- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.101
biz de öyle yapalım vallaTeşekkürler balımdediğim gibi bi dönem kilo verirken günde 1 tk yiyordum spordan önce çok faydasını gördüm
Yapalım bence debiz de öyle yapalım valla
Aynen canim bende baya fark oldu ama dedigin gibi bunyeden bunyeye de degisebilircanım onun günaydın yazması için demiştim inşallah sen de kilo verirsin tabiki kuşum
benim diyeti beğenirsen onu da deneyebilirsin 1 hafta ya da cuma başlayabilirsin bununla gitmezse cnm.
Bünyeden bünyeye değişebilir tabiiNamaria da faydalı oldu hani ama
Yok canim acele etmiyorum 1 hafta bitsin oyle karar veririm. Ama simdi hayvansal gida olmayinca bi hafif hissederim kendimi diye dusunmedim degilAynen canim bende baya fark oldu ama dedigin gibi bunyeden bunyeye de degisebilirNikinik canim sen daha yeni basladin ben 15 gun yaptim sonucu o zaman aldim tabi su an fark olmamasi normal bence acele etme
Dur once vucut bi arinsin daha iki gun oldu ayYok canim acele etmiyorum 1 hafta bitsin oyle karar veririm. Ama simdi hayvansal gida olmayinca bi hafif hissederim kendimi diye dusunmedim degil
AhahaDur once vucut bi arinsin daha iki gun oldu ay
canım bak şu da iyi oluyor,canının çok çektiği amayemek istemediğin bişey varsa pişirip komşuya vermekhawar orticim sen nasilsin neler yapiyosun?
Ben yemek yaptim komsumun tabagi vardi onu goturdum bitki cayi ictim onda eve yenj geldim azcik dinlenip pilates yapcam bugun
Cips bildigimiz cips miKızlar yarın ekmek yemicüüm yarın da biraz değiştirmiş olayım ,o hakkın yerine kırımzı biber konserve,cips filan yicüüm bakalım yarın kaç gram gidicük
canım hafif yaramazlık yapmak istedi çünkü
Valla bu kış lahana güzeli oldumcanım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu yakendine göre bişeyler eklesen yine vegan
canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yani
canım afiyet olsun lahana güzeli
ama ben izne ayrılmadan önce de menün aynıydı yaklaşık sanki
biraz değiştirsen mi? kilo kaybın nasıl son 2 haftadır ayrı ayrı cnm? yazarsan sevinirim bakalım beraber istersen
Çok teşekkür ederim canımhawar
Ben geçen sene çok araştırıp aldım. Benim eliptiğim Voit D80 ve çok memnunum. Ses yok, kullanımı rahat ve sağlam. Tavsiye ederim.
Ben bu gün 30 dk yürürdüm yani bir saatte 30 dk sonra durduk konuştuk o yüzden onu aktif yürüyüşten saymıyorumhawar orticim sen nasilsin neler yapiyosun?
Ben yemek yaptim komsumun tabagi vardi onu goturdum bitki cayi ictim onda eve yenj geldim azcik dinlenip pilates yapcam bugun
Ahaha canim pisirsem yerim illakicanım bak şu da iyi oluyor,canının çok çektiği amayemek istemediğin bişey varsa pişirip komşuya vermek
ben şu resmimi ve ismimi değiştirince bir rahatladımanca böyle 5 günde 4 gün dayanırdım sanırım
Ay canim cok da zorlama 20 bin adim biraz fazla olmus diz agrin da vardi galiba hersey dozunda guzel canimÇok teşekkür ederim canım
Ben bu gün 30 dk yürürdüm yani bir saatte 30 dk sonra durduk konuştuk o yüzden onu aktif yürüyüşten saymıyorum
Sonra öğleden sonra oğlumu uyutunca 3 mil Leslie yaptım
Lesli bitince 30 dk zumba gitmiş karışımı birleyen varya bizim listede 7 numara ondan 20 dk yaptım
sonra eşim dedi ekmek almayı unuttum dedim dur ben gideyim
En uzak markete yürüdüm kendime uno denge alayım diye
Yani toplamda 20.bin adımı geçtim
Ama dizim ağrıyor
Ay balim ben de bugun lahana yaptim pismis mi diye yerken iki uc catal yemisim ayrica yemek yemedimValla bu kış lahana güzeli oldum
Canım ufak tefek değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Mesela kahvaltıya bazen 1 dilim tam buğday ekmek ekliyorum ya da 1 yumurta + peynir yapıyorum. Faydalı yağlar alayım diye fındık ceviz arada da kuru meyve ekliyorum. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi seviyorum ama kışın domates salatalık almadığım için kış sebzeleri oluyor. Ara öğünde bazen süt bazen taze meyve ya da kuru yemiş oluyor. Dönüşüm yapmaya çalışıyorum. Akşamları da sebze dönüşümleri yapmaya çalışıyorum. Mevsim sebzelerinden tüketeyim diye . Salata muhakkak oluyor akşam ve soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum. Tabi bu hafta farklı oldu. Yeme açısından kötü bir hafta sonuydu ve adet de eklenince hafif geçireyim dedim. Özet yapmaya çalıştım ama baya uzun oldu
Kilo vermem çok hızlı değil ama yavaş da sayılmaz. 700 700 400 500 şeklindeydi geçen 4 hafta yanlış hatırlamıyorsam
Ama belki daha köklü bir değişim. gerekiyordur bilemiyorum. Tavsiyelerine açığım doktorcuğum
aynen , patates + yağ ya cnm ara öğünde yicem maydanozlu dereotlu krem peynirle ama tek sorun miktar az olcak ve kendimi tutmam lazımCips bildigimiz cips mipersembe günü yaramazlik
hımm,ama genel olarak çok benzer görüyorum cnm.Mesela şey yapabilirsin bazı günler biraz kaçamak ekleyebilirsin , kahvenin yanına çikolata ya da makarnalı ama sağlıklı bir salata mesela çünkü basit şeker tüketmek hızlandırıyo takıldığı noktadaValla bu kış lahana güzeli oldum
Canım ufak tefek değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Mesela kahvaltıya bazen 1 dilim tam buğday ekmek ekliyorum ya da 1 yumurta + peynir yapıyorum. Faydalı yağlar alayım diye fındık ceviz arada da kuru meyve ekliyorum. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi seviyorum ama kışın domates salatalık almadığım için kış sebzeleri oluyor. Ara öğünde bazen süt bazen taze meyve ya da kuru yemiş oluyor. Dönüşüm yapmaya çalışıyorum. Akşamları da sebze dönüşümleri yapmaya çalışıyorum. Mevsim sebzelerinden tüketeyim diye . Salata muhakkak oluyor akşam ve soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum. Tabi bu hafta farklı oldu. Yeme açısından kötü bir hafta sonuydu ve adet de eklenince hafif geçireyim dedim. Özet yapmaya çalıştım ama baya uzun oldu
Kilo vermem çok hızlı değil ama yavaş da sayılmaz. 700 700 400 500 şeklindeydi geçen 4 hafta yanlış hatırlamıyorsam
Ama belki daha köklü bir değişim. gerekiyordur bilemiyorum. Tavsiyelerine açığım doktorcuğum
Carsamba
9.00
1 tk tahin
1 kuru incir
2 ceviz
13.30
Firinda karisik sebze 7 kasik
2 dilim tam bugday ekmegi
16.00
1 cay bardagi soya sutu
8 cig badem
Yarim nar
18.30
7 kasik karnabahar yemegi
Yesillik salatasi
21.00 Simdide kayisili form yaptim yarim maden suyuyla icecegim
Su 2lt
spor 6- 20dk cardio
Cherry Mom @_Reyyan Tempus
Poşe yumurtayı yapmak istiyorum ama beceremezmişim gibi geliyo
muhursuzpusula cnm bunlar youtube dan bak
30 EGG HACKS YOU HAVE TO TRY
35 CREATIVE IDEAS WITH EGGS
onun dışında frittata var borcamda yapılan sebzeli omlet gibi bişey, poşe yumurta yapabilirsin ekmeğin üstüne koyarsın avokado ezmesiyle
ekmeğin ortasıın kesip oraya yumurta kırılıp tavada kızartılan var , bulut ekmek var
bunları yazınca çıkar kuzum
Eki Görüntüle 2775518
Yok artıkmutfakta fıstık kabuğu soyuyorum bana kürek çekme egzersizi başlatılsın mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?