Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işte ve 3 dkda pişiyo beğendim ama yeşil mercimekti benim kırmızı da güzeldir

Yok askim bugun gayet sosyal ortamdaydik is icin gittigimiz yerde baklavalar borekler havada ucustu bir gram dahi almadim
Ben iradeli olduktan sonra nereye gidersem gideyim sikinti yasamam insallah
Ama makarna özledim evet
ayyyy dayanmak zorrrrr tebrik üstüne tebrikk ediyoruum
ben şey düşününce yapamıyorum işte hani artık şeker tatlı yemicem burger yemicem hani korkuyorum o zaman bakalım bi düzen denicem 100 gün hedefledim ya da ne zaman inersem 52 civarına . 5 günün 4 günü 800 kalori ve düşük karbonhidrat şeklinde, 5. gün de bozucam balım
inşallah tutar da değiştirmek zorunda kalmam verene kadar

Yaaa cansın can sebastiandı fotom sonra canım çok çekiyordu aklıma geldi birden sebastianı kovdum pasta resmi koydum ayyy hadi inşallah 3 aya da kalmaz ulaşırsın canım benim
canım pinterest kullanıyo musun

Ben galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Takilmalarda detoks cok etkili oluyor. O direniyorsa sen daha fazla direneceksin. En hassas donemlerden biri. Cogu zaman pes ettik. Ama pes etmeyip asildigin zaman asilmayacak birşey degil. Takıldım burdan sonrasi giymiyor kafasina asla girme. Gittigini gormek icin direnmelisin. Bol sans

Gördüğün gibi 2 gr veriym diye parçalanıyorum

Ay bide yasaklar kalkmıyor falan muhabbeti var gün de aldık ki nolcak bilmiyorum neyse nasipte ne varsa onu yaşıycaz. Ama fit yaşıycaz
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme

Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beter bence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah
Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya
Ay benim başım catliyor ya gozumu zor aciyorum. Unutmadan menumu yazayim. Koltuga uzandim uyurkalirim esim de yok uyandiracak.
Geçmiş olsun canım
Ama ben bugün nikiknike yazmıştım 45 dk koşu bandı + eliptik yaptımmm
A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksa bizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak

benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim

Canım benimki normal bisiklet balpamuk ve Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım

Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için

canım en güzeli insanın kendi vücudundan memnun olması yoksa kimseyi mutlu edemezsi alsan ver derler versen al derler

bi de filizlendirilmiş unlar var fitik asit azaldığı için daha çok vitamin emiliyomuş bağırsaktan, gaz da yapmaz heralde
balım onlardan aldım ben trendyoldan iki marka söyledi diyetisyen onlardan biri bu filizlendirilmişlerdendi daha mı iyi ki iyi oldu yani

merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev

balım ben de asla kendimi kısıtlamıyorum ama yani şöyle mesela çay şekeri ömür boyu kullanmam aklıma da gelmez ama mesela tatlı isteği bende de oluyo kayısı yiyorum hurma yiyorum mesela ya da canım işte makarne cekiyo sağlıklı alternatifini buluyorum
yani basit şekerleri tamamen kesebilirim ama bileşik karbonhidratlar konusunda ben de kısıtlamam beynimde öyle yapsam yoksunluk krizine girerim
sen de öylesin anladığım kadarıyla tamamen hayatından cıkarma yoksunluk korkusu onu yapmak çok yanlış zaten o yüzden karatay uzun süreli uygulanabilir değil benim yapımdaki insanlar için :) ekmek hiç yok diyor bende galeta cavdar wasa vs illaki var tamamen kesemem yani yapcak bişey yok

Menün gayet güzel bence
Piyaz biraz şişkinlik yapar o ayrı

bu arada cezama uydum
canım cezana uymuşsun tebrik eidyorum ama akşam öğününden sonra meyve yenmeyecekti hani ona uymamışsın :))
güzel menün canım baktım şu meyve işini akşamdan sonraya bırakmasan über olcak

Şimdi iyi canım sabah yan yan basıyordu ama şimdi tam basıyor şükür
Daha da iyi olsun paşam inşallah
Ortim ne yaptin yine misafirlik vardi dimi
Ben bugun spor yapamadim. 2 cocuk arti 1 yegen cok fena yordular spor yerine sayiyorum
Ah ah ortim sorma hepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebiliriminşallah
Sen nasılsın?
Aynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evde
Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum

Ay napıyormuş merkür retrosu canım. Bana ilişmese bari Bu ara bir merkür retrosu eksik başımda
canım öncelikle elektronik aletlerle ilişkili,verilerin kaybolması alet bozulması, elektrikle ilgili sıkıntılar ,
iletişimsel sıkıntılar yanlış anlamalarişlerin aksaması seyahatlerin aksaması vs evrak işlerinde dikkatsizlikler , mesela kredi çekmeyin denir ya da imza atmayın yeni birşeye,yeni bir elektronik eşya almayın sık bozulabilir ileride vs canım
Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim
canım hepsi yetişkin insanlar ya,paralarını da alıyolar, belki mükemmellik takıntın vardır hani hiçbirşey aksamasın diye bak bu da başak özelliği ama bizim iş ortamı evimiz balık kuşum yani biraz kadere teslimiyet,iyimserlik ,yardımlaşmak vs o 2 evi dengeleyebilirsen hayat çok kolay olacak inan

aman kuzum beni bağlayan bi teknolojik aletlerin bozulması varmış listede aynı anda herşeyin bozulduğunu bilirim evde ben merkür retrosu demiyodum ama hep nazar derim
flört dönüş vs yalan bana ailem ve iş hariç telefon çalmıyor yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…