Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim bende baya fark oldu ama dedigin gibi bunyeden bunyeye de degisebilir Nikinik canim sen daha yeni basladin ben 15 gun yaptim sonucu o zaman aldim tabi su an fark olmamasi normal bence acele etme

Aynen canim bende baya fark oldu ama dedigin gibi bunyeden bunyeye de degisebilir Nikinik canim sen daha yeni basladin ben 15 gun yaptim sonucu o zaman aldim tabi su an fark olmamasi normal bence acele etme
Yok canim acele etmiyorum 1 hafta bitsin oyle karar veririm. Ama simdi hayvansal gida olmayinca bi hafif hissederim kendimi diye dusunmedim degil

hawar orticim sen nasilsin neler yapiyosun?
Ben yemek yaptim komsumun tabagi vardi onu goturdum bitki cayi ictim onda eve yenj geldim azcik dinlenip pilates yapcam bugun
canım bak şu da iyi oluyor,canının çok çektiği amayemek istemediğin bişey varsa pişirip komşuya vermek
ben şu resmimi ve ismimi değiştirince bir rahatladım anca böyle 5 günde 4 gün dayanırdım sanırım

Kızlar yarın ekmek yemicüüm 4.gün biraz değiştirmiş olayım ,o hakkın yerine kırımzı biber konserve,cips filan yicüüm bakalım yarın kaç gram gidicük
canım hafif yaramazlık yapmak istedi çünkü

Cips bildigimiz cips mi persembe günü yaramazlik

Valla bu kış lahana güzeli oldum
Canım ufak tefek değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Mesela kahvaltıya bazen 1 dilim tam buğday ekmek ekliyorum ya da 1 yumurta + peynir yapıyorum. Faydalı yağlar alayım diye fındık ceviz arada da kuru meyve ekliyorum. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi seviyorum ama kışın domates salatalık almadığım için kış sebzeleri oluyor. Ara öğünde bazen süt bazen taze meyve ya da kuru yemiş oluyor. Dönüşüm yapmaya çalışıyorum. Akşamları da sebze dönüşümleri yapmaya çalışıyorum. Mevsim sebzelerinden tüketeyim diye . Salata muhakkak oluyor akşam ve soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum. Tabi bu hafta farklı oldu. Yeme açısından kötü bir hafta sonuydu ve adet de eklenince hafif geçireyim dedim. Özet yapmaya çalıştım ama baya uzun oldu
Kilo vermem çok hızlı değil ama yavaş da sayılmaz. 700 700 400 500 şeklindeydi geçen 4 hafta yanlış hatırlamıyorsam
Ama belki daha köklü bir değişim. gerekiyordur bilemiyorum. Tavsiyelerine açığım doktorcuğum

Bizimkilerde yarin disardan yiyelim diyorlar hem de en sevdigim ve ben vegan yapiyorum ve yarin persembe

hawar
Ben geçen sene çok araştırıp aldım. Benim eliptiğim Voit D80 ve çok memnunum. Ses yok, kullanımı rahat ve sağlam. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim canım
hawar orticim sen nasilsin neler yapiyosun?
Ben yemek yaptim komsumun tabagi vardi onu goturdum bitki cayi ictim onda eve yenj geldim azcik dinlenip pilates yapcam bugun
Ben bu gün 30 dk yürürdüm yani bir saatte 30 dk sonra durduk konuştuk o yüzden onu aktif yürüyüşten saymıyorum
Sonra öğleden sonra oğlumu uyutunca 3 mil Leslie yaptım
Lesli bitince 30 dk zumba gitmiş karışımı birleyen varya bizim listede 7 numara ondan 20 dk yaptım

sonra eşim dedi ekmek almayı unuttum dedim dur ben gideyim
En uzak markete yürüdüm kendime uno denge alayım diye
Yani toplamda 20.bin adımı geçtim
Ama dizim ağrıyor

Ay canim cok da zorlama 20 bin adim biraz fazla olmus diz agrin da vardi galiba hersey dozunda guzel canim

Ay balim ben de bugun lahana yaptim pismis mi diye yerken iki uc catal yemisim ayrica yemek yemedim yazdigin nokta atislarini herkes yapsa herkes fit olur canim gayet dogru yoldasin ara ara sasirtma yapabilirsin sadece bence

Cips bildigimiz cips mi persembe günü yaramazlik
aynen , patates + yağ ya cnm ara öğünde yicem maydanozlu dereotlu krem peynirle ama tek sorun miktar az olcak ve kendimi tutmam lazım
hımm,ama genel olarak çok benzer görüyorum cnm.Mesela şey yapabilirsin bazı günler biraz kaçamak ekleyebilirsin , kahvenin yanına çikolata ya da makarnalı ama sağlıklı bir salata mesela çünkü basit şeker tüketmek hızlandırıyo takıldığı noktada
Hurma yoğurt bende de sonra işe yaramadı biliyo musun

Harikasın ortağım yarın spor yapmayacağız bol bol ödem atıcı şeyler tüketelim. Cuma sabahı güzel eksi görelim inşallah

Poşe yumurtayı yapmak istiyorum ama beceremezmişim gibi geliyo Aslında evet olgun avokado alayım yarın bir tane cuma sabahına onu denerim olduğu kadar artık

Eki Görüntüle 2775518

Yok artık mutfakta fıstık kabuğu soyuyorum bana kürek çekme egzersizi başlatılsın mı diyor

Konudan tamamen bağımsız olarak akıllı bilekliğinden memnun musun ? Bende almak istiyorum aslında hem uyku düzenim bozuk diye onuda kontrol etmek istiyorum derin uyku vb ölçümleri varmı ? Uykumu en düzene sokabildiğim zaman bile akşam 12de yattığımda 5te uyanıyorum istisnasız bir şekilde yada gece 3te standart uyandığım saatler ve gündüz ister istemez uykum geliyo.

Birde adım sayarı tabiiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…