- 31 Temmuz 2020
- 20.376
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.961
canım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işteYa ne guzel haber canim cok tebrik ederim
ben de markette gordum o bakliyatli makarnalardan aliyim dedim ama bi paketi 30 liraydi cimriligim tuttusen begenirsen soyle aliyim ben de
Kahvaltina bayildim ne guzel menu canimyarin ben de yumurtami salata seklinde yiyicem ozendim
ayyyy dayanmak zorrrrrYok askim bugun gayet sosyal ortamdaydik is icin gittigimiz yerde baklavalar borekler havada ucustu bir gram dahi almadim
Ben iradeli olduktan sonra nereye gidersem gideyim sikinti yasamam insallah
Ama makarna özledim evet
Bir cok kisi etkisini goruyor. Ben de ictim bende bi işe yaramadi.Henüz 2 gün oldu sabahları sirkeli su içmeye başlayalı belki öğrenmek için erken olabilir ama bayaaa etkili gibi geldi bana, en azından bağırsaklarım öyle diyor
Tebrikler canım ben de dişçiye gitmeme rağmen leslie yi bitirdim çok mutluyumİyi canım noolsun eve attım kendimi günlük spor hedefimin yarısına ulaştım falanbi bitsin de vicdanen rahatlayayım
Yaaa cansın canÇok hoşuma gitti benimde arada bakıyorum internetten yumurtaya farklı farklı ne yapabilirim diye. En azından normalde maydanoz dereotu yemek aklıma gelmez yada tek tek zor olur diye çok hoşuma gitti :)
Hayatta eeennn sevdiğim tatllıııı... Kalsın kalsın kendime 3-5 ay sonraya ödül olarak vericem
Takilmalarda detoks cok etkili oluyor. O direniyorsa sen daha fazla direneceksin. En hassas donemlerden biri. Cogu zaman pes ettik. Ama pes etmeyip asildigin zaman asilmayacak birşey degil. Takıldım burdan sonrasi giymiyor kafasina asla girme. Gittigini gormek icin direnmelisin. Bol sansBen galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etmeGördüğün gibi 2 gr veriym diye parçalanıyorum
Ay bide yasaklar kalkmıyor falan muhabbeti var gün de aldık ki nolcak bilmiyorumneyse nasipte ne varsa onu yaşıycaz. Ama fit yaşıycaz
bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınızyani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırım@Nikinik de şikayet etmeyecekse
size inat resmimi de değiştirdim :))
Geçmiş olsun canımAy benim başım catliyor ya gozumu zor aciyorum. Unutmadan menumu yazayim. Koltuga uzandim uyurkalirim esim de yok uyandiracak.
A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlarAma ben bugün nikiknike yazmıştım45 dk koşu bandı + eliptik yaptımmm
Canım benimki normal bisikletKızlar
Cherry Mom @birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?
çok oldu ama kusura bakmayın
canım en güzeli insanın kendi vücudundan memnun olması yoksa kimseyi mutlu edemezsi alsan ver derler versen al derlerYavv. al benden de o kadar. Onun yarısını yeyim, bunu yemeyim onu yeyim nefsimi körleyim falan derken gün sonunda karbonhidrat bombası oluyorum.
Bu misafirlik olayımın can sıkıcı göründüğünün farkındayım kızlar.üzgünüm. grup motivasyonunu bozacağını da biliyorum ama yazmamazlık etmek istemem. Tek iyi tarafı evdekinden daha çok hareket ediyorum. Misafirlikte de kilo muhabbeti açmam da açılsa bile benim kilom aşırı olmadığı için herkes daha çok baskı yapıyor.ne var kilonda iyisin vs. Yıllardır aynı kilo aynı muhabbet...5kilo verip gitsem iyi olmuşsun derler tabii ama verme aşamasında destek yok:)
canım mentollü taş sürebilirsin şakağına ya da at kestaneli mentolü jellerden. Zeytinyağıyla ovmak da iyi geliyor derlerGeçmiş olsun canım benim de başım çatlayacak gibi. Adetten midir nedir.
bi de filizlendirilmiş unlar var fitik asit azaldığı için daha çok vitamin emiliyomuş bağırsaktan, gaz da yapmaz heraldeCok sagol Nurcuminsallah bakalim siparis verdim begenirsem yazicam size de
balım onlardan aldım ben trendyoldan iki marka söyledi diyetisyen onlardan biri bu filizlendirilmişlerdendi daha mı iyi ki iyi oldu yanibi de filizlendirilmiş unlar var fitik asit azaldığı için daha çok vitamin emiliyomuş bağırsaktan, gaz da yapmaz heralde
merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak buAlinma balim sen bizim ask kuşumuzsun takilmislar sana
Yoksa yani san yazinca direkt cikiyosun dunden beri elli kez etiketledim kavusunca
Retro mu varmis biz nasil etkileniyoz canisi aslan a varmi biseyler gecen twit okuyorum çocuk yazmis 10 yil once merkur retrosu diye bisey yoktu diye
balım ben de asla kendimi kısıtlamıyorum ama yani şöyle mesela çay şekeri ömür boyu kullanmam aklıma da gelmez ama mesela tatlı isteği bende de oluyo kayısı yiyorum hurma yiyorum mesela ya da canım işte makarne cekiyo sağlıklı alternatifini buluyorumayyyy dayanmak zorrrrrtebrik üstüne tebrikk ediyoruum
ben şey düşününce yapamıyorum işte hani artık şeker tatlı yemicem burger yemicem hani korkuyorum o zamanbakalım bi düzen denicem 100 gün hedefledim ya da ne zaman inersem 52 civarına . 5 günün 4 günü 800 kalori ve düşük karbonhidrat şeklinde, 5. gün de bozucam balım
inşallah tutar da değiştirmek zorunda kalmam verene kadar
canım cezana uymuşsun tebrik eidyorumMenün gayet güzel bence
Piyaz biraz şişkinlik yapar o ayrı
bu arada cezama uydum
Daha da iyi olsun paşam inşallahŞimdi iyi canım sabah yan yan basıyordu ama şimdi tam basıyor şükür
Ah ah ortim sormaOrtim ne yaptin yine misafirlik vardi dimi
Ben bugun spor yapamadim. 2 cocuk arti 1 yegen cok fena yordular spor yerine sayiyorum
Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorumAynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evde
canım öncelikle elektronik aletlerle ilişkili,verilerin kaybolması alet bozulması, elektrikle ilgili sıkıntılar ,Ay napıyormuş merkür retrosu canım. Bana ilişmese bariBu ara bir merkür retrosu eksik başımda
canım hepsi yetişkin insanlar ya,paralarını da alıyolar, belki mükemmellik takıntın vardır hani hiçbirşey aksamasın diye bak bu da başak özelliği ama bizim iş ortamı evimiz balık kuşum yani biraz kadere teslimiyet,iyimserlik ,yardımlaşmak vs o 2 evi dengeleyebilirsen hayat çok kolay olacak inanAllah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa kiyeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim
aman kuzum beni bağlayan bi teknolojik aletlerin bozulması varmış listedemerkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev
canım aşağıda dediğin ne, online olanlar mı görülüyo uygulamadaVarya bi sabahın nurunda burdayım, birde akşamları. Sabah farklı gruplardan üyeleri görüyorum aşağıdasohbet edecek kimse yok akşamları da sohbete halim kalmıyor
Leslie için tebriklerTebrikler canım ben de dişçiye gitmeme rağmen leslie yi bitirdim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?