- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.141
patlamış mısır sağlıklı zaten kuzum böyle farklı bişey ekle,korkarsan bir kaşık sadece. Mesela uzun zamandır yemediğin korktuğun şeyler ne varCanım gayet güzel olmuş. Böyle atlatabilirsen bu ziyareti süper
Su ve Spor da harika canım.
İki uç çatal mıben sebze bulunca gömülüyorum kuzum
Teşekkür edrim Almılam. Önümüzdeki hafta senin şu menüyü uyguşayabilirsem belki bir şaşırtma olur
Teşekkür edrim kuzum deneyeceğim dediklerini.Ben cuma akşamı kendime bir patlamış mısır izni veriyorum o yüzden hafta içi sıkı tutuyorum ama kilo vermeye yardımcı her kaçamak canımız ciğerimizdir
Ay benim de imtihanım tuzlular yaaaİradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna vartatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez
Oyy maşallah sana canım.Evet arkadaşlar 45 dk eliptik bitti, bedenim öldü ruhum kaldı ben duşa gidiyorum
Ay bu hafta çok zor geçiyor canım. Her şeyi hayal edebilirim.patlamış mısır sağlıklı zaten kuzum böyle farklı bişey ekle,korkarsan bir kaşık sadece. Mesela uzun zamandır yemediğin korktuğun şeyler ne var
canım bulduk işte sabah sandviç yap haftanın 2 günü mesela, 2 gün ekmek yeme,2 gün vejetaryen yap 1 gün de aralıklı oruçla keyif yap ne dersinAy benim de imtihanım tuzlular yaaa
Tstlılardan Bi browni acayip cezbeder gerisine dayanırım ama şöyle yanak kıvamında ev yapımı poğaça ya da dürüm, hatta yumuşak ekmeğe peynirli sandviç bile beni benden almaya yeter
Ay aklıma neler geliyor da sayıp günaha girmeyeyim
Oyy maşallah sana canım.
Erisin gitsin yağlar inşallah
Ay bu hafta çok zor geçiyor canım. Her şeyi hayal edebilirim.Cuma tartısını atlatayım aklımda kestane var mesela kaç tane yiyebiliyoruz
Bak sandviç dedin can evimden vurduncanım bulduk işte sabah sandviç yap haftanın 2 günü mesela, 2 gün ekmek yeme,2 gün vejetaryen yap 1 gün de aralıklı oruçla keyif yap ne dersin
Malesef bu ziyaret böyle bitmeyecek gibiCanım gayet güzel olmuş. Böyle atlatabilirsen bu ziyareti süper
Su ve Spor da harika canım.
İki uç çatal mıben sebze bulunca gömülüyorum kuzum
Teşekkür edrim Almılam. Önümüzdeki hafta senin şu menüyü uyguşayabilirsem belki bir şaşırtma olur
Teşekkür edrim kuzum deneyeceğim dediklerini.Ben cuma akşamı kendime bir patlamış mısır izni veriyorum o yüzden hafta içi sıkı tutuyorum ama kilo vermeye yardımcı her kaçamak canımız ciğerimizdir
canım bence IF tarzı yap o yemeğe kadar sadece şekersiz çay kahve iç, 2 saat içinde bitir ve sonra 2 form çaylı karışım hazırla bol limonlu, taze nane de güzel olur ,sonra yine şekersiz içecekler işte :) tatlı da varsa kendine ayır ve bozulmayacak birşeyse kilitli poşette buzdolabında ya da buzlukta sakla bozulacaksa cnm emin ol çok huzurlu hissedeceksinMalesef bu ziyaret böyle bitmeyecek gibiyarın altın vuruş olacak gibi. Ablamın son günü burada,o yüzden yöresel bir yemek yapılacak.çok severim ve kaç yıldır yemiyodum. Cuma yapalım dedim hatta ama yapılacaksa ablam da varken yapılsın dendi haklı olarak:) benim bu hafta eksi gelmem çok zor. Yarın o yöresel yemekle tek ana öğün yapıp 2 ara yapayım diye düşünüyorum inşallah ama yağlama gibi bişey. Pek masum değil. Zaten eksiye düşmemiştim yarınla hiç düşmem
Menüde sporda harika canım pazartesi gördüğün o müthiş artıdan eser var mı hala :)3 Şubat Çarşamba
13.00
2 haşlanmış yumurta(baharatlar ve taze nane ile), 3 zeytin, 5 fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, maydanoz, turp,
Ara
10 leblebi, Sütlü Türk kahvesi(200 ml), 2 dilim elma
17.30
2 kase sebzeli, et sulu tarhana çorbası, salata
Su: 2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 2 ve 7 yapıldı.
(48 dk leslie(3 mil), 15 dk zumba)
Toplam 117 puan
A asilrCherry Mom @_Reyyan Nikinik
wuuu harikasınn doktorcumm yaaBugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği,lor peynir,1 yumurta,zeytin ve nescafe gold
ara dukan birası
hurmalı tahinli kefirli smoothie
akşam 1 dilim çavdar ekmeği , haşlanmış ıspanak,haşlama et 4 köfte kadar
ara - sekiz gibi içeceğim-elma tarçın çayı sallama ,limon da sıkacağım
4 lt sıvı oldu dukan birasıyla beraber, 10.000 adımNikinik ve 2 mil leslie
800 kalori ,50 karbonhidrat yine 3 gündür olduğu gibi
balpamuk @_Reyyan
3 şubat çarşamba
9.00
1.5 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, salatalık, 2 ceviz
14.00
2 kepçe detoks çorbası
Su : 3lt, 2 fincan limonlu yeşil çay
Spor : 2 mile leslie = 45p
23 dk kardiyo = 115p
10000 adım = 100p
1000zıp = 200p totalde = 460p
(1, 2 , 4 ve 5 nolu spor yapıldı)
@DeryaOnDietCherry Mom @_Reyyan Nikinik
menüde sporda güzel canım bravoo3şubat
2d.ekmek
1d.peynir
2d.sucuk
1yumurta
Maydanoz
Ara- öglen
Kahve 2incir 4ceviz
1d.kabak tatlısı
2kepçe tavuklu yoğurt çorbası
Akşam
6kaşık bamya yemeği
2 baget tavuk
1d.ekmek
3lt.su 45.dakika yürüyüş 400zıp.
@_Reyyanbelmayne Nikinik Cherry Mom
Bugunku menum
Sabah: 1,5 yumurtadan menemen, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yk ajvar.
Ara: sutlu kahve, 3 kutu kayisi, 5 findik
Oglen; 1 kase mercimek corbasi,100 gr tavuk, 1 kase patlican salatasi.
Ara: 1 tabak yulaf kepegi, yogurt, 1 avuc ceviz, 1 elma karisimi.
Alsam: 1 kass mercimek corbasi, 100 gr tavuk. 1 kase yigurt icine 10 tane findik. 1 fincan salep.
Su:2,5 lt
Spor: 30 dakika workout : 75 puan
Nikinik 7 numarali spor yapildi.
Cherry Mom @yarimuhendis
menülerin harikaa gidiyor nikiciimm :)Carsamba
9.00
1 tk tahin
1 kuru incir
2 ceviz
13.30
Firinda karisik sebze 7 kasik
2 dilim tam bugday ekmegi
16.00
1 cay bardagi soya sutu
8 cig badem
Yarim nar
18.30
7 kasik karnabahar yemegi
Yesillik salatasi
21.00 Simdide kayisili form yaptim yarim maden suyuyla icecegim
Su 2lt
spor 6- 20dk cardio
Cherry Mom @_Reyyan @Tempus
iyi gidiyorsuın geliiiinn kızımm3.02.2020
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Sade kahve
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle
3 yk kuru patlıcan yemeği
Yeşillik
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam yoğurtlu brokoli
1 çatalın ucu ile ev yapımı fıstık ezmesi
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
menüde sporda çok iyi olmuş canım tebrikleerr :)03 Ocak çarşamba
Sabah 09:30
1 yumurta
Dil peyniri, salamura peynir
Domates nane
1,5 dilim çavdar
Zeytin
ara
1 elma tarçın söküp yedim
1 menengiç kahvesi
akşam16:30
3 servis kaşığı taze fasülye
2servis kaşığı bulgur pilavı
1,5 bardak kefir
ara
1,5 avuç tuzsuz leblebi
1 avuç çiğ çerez karışımı
30+30 dk yürüyüş
3 mil Leslie
Birde 7 numaradan 20 dk yaptım
toplamda 22,275 adım
yani 1-2 ve 7 yapıldıNikinik
@NamariaCherry Mom @_Reyyan
oy oyy pamukcumm birebirr programa uymuşş harikasınnnnSabah:
-1 kase yeşil salata
-3 yk zeytinyağlı brokoli
Ara:
-4 hurma
-fikahve
Akşam:
-1 tavuk but
Ara:
-1 yk fıstık ezmesi
Spor: 45 dk eliptik.
@_ReyyanCherry Mom Hedef60kgolmak Nikinik
yaptın mı sporunu canım ? bu hafta menülerin çok iyi gidiyor maşallah03.02.2021
07:00 - 1 bardak sirkeli su, 1 elma (elma sirkesi kullanıyorum diye galiba canım elma istiyo sonrasında)
Sabah 09:30
2 dilim patates tava (1 tavanın çeyreği)
Haşlanmış yumurta salatası (1,5 yumurta + dereotu)
1 kk peynir
Domates
Akşam 20:00 (gündüz uyuduğum için bu saate kaldı)
5 kaşık yoğurt + kırmızı meyveli yulaflı gevrek
Su: 1 lt ( hala içiyorum 2 lt olur )
Spor: Yapamadım ama birazdan pilates yapıcam 4 nolu sporu. Ama menü yazmayı unutmayayım diye hemen yazdım. Eğer yapamazsam mutlaka bildiririmNikinik
Cherry Mom @_Reyyan @thequeensgambit
aaaaaaaa zorunlu spor gününde nur spor yapmadı mı yaniiiiii neden canımm yürüyüşe çıkacağım demiştin 5 gibi yanılmıyorsam3 subat
12:30 1 haslanmis yumurta, yesillik, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek
15:00 1 corn flakes bar, kahve
19:30 2 kase lahana corbasi
spor yapamadim
Su 2.5 litre
S SuskunhanimCherry Mom @_Reyyan
hemm triliçee hem spor yookkkk heeSelam
Ilık limonlu su+ normal su
Kk peynir, 1 yk bal kaymak,zeytin,2 dl kızarmış ekmek
Öğle:2 çatal trilece
1 kase yayla çorbası
1 kase prasa yemeği
1 ince dl ekmek
Akşam: 1 kase prasa yemeği, 5 ızgara köfte,3 yk bulgur pilavı piyaz
Su:5 bardak
Spor: anamlara gelmem gerekince yapamadım
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik muhursuzpusula
Sağol canım aynen öyle yapayım inşallahcanım bence IF tarzı yap o yemeğe kadar sadece şekersiz çay kahve iç, 2 saat içinde bitir ve sonra 2 form çaylı karışım hazırla bol limonlu, taze nane de güzel olur ,sonra yine şekersiz içecekler işte :) tatlı da varsa kendine ayır ve bozulmayacak birşeyse kilitli poşette buzdolabında ya da buzlukta sakla bozulacaksa cnm emin ol çok huzurlu hissedeceksin
Teşekkür ederim kaptanım.Menüde sporda harika canım pazartesi gördüğün o müthiş artıdan eser var mı hala :)
wuuu harikasınn doktorcumm yaa
şampiyonnnn süpersinnn :) menüde çok güzel canım
menüde sporda güzel canım bravooNikinik burası spor no 1 yapıldı kabul edebiliriz bence saati olmadığı için adımları net sayamadı ama gün içinde 45 dakikadan fazla hızlı tempo yürüyüş var evdekileri saymıyor vs bence olmuştur zıplarda tam değil çünkü programa hiç uymamış gibi gösterirsek haksızlık olur yani :)
Menüde sporda çok güzel canımm bravoo sadece ufak bir dip not ekleyeyim yanılıyorsam beni düzelt lütfen salep daha öncede gördüm sanki sende ne içiyorsun bilmiyorum ama hazır paketlerdense onlar aşırı şekerli oluyor kalorisi çok fazla ve kıvamlı ... bende çok severim mereti ama :) kalorisinden sonra tarçınlı süte terfi ettim :)
menülerin harikaa gidiyor nikiciimm :)
iyi gidiyorsuın geliiiinn kızımm
menüde sporda çok iyi olmuş canım tebrikleerr :)
oy oyy pamukcumm birebirr programa uymuşş harikasınnnn
yaptın mı sporunu canım ? bu hafta menülerin çok iyi gidiyor maşallah
aaaaaaaa zorunlu spor gününde nur spor yapmadı mı yaniiiiii neden canımm yürüyüşe çıkacağım demiştin 5 gibi yanılmıyorsam
hemm triliçee hem spor yookkkk hee
sabahtan yapaydın kuzum sporunu
Evet yaptım kaptanım, çooook teşekkür ederimMenüde sporda harika canım pazartesi gördüğün o müthiş artıdan eser var mı hala :)
wuuu harikasınn doktorcumm yaa
şampiyonnnn süpersinnn :) menüde çok güzel canım
menüde sporda güzel canım bravooNikinik burası spor no 1 yapıldı kabul edebiliriz bence saati olmadığı için adımları net sayamadı ama gün içinde 45 dakikadan fazla hızlı tempo yürüyüş var evdekileri saymıyor vs bence olmuştur zıplarda tam değil çünkü programa hiç uymamış gibi gösterirsek haksızlık olur yani :)
Menüde sporda çok güzel canımm bravoo sadece ufak bir dip not ekleyeyim yanılıyorsam beni düzelt lütfen salep daha öncede gördüm sanki sende ne içiyorsun bilmiyorum ama hazır paketlerdense onlar aşırı şekerli oluyor kalorisi çok fazla ve kıvamlı ... bende çok severim mereti ama :) kalorisinden sonra tarçınlı süte terfi ettim :)
menülerin harikaa gidiyor nikiciimm :)
iyi gidiyorsuın geliiiinn kızımm
menüde sporda çok iyi olmuş canım tebrikleerr :)
oy oyy pamukcumm birebirr programa uymuşş harikasınnnn
yaptın mı sporunu canım ? bu hafta menülerin çok iyi gidiyor maşallah
aaaaaaaa zorunlu spor gününde nur spor yapmadı mı yaniiiiii neden canımm yürüyüşe çıkacağım demiştin 5 gibi yanılmıyorsam
hemm triliçee hem spor yookkkk hee
sabahtan yapaydın kuzum sporunu
Olsun canım yarın ilave spor yaparsın 2 kaşıktan eser kalmaz.2 subat
3 kasik yogurt,1.5 kasik yulaf,yarim armut,1gunkurusu,10 findik hepsini karistirdim biraz bekledim yumusamasini sonra tukettim
Yesil cay
16.00
Nescafe
6 7 tane findik
Aksam
1 kepce sehriye corbasi
Yarim tabak yumurtali ıspanak
2 kasik yogurt cok icine misir ekmeginden ufalayip yedim
21.00 de
2 kasik Irmik helvasi yedim malesef
(Bugun kardesler hep beraber toplandik ancak bu kadar dayana bildimkardesimde kaldim bugun yarin evime gecicek duzenime geri donucem insallah )
Su 2lt
Gun icinde
2 form cay
Spor yok
Cherry Mom Pain Killer
3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaaHahah ekleriz tabiii dua listem kabarıyorbu kolay
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun esracım 7 8 saat uyuyorsan yetrlidir
aynen cnm keto denemiştim bir ara dabir de sağşakağımda ağrı olur sende de oluyo mu
Yaa inanamıyorum sanaaaa muhteşemsinnnnçak dostum
canım çok güzel bi detoks menüsü olmuş harika
ama hep böyle gitmicen di minormale döncen di mi di miiii
Amin amin hepimiz eriyelim 2 günde iğne ipliğe dönelim!Ay benim de imtihanım tuzlular yaaa
Tstlılardan Bi browni acayip cezbeder gerisine dayanırım ama şöyle yanak kıvamında ev yapımı poğaça ya da dürüm, hatta yumuşak ekmeğe peynirli sandviç bile beni benden almaya yeter
Ay aklıma neler geliyor da sayıp günaha girmeyeyim
Oyy maşallah sana canım.
Erisin gitsin yağlar inşallah
Canim gunaydinMonica_ canım sağ olasın etiketini görmesem kaynayacak araya okuyamadım son bı kaç gündür yazılanları sabah yolculuk var, yol ödemin olmazsa eksi görecek gibiyim,zıplar ise yarıyor sende durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?