- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.021
Cok teşekkür ederim DidemcimYa masallah iradenede ayri hayran kaldim canim hadi bakalim 7lere az kalmis
Afiyet olsun canim.bu vegan diyetten sonra normal duzene gecmemis miydin?Gunaydin canlar
haftalar sonra peynir yedim kahvaltida tabi cokelek almistim tadsiz tuzsuz ama gene de iyi
Doğru diyorsun canımkuzum beniiim yüce gönüllüm iyi niyetlimmtabi her burcun iyi ve kötü özellikleri oluyor cnm
sorun yaşadığın kişiyle mantıklı ve sakin konuşmaya çalış tatlım empatin zaten çok gelişmiştir ama bunu şeye çevirmemek lazım ,seni anlıyorum çok kötü durumdasın,üzgünsün ve benim yüzümden diye düşünme cnm her sorun çift taraflıdır
Açıklaman için çok çok teşekkür ederimCanım bu isim de nedir allasen.sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık.
Çok güzel canım, nazar değmesinmenün çok güzel ama sporun harika
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.
Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.
umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
dün bir şeyin kalorisine bakarkenAslında 3 aya hedefime ulaşmam zor ama 3 ayda iyi bir kilo verirsem bence bol çikolata soslu bir san sebastian hak ederim gibime geliyor. Hadi o olmadı bari bi sebastian olsun
Seneler evvel açmıştım pinteresti merakla ama bir daha girmedim, baya derya deniz orası
Yaaa teşekkür ederimOlsun canım paylaş bence yinede. O bile insanı aşırı gaza getiriyo "ben böyle bir menü nasıl yazdım acilen düzeltmem lazım" diye
Neeee eskiler mi mesaj atabilir,eski ama eskimemiş olanlarda dahil mi, hadi inşallah
Günaydın canım afiyet olsunGunaydin canlar
haftalar sonra peynir yedim kahvaltida tabi cokelek almistim tadsiz tuzsuz ama gene de iyi
Canım nasıl gidiyor psikiyatrisle. Kızçen sevdi mi doktorunu. Şifa bulsun kuzu inşallahmuhursuzpusula kuzum menün şahaneydi harika bi nizama soktun eminim karşılığını alıcaksın ben bugün paylaşmayayim kızım için disardaydik hep ıvır zıvır oldu
Canım teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim. Benim çok sık başım ağrımaz. Sabah uyandığımda geçmişti şükür. Ama eşimin çok sık ağrır başı. Çok ilaç içmesini de istemiyorum. Bunu bir deneyelim bakalımcanım mentollü taş sürebilirsin şakağına ya da at kestaneli mentolü jellerden. Zeytinyağıyla ovmak da iyi geliyor derler
Ben de Karatay ın genel prensiplerini uyguluyorum canım. Ama kendi yaptığım ekmekten arada ekliyorum menüme. Bence sağlıklı beslenme konusunda yüzde 85 90 oranını tutturabilirsek gerisini vücut tolere eder diye düşünüyorum. Bi ekmeğimiz var. Ona da karışma hocam diyorumbalım ben de asla kendimi kısıtlamıyorum ama yani şöyle mesela çay şekeri ömür boyu kullanmam aklıma da gelmez ama mesela tatlı isteği bende de oluyo kayısı yiyorum hurma yiyorum mesela ya da canım işte makarne cekiyo sağlıklı alternatifini buluyorum
yani basit şekerleri tamamen kesebilirim ama bileşik karbonhidratlar konusunda ben de kısıtlamam beynimde öyle yapsam yoksunluk krizine girerim
sen de öylesin anladığım kadarıyla tamamen hayatından cıkarma yoksunluk korkusu onu yapmak çok yanlış zaten o yüzden karatay uzun süreli uygulanabilir değil benim yapımdaki insanlar için :) ekmek hiç yok diyor bende galeta cavdar wasa vs illaki var tamamen kesemem yani yapcak bişey yok
Ay beni elektronikten vurmuş demekki.canım öncelikle elektronik aletlerle ilişkili,verilerin kaybolması alet bozulması, elektrikle ilgili sıkıntılar ,
iletişimsel sıkıntılar yanlış anlamalarişlerin aksaması seyahatlerin aksaması vs evrak işlerinde dikkatsizlikler , mesela kredi çekmeyin denir ya da imza atmayın yeni birşeye,yeni bir elektronik eşya almayın sık bozulabilir ileride vs canım
canım hepsi yetişkin insanlar ya,paralarını da alıyolar, belki mükemmellik takıntın vardır hani hiçbirşey aksamasın diye bak bu da başak özelliği ama bizim iş ortamı evimiz balık kuşum yani biraz kadere teslimiyet,iyimserlik ,yardımlaşmak vs o 2 evi dengeleyebilirsen hayat çok kolay olacak inan
Aaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzumaman kuzum beni bağlayan bi teknolojik aletlerin bozulması varmış listedeaynı anda herşeyin bozulduğunu bilirim evde ben merkür retrosu demiyodum ama hep nazar derim
flört dönüş vs yalan bana ailem ve iş hariç telefon çalmıyor yıllardır
Canım ben yola çıkarken sağlıklı bir undan ekmek yaparım muhakkak. Kahve alırım. Meyve ve kuru yemiş baş köşede olur. Biraz sebze keserim, salatalık havuç gibi. Bir de kapaklı bölmeli bir kabım var ona zeytin peynir koyarım. Beyaz peynir ve tam buğday gibi bir ekmekden sandviç de hazırlayabilirsin. Hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Ortim sen de yazmışsın. Seni de etiketleyeyimKızlar yarın valiz hazırlığın olacak, misafir olur ama benim misafir olmam gibi olmaz inşallah umidindeyimPerşembe yolda olacağım,yolluk olarak ne hazirlayabilirim önerisi olan var mı? Evde de akşamı erken yapıp bir şey yemeyi planliyorum inşallah
Annemler beni bırakıp bı kaç gün kalacaklar ama ev sahibi ben olunca sorun olmaz artık menüler inşallah( inşallah maşallah diye diye birilerine benzedim yav)
Bu kurban pozisyonu bizim maalesef sorunumuz. Her toplumda vardır böyle açmazlar ama bizim çoğu geleneğimiz oraya itiyor maalesef. Bir kitap var canım belki okumuşsundur "Kurban tuzağından kurtulmak" güzel bir kitap tavsiye ederimbalık aslında karşılıksız iyiliği anlatıyor kuşum yani karşılığını yine Allah'tan beklemek ve yapılan kötülükleri de görmemek aslında, ama abartınca da kurban pozisyonuna düşüyor balık her dertin sorunun sebebi gibi,herkesin günahını kötülüğünü sahipleniyor gibi o yüzden dengeyi kurmak lazım kuşum
Eniş dediniz radarıma girdinizCanım bu isim de nedir allasen.sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin
Menün yine muhteşem canımcım
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık.
Çok güzel canım, nazar değmesinmenün çok güzel ama sporun harika
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.
Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.
umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
Ohh çok güzel canım. Bundan sonrası da kolaylıkla gitsin inşallah. Sen çok büyük değişiklikler yaptın hayatında canım. Tebrik edrim. Hem ruhunda hem bedeninde etkisini göreceksin inşallahBiraz fazla erken bir saatten günaydın :)
Nihayet iki hafta önceki kiloma dönüyorum yavaş yavaş. 86,25ten bir anda 88,5a yükselmiştimki bugün 87,3a düşmüşüm bile umarım cumaya dek eski haline döner. Birde henüz regl olmadım onuda katarsak ohh ohh :)
Canım diz ağrıları için özel egzersizler var. Benim de Menüsküsüm var hem de çok genç yaşımdan beri. Eskiden yapardım. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama yaptığım zamanlarda gerçekten etkili olmuştu. Bir bakayım youtube a. Bulursam paylaşayımDoğru diyorsun canım
Empati duygumuz fazla gelişmiş insan karşıdanda empati bekliyor karşıdaki oralı olmayınca üzülüyor
Yani ben öyleyim
Ama farkındalığın artıkça daha mantıklı davranmaya çalışıyorum
Açıklaman için çok çok teşekkür ederim
Ben 2 sene önce diz ağrısı ile gittim Dr prp yap her sene seni ileride diz protezinden kurtarır dedi
Yaşın 60 yaşındaki birinin dizleri gibi dedi
Ama ben hala yaptırmadım
Şimdide ara ara ağrıyor
O yüzden biraz tırsıyorum
dün bir şeyin kalorisine bakarken
Diyet olanını gördüm yulafla yapılıyor tananı
Diyetkolik ye vardı tarifi yanlış hatırlamıyorsam
Günaydın canım afiyet olsun
Oh çok iyi gelsin güzel eksilerBiraz fazla erken bir saatten günaydın :)
Nihayet iki hafta önceki kiloma dönüyorum yavaş yavaş. 86,25ten bir anda 88,5a yükselmiştimki bugün 87,3a düşmüşüm bile umarım cumaya dek eski haline döner. Birde henüz regl olmadım onuda katarsak ohh ohh :)
tamam cnm sıkıntı yok nasıl rahat ediyorsanYol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmez
Burcu memnun oldumben de suskun adımı yazmıyorum ne olur ne olmaz özelden yazarım olmazsa
Kahvaltı gibi de değil de atıştırmalık gibi daha çoksabah erken çıkmayı düşünüyoruz,kahvaltı yapmayız, çocuklara kraker bisküvi poğaça vs düşünüyorum ama kendime karar veremedim
Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım.Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık
hahahaAslında 3 aya hedefime ulaşmam zor ama 3 ayda iyi bir kilo verirsem bence bol çikolata soslu bir san sebastian hak ederim gibime geliyor. Hadi o olmadı bari bi sebastian olsun
Seneler evvel açmıştım pinteresti merakla ama bir daha girmedim, baya derya deniz orası
eee eskiler mi mesaj atabilir,eski ama eskimemiş olanlarda dahil mi, hadi inşallah
ohh canım harika vallaBiraz fazla erken bir saatten günaydın :)
kızz lezzetli birşey alsaydın neyse az kaldıysa alırsın yineGunaydin canlar
ay sorma canım sağlıklı beslenme aşkımdan koşa koşa tadsız tuzsuz lor aldımkızz lezzetli birşey alsaydın neyse az kaldıysa alırsın yinebaharatla zeytinyağıyla lezzetlendirebilirsin cnm biraz da maydanoz mesela,zeytin olur ezme gibi şöyle ya da şey yapıyolar yine salata,köz patlıcan ya da biberle karıştırıyorlar lor peynir tarzı ,yine aynı malzemeleri ekleyebilirsin aşk kuşum
hepimiz biraz karatay değil miyiz belmaynemBen de Karatay ın genel prensiplerini uyguluyorum canım. Ama kendi yaptığım ekmekten arada ekliyorum menüme. Bence sağlıklı beslenme konusunda yüzde 85 90 oranını tutturabilirsek gerisini vücut tolere eder diye düşünüyorum. Bi ekmeğimiz var. Ona da karışma hocam diyorumtabi içimden yüzüne söylesen döver herhalde
ay halimden memnunum balım arayanlar yeter zatenAaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzumbizim orda bir laf vardır. Yerini bilmiyorlar senin yoksa ohooo
evet canım vegandan sonra 3 hafta normale geçtim sonra işte geçtiğimiz iki hafta da laktoz ürünleri yoktu ondan peynir yiyemedim iki haftadır dedim.Afiyet olsun canim.bu vegan diyetten sonra normal duzene gecmemis miydin?
Peyniri ben ozlemem heralde 2 haftada. Bizim evde oglum agzina surmez esim de tadimlik yer.bi bana aliniyor evde peynir bazen almiyorum bile.
Ayri ayri ikisinide denedim ama birlestirip denemedim hic. Bir de oyle denerim canim tesekkur ederim.cnm bi de limon eklesene
Günaydın kızlar
Mutlu bir gün olsun inşallah
Canım nasıl gidiyor psikiyatrisle. Kızçen sevdi mi doktorunu. Şifa bulsun kuzu inşallah
Canım teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim. Benim çok sık başım ağrımaz. Sabah uyandığımda geçmişti şükür. Ama eşimin çok sık ağrır başı. Çok ilaç içmesini de istemiyorum. Bunu bir deneyelim bakalım
Ben de Karatay ın genel prensiplerini uyguluyorum canım. Ama kendi yaptığım ekmekten arada ekliyorum menüme. Bence sağlıklı beslenme konusunda yüzde 85 90 oranını tutturabilirsek gerisini vücut tolere eder diye düşünüyorum. Bi ekmeğimiz var. Ona da karışma hocam diyorumtabi içimden yüzüne söylesen döver herhalde
Ay beni elektronikten vurmuş demekki.Geçen hafta çamaşırla kurutma makinesi aynı anda bozuldu kurutma tamir oldu da çamaşır makinesini yeniledik. Uzun yaşasın inşallah
Aaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzumbizim orda bir laf vardır. Yerini bilmiyorlar senin yoksa ohooo
Canım ben yola çıkarken sağlıklı bir undan ekmek yaparım muhakkak. Kahve alırım. Meyve ve kuru yemiş baş köşede olur. Biraz sebze keserim, salatalık havuç gibi. Bir de kapaklı bölmeli bir kabım var ona zeytin peynir koyarım. Beyaz peynir ve tam buğday gibi bir ekmekden sandviç de hazırlayabilirsin. Hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Ortim sen de yazmışsın. Seni de etiketleyeyim@asilr
Bu kurban pozisyonu bizim maalesef sorunumuz. Her toplumda vardır böyle açmazlar ama bizim çoğu geleneğimiz oraya itiyor maalesef. Bir kitap var canım belki okumuşsundur "Kurban tuzağından kurtulmak" güzel bir kitap tavsiye ederim
Eniş dediniz radarıma girdiniz
Ya bizim oraların kelimesinerelisin sen kuzum
Ohh çok güzel canım. Bundan sonrası da kolaylıkla gitsin inşallah. Sen çok büyük değişiklikler yaptın hayatında canım. Tebrik edrim. Hem ruhunda hem bedeninde etkisini göreceksin inşallah
Canım diz ağrıları için özel egzersizler var. Benim de Menüsküsüm var hem de çok genç yaşımdan beri. Eskiden yapardım. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama yaptığım zamanlarda gerçekten etkili olmuştu. Bir bakayım youtube a. Bulursam paylaşayım
Çok çok sağol canımhawar Canım ben bu gösterdiklerinden ilkini hafif bir ağırlıkla düzenli olarak yapmıştım. Çok faydasını görmüştüm. Belki sana da faydası olur. Acil şifalar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?