Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaa Ben sabah 7-8 de kalkmak istiyorum. Gece geç yattığımda bile sabah o kadar erken kalkmaya keşke dayanabilsem.
Ayni ben sanki erken yatip erken kalksam butun hayatim duzene girecek gibi hissediyorum ama onu da bi turlu basaramiyorum

3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaa Ben sabah 7-8 de kalkmak istiyorum. Gece geç yattığımda bile sabah o kadar erken kalkmaya keşke dayanabilsem.
Canım aynen sabah erken kalkmakla başla işe birden değil 1 saat 1 saat oynat onun bile faydasını görürsün .. ben bazen çocuk sakin diye koltukta uyukluyorum sabahları onda bile yapmam gerekenler yetişmiyor 10.30 mümkün değil dene bence tatlım çok rahat edersin

Aa bende şaşkınım :))) senin şikayetler önden gelmedi ama karbonhidrat konusunda haklısın o kadar su tutuyorki mevcut şişliğe şişlik katıyoruz onuda yersek güzel olmuş böyle

Ya ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım
Canım bu hafta beslenme de sporun da gayet güzeldi. O artı kilo olamaz. Sen bu günü hem spor olarak hem yeme olarak hafif tut. Yarına geldiği gibi gitsin inşallah

Canım bu hafta beslenme de sporun da gayet güzeldi. O artı kilo olamaz. Sen bu günü hem spor olarak hem yeme olarak hafif tut. Yarına geldiği gibi gitsin inşallah
İnşallah ya ben kendimi toparlarım ama takımı etkileyebilecek olmak üzüyor bi sorumluluk var sonuçta neyse inşallah gidecek

Canim ictigim salebin icinde seker ver kesinlikle orasi dogru. Ama suyla yapiyorumve 1 fincani 70 kalori yaziyir. Tokluk veriyor bana cok. Insallah yazin Turkiyeye gudince notmal sade sekersiz salep tozu alacagim aktardan. Burda internetteki turk marketinde sadece bundan buldum

Ya ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım
Canim senin menulerin de cok iyi sporunda dun hatta fazla fazla yapmissin ilk geldigin zamanlarda da cok ip atlayinca fazla cikmistin. Spor sisiriyor mu seni ben anlamadim

İki uç çatal mı ben sebze bulunca gömülüyorum kuzum
Teşekkür edrim Almılam. Önümüzdeki hafta senin şu menüyü uyguşayabilirsem belki bir şaşırtma olur
canım artık mide küçülünce 3-4 çatal bile yetiyo gerçekten :)) canım şaşırtmak istiyosan ve iki hayvansal proteini kesmek zor geliyorsa 2 hafta laktoz içeriklerini kesip diğer iki hafta et türevlerini de kesebilirsin
aynen canım artık tarif bakıyorum unsuz mayasız tuzlu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…