Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

patlamış mısır sağlıklı zaten kuzum böyle farklı bişey ekle,korkarsan bir kaşık sadece. Mesela uzun zamandır yemediğin korktuğun şeyler ne var

İradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna var tatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez
Ay benim de imtihanım tuzlular yaaa
Tstlılardan Bi browni acayip cezbeder gerisine dayanırım ama şöyle yanak kıvamında ev yapımı poğaça ya da dürüm, hatta yumuşak ekmeğe peynirli sandviç bile beni benden almaya yeter
Ay aklıma neler geliyor da sayıp günaha girmeyeyim
Evet arkadaşlar 45 dk eliptik bitti, bedenim öldü ruhum kaldı ben duşa gidiyorum
Oyy maşallah sana canım.
Erisin gitsin yağlar inşallah

patlamış mısır sağlıklı zaten kuzum böyle farklı bişey ekle,korkarsan bir kaşık sadece. Mesela uzun zamandır yemediğin korktuğun şeyler ne var
Ay bu hafta çok zor geçiyor canım. Her şeyi hayal edebilirim. Cuma tartısını atlatayım aklımda kestane var mesela kaç tane yiyebiliyoruz

canım bulduk işte sabah sandviç yap haftanın 2 günü mesela, 2 gün ekmek yeme,2 gün vejetaryen yap 1 gün de aralıklı oruçla keyif yap ne dersin
Ay bu hafta çok zor geçiyor canım. Her şeyi hayal edebilirim. Cuma tartısını atlatayım aklımda kestane var mesela kaç tane yiyebiliyoruz

canım bulduk işte sabah sandviç yap haftanın 2 günü mesela, 2 gün ekmek yeme,2 gün vejetaryen yap 1 gün de aralıklı oruçla keyif yap ne dersin
Bak sandviç dedin can evimden vurdun ekleyebilirim canım. aslında hafta sonları bazen beyaz peynirli sebzeli pizza yapıyorum . Tabanını tartıp öyle pişiriyorum ekmek fazla kaçmasın diye. Öyle sevdiğim şeyleri ölçülü olarak ekliyorum menüme. Ama daha çok hafta sonu oluyor çünkü yalnız keyfi çıkmıyor.
Haftaya şöyle renkli menüler hazırlayayım ben. Belmayne deyince akıllara tarhanayla lahana geliyor zira

Malesef bu ziyaret böyle bitmeyecek gibi yarın altın vuruş olacak gibi. Ablamın son günü burada,o yüzden yöresel bir yemek yapılacak.çok severim ve kaç yıldır yemiyodum. Cuma yapalım dedim hatta ama yapılacaksa ablam da varken yapılsın dendi haklı olarak:) benim bu hafta eksi gelmem çok zor. Yarın o yöresel yemekle tek ana öğün yapıp 2 ara yapayım diye düşünüyorum inşallah ama yağlama gibi bişey. Pek masum değil. Zaten eksiye düşmemiştim yarınla hiç düşmem

canım bence IF tarzı yap o yemeğe kadar sadece şekersiz çay kahve iç, 2 saat içinde bitir ve sonra 2 form çaylı karışım hazırla bol limonlu, taze nane de güzel olur ,sonra yine şekersiz içecekler işte :) tatlı da varsa kendine ayır ve bozulmayacak birşeyse kilitli poşette buzdolabında ya da buzlukta sakla bozulacaksa cnm emin ol çok huzurlu hissedeceksin

Menüde sporda harika canım pazartesi gördüğün o müthiş artıdan eser var mı hala :)
wuuu harikasınn doktorcumm yaa
şampiyonnnn süpersinnn :) menüde çok güzel canım
menüde sporda güzel canım bravoo Nikinik burası spor no 1 yapıldı kabul edebiliriz bence saati olmadığı için adımları net sayamadı ama gün içinde 45 dakikadan fazla hızlı tempo yürüyüş var evdekileri saymıyor vs bence olmuştur zıplarda tam değil çünkü programa hiç uymamış gibi gösterirsek haksızlık olur yani :)

Menüde sporda çok güzel canımm bravoo sadece ufak bir dip not ekleyeyim yanılıyorsam beni düzelt lütfen salep daha öncede gördüm sanki sende ne içiyorsun bilmiyorum ama hazır paketlerdense onlar aşırı şekerli oluyor kalorisi çok fazla ve kıvamlı ... bende çok severim mereti ama :) kalorisinden sonra tarçınlı süte terfi ettim :)
menülerin harikaa gidiyor nikiciimm :)
iyi gidiyorsuın geliiiinn kızımm
menüde sporda çok iyi olmuş canım tebrikleerr :)
Sabah:
-1 kase yeşil salata
-3 yk zeytinyağlı brokoli

Ara:
-4 hurma
-fikahve

Akşam:
-1 tavuk but

Ara:
-1 yk fıstık ezmesi

Spor: 45 dk eliptik.

@_Reyyan Cherry Mom Hedef60kgolmak Nikinik
oy oyy pamukcumm birebirr programa uymuşş harikasınnnn
yaptın mı sporunu canım ? bu hafta menülerin çok iyi gidiyor maşallah
3 subat
12:30 1 haslanmis yumurta, yesillik, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek

15:00 1 corn flakes bar, kahve

19:30 2 kase lahana corbasi

spor yapamadim
Su 2.5 litre

S Suskunhanim Cherry Mom @_Reyyan
aaaaaaaa zorunlu spor gününde nur spor yapmadı mı yaniiiiii neden canımm yürüyüşe çıkacağım demiştin 5 gibi yanılmıyorsam
hemm triliçee hem spor yookkkk hee
sabahtan yapaydın kuzum sporunu

Sağol canım aynen öyle yapayım inşallah

Teşekkür ederim kaptanım. Neredeyse sıfırladım diyebilirim. Cumaya minik de olsa bir eksi görürüm inşallah

Evet yaptım kaptanım, çooook teşekkür ederim

4 numarayı yaptım Nikinik

Olsun canım yarın ilave spor yaparsın 2 kaşıktan eser kalmaz.
yulafı yoğurtla denemedim hiç, sütle yiyorum ben genelde ve hiç yumuşatamam hatta son kaşıklara doğru yumuşamasın diye hızlı tüketiyorum

Monica_ canım sağ olasın etiketini görmesem kaynayacak arayaokuyamadım son bı kaç gündür yazılanlarısabah yolculuk var, yol ödemin olmazsa eksi görecek gibiyim,zıplar ise yarıyor sende durum nasıl?

Hahah ekleriz tabiii dua listem kabarıyor bu kolay
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun esracım 7 8 saat uyuyorsan yetrlidir
3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaa Ben sabah 7-8 de kalkmak istiyorum. Gece geç yattığımda bile sabah o kadar erken kalkmaya keşke dayanabilsem.

aynen cnm keto denemiştim bir ara da bir de sağşakağımda ağrı olur sende de oluyo mu

Yaa inanamıyorum sanaaaa muhteşemsinnnn çak dostum

Ben de keto yaptım 1 aydır diyetisyenimle ancak program bitti azcık ara vermek için şu 2 gündür keto devam etmedim biraz da duraklamaktan korktum açıkçası.
Şakağında ağrı olmuyor ama mide bulantısı oluyor sp nin ilk gününde özellikle...

canım çok güzel bi detoks menüsü olmuş harika
ama hep böyle gitmicen di mi normale döncen di mi di miiii

Hedef60kgolmak cim ben bugün kensimi çok şiş hissettiğim için böyle yaptım ancak çok enteresan regl oldum spordan sonra farkettim bunu da... Allahım şuraya da herşeyimizi yazıyoruz ama Ancak bunu neden özellikle belirtiyorum biliyor musun... regl olmadan 1 hafta önce ödem-şişkinlik, karın ağrısı hafif hafif başlardı bende. Şu an hiçbir belirti yaşamadan nasıl regl oldum onun şokundayım. Şişkinlik hissettim ama sadece bugün! Ve ne ağrı sızı ne başka bir huzursuzluk! Bunu resmen ketoya bağladım şu an... Sanırım bu anlamda faydalı oldu. Çünkü hiçbir karbonhidrat tüketmedim, süt ürünü kısıtlı şekilde sadece peynir... Çok ilginç yaa çok şaşkınım...

Amin amin hepimiz eriyelim 2 günde iğne ipliğe dönelim!

Canim gunaydin bende de eksi var insallah bugun de diyete devam edersem
Yoldasindir simdi o zaman iyi yolculuklar ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…