar yeter zaten

Afiyet olsun canim.bu vegan diyetten sonra normal duzene gecmemis miydin?
Peyniri ben ozlemem heralde 2 haftada. Bizim evde oglum agzina surmez esim de tadimlik yer.bi bana aliniyor evde peynir bazen almiyorum bile.
evet canım vegandan sonra 3 hafta normale geçtim sonra işte geçtiğimiz iki hafta da laktoz ürünleri yoktu ondan peynir yiyemedim iki haftadır dedim.
ben peynir aşığıyım o yüzden özl,yorum canım

muhursuzpusula

cnm bunlar youtube dan bak

30 EGG HACKS YOU HAVE TO TRY

35 CREATIVE IDEAS WITH EGGS

onun dışında frittata var borcamda yapılan sebzeli omlet gibi bişey, poşe yumurta yapabilirsin ekmeğin üstüne koyarsın avokado ezmesiyle
ekmeğin ortasıın kesip oraya yumurta kırılıp tavada kızartılan var , bulut ekmek var
bunları yazınca çıkar kuzum

hawar Canım ben bu gösterdiklerinden ilkini hafif bir ağırlıkla düzenli olarak yapmıştım. Çok faydasını görmüştüm. Belki sana da faydası olur. Acil şifalar dilerim canım

Çok çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…