- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.161
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| 1 | ❤ |
| 2 -7 | ❤ |
| 1-2-7 | ❤ |
| 6 | ❤ |
| ||
| 1-2-4-5 | ❤ |
S Suskunhanim | 5 | ❤ |
A asilr | 1 | ❤ |
| 1-2 | ❤ |
| 3 | ❤ |
| 5 | ❤ |
| 7 | ❤ |
| ||
| ||
| 4 | ❤ |
M miraysu_ | ||
| 3 | ❤ |
| ||
|
Ayni ben sanki erken yatip erken kalksam butun hayatim duzene girecek gibi hissediyorum3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaaBen sabah 7-8 de kalkmak istiyorum. Gece geç yattığımda bile sabah o kadar erken kalkmaya keşke dayanabilsem.
Canım aynen sabah erken kalkmakla başla işe birden değil 1 saat 1 saat oynat onun bile faydasını görürsün .. ben bazen çocuk sakin diye koltukta uyukluyorum sabahları onda bile yapmam gerekenler yetişmiyor 10.30 mümkün değil3-4 gibi yatıp sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyorum ama bu düzen çok kötü yaaBen sabah 7-8 de kalkmak istiyorum. Gece geç yattığımda bile sabah o kadar erken kalkmaya keşke dayanabilsem.
Eline sağlık canım
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria 1 ❤ belmayne 2 -7 ❤ hawar 1-2-7 ❤ Nikinik 6 ❤ Monica_ yarimuhendis 1-2-4-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 1 ❤ Hedef60kgolmak 1-2 ❤ balpamuk 3 ❤ Tempus 5 ❤ DeryaOnDiet 7 ❤ azaydidem Amor-a muhursuzpusula 4 ❤ M miraysu_ Pain Killer 3 ❤ seyrekyagmur birsevgi
Eline sağlık Reyyanımm29 Ocak - 5 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Namaria
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
A asilr
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
M miraysu_
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Aa bende şaşkınım :))) senin şikayetler önden gelmedi ama karbonhidrat konusunda haklısın o kadar su tutuyorki mevcut şişliğe şişlik katıyoruz onuda yersek güzel olmuş böyleHedef60kgolmak cim ben bugün kensimi çok şiş hissettiğim için böyle yaptım ancak çok enteresan regl oldum spordan sonra farkettim bunu da... Allahım şuraya da herşeyimizi yazıyoruz ama Ancak bunu neden özellikle belirtiyorum biliyor musun... regl olmadan 1 hafta önce ödem-şişkinlik, karın ağrısı hafif hafif başlardı bende. Şu an hiçbir belirti yaşamadan nasıl regl oldum onun şokundayım. Şişkinlik hissettim ama sadece bugün! Ve ne ağrı sızı ne başka bir huzursuzluk! Bunu resmen ketoya bağladım şu an... Sanırım bu anlamda faydalı oldu. Çünkü hiçbir karbonhidrat tüketmedim, süt ürünü kısıtlı şekilde sadece peynir... Çok ilginç yaa çok şaşkınım...
Rica ederim canımEline sağlık Reyyanımm
Canım bu hafta beslenme de sporun da gayet güzeldi. O artı kilo olamaz. Sen bu günü hem spor olarak hem yeme olarak hafif tut. Yarına geldiği gibi gitsin inşallahYa ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım
İnşallah ya ben kendimi toparlarım ama takımı etkileyebilecek olmak üzüyor bi sorumluluk var sonuçta neyse inşallah gidecekCanım bu hafta beslenme de sporun da gayet güzeldi. O artı kilo olamaz. Sen bu günü hem spor olarak hem yeme olarak hafif tut. Yarına geldiği gibi gitsin inşallah
29 Ocak - 5 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Namaria
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
A asilr
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
M miraysu_
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Kızlar ellerinize sağlık
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria 1 ❤ belmayne 2 -7 ❤ hawar 1-2-7 ❤ Nikinik 6 ❤ Monica_ yarimuhendis 1-2-4-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 1 ❤ Hedef60kgolmak 1-2 ❤ balpamuk 3 ❤ Tempus 5 ❤ DeryaOnDiet 7 ❤ azaydidem Amor-a muhursuzpusula 4 ❤ M miraysu_ Pain Killer 3 ❤ seyrekyagmur birsevgi
Canim ictigim salebin icinde seker ver kesinlikle orasi dogru. Ama suyla yapiyorumve 1 fincani 70 kalori yaziyir. Tokluk veriyor bana cok. Insallah yazin Turkiyeye gudince notmal sade sekersiz salep tozu alacagim aktardan. Burda internetteki turk marketinde sadece bundan buldumMenüde sporda harika canım pazartesi gördüğün o müthiş artıdan eser var mı hala :)
wuuu harikasınn doktorcumm yaa
şampiyonnnn süpersinnn :) menüde çok güzel canım
menüde sporda güzel canım bravooNikinik burası spor no 1 yapıldı kabul edebiliriz bence saati olmadığı için adımları net sayamadı ama gün içinde 45 dakikadan fazla hızlı tempo yürüyüş var evdekileri saymıyor vs bence olmuştur zıplarda tam değil çünkü programa hiç uymamış gibi gösterirsek haksızlık olur yani :)
Menüde sporda çok güzel canımm bravoo sadece ufak bir dip not ekleyeyim yanılıyorsam beni düzelt lütfen salep daha öncede gördüm sanki sende ne içiyorsun bilmiyorum ama hazır paketlerdense onlar aşırı şekerli oluyor kalorisi çok fazla ve kıvamlı ... bende çok severim mereti ama :) kalorisinden sonra tarçınlı süte terfi ettim :)
menülerin harikaa gidiyor nikiciimm :)
iyi gidiyorsuın geliiiinn kızımm
menüde sporda çok iyi olmuş canım tebrikleerr :)
oy oyy pamukcumm birebirr programa uymuşş harikasınnnn
yaptın mı sporunu canım ? bu hafta menülerin çok iyi gidiyor maşallah
aaaaaaaa zorunlu spor gününde nur spor yapmadı mı yaniiiiii neden canımm yürüyüşe çıkacağım demiştin 5 gibi yanılmıyorsam
hemm triliçee hem spor yookkkk hee
sabahtan yapaydın kuzum sporunu
Wuuwuu ortime bak. Masallah ortim
Canim senin menulerin de cok iyi sporunda dun hatta fazla fazla yapmissin ilk geldigin zamanlarda da cok ip atlayinca fazla cikmistin. Spor sisiriyor mu seni ben anlamadimYa ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım
canım artık mide küçülünce 3-4 çatal bile yetiyo gerçekten :)) canım şaşırtmak istiyosan ve iki hayvansal proteini kesmek zor geliyorsa 2 hafta laktoz içeriklerini kesip diğer iki hafta et türevlerini de kesebilirsinİki uç çatal mıben sebze bulunca gömülüyorum kuzum
Teşekkür edrim Almılam. Önümüzdeki hafta senin şu menüyü uyguşayabilirsem belki bir şaşırtma olur
aynen canım artık tarif bakıyorum unsuz mayasız tuzlu falanAy benim de imtihanım tuzlular yaaa
Tstlılardan Bi browni acayip cezbeder gerisine dayanırım ama şöyle yanak kıvamında ev yapımı poğaça ya da dürüm, hatta yumuşak ekmeğe peynirli sandviç bile beni benden almaya yeter
Ay aklıma neler geliyor da sayıp günaha girmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?