Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla iyi cesaret ben bi baslarsam sonunu gormeden birakamam

Ben memnunum canım, nabız ölçümü, adımsayar, egzersiz uyarısı, mesaj bildirimleri, hava durumu ve dediğin gibi uyku düzeni ölçümü var fakat ben uykuda takmıyorum saati çıkarıyorum ve o özelliği hakkında açıkçası kullanım açısından nasıl bilgi veriyor bilmiyorum. Saatimi alalı 1 yıl olmadı ama aldım alalı takıyorum, alışkanlık oluyo eksiklik hissediyorum saat olmadığında. Telefon görüşmesi de yapabiliyorum bu benim için en iyi özelliği & müzik te dinleyebiliyorum.

canım zerdeçal iyi gelebilir iltihabı dağıttığı için, glukozamin kondroitin sülfat msm takviyeleri de var cnm araştır istersen ,biraz geç etki ediyor ama rahat edersin sonra diye düşünüyorum
Poşe yumurtayı yapmak istiyorum ama beceremezmişim gibi geliyo Aslında evet olgun avokado alayım yarın bir tane cuma sabahına onu denerim olduğu kadar artık
dene dene canım çok kolay ve çok çabuk oluyor,dışı sertleştiği için koyarken de zorlanmazsın egg benedict diyorlar galiba ona ve hindi füme filan da koyabilirsin zeytin ezmesi krem peynir ne istersen

Markası nedir peki internette araştırayım bende. Çünkü mi band 4,5 gibiler saat görünümlü değil yuvarlak vs yani o yüzden ekran kullanımı kısıtlı olur gibime geliyor.

Sen yemezsiiin mis gibi taze fırından çıkmış kurabiyeler keklerle dolu bir fırına girsen bile tam buğday ekmek alırsın inanıyorum sana
ben de ertesi gün yerim o gün değil de hahahaha
İradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna var tatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez

Şu an bunu okudum, yorgunluktan bitik halde Ve kalkıp eliptik yapacağım orticim. Teşvik için sağol! Şu dakika iyi geldi kendimi zorlayarakta olsa kalkıp eliptik yapacağım şimdi. Yoksa saldım iyice spor konusunda kendimi. Sürüne sürüne de olsa yapacağım o eliptiği şimdi

ayy esra keşke vaktin olsa herkese menü yorumu yapabilsen :) ne güzel yazmışsın :)
Yaaa inan bana o kadar özlüyorum kiii.... Aktif katılım sağlamayı da, menü yorumlamayı da, tecrübelerimi paylaşmayı da!
Ah Esra’cım ben şu erken kalkabilme işini bir çözebilsem hayat daha güzel olacak! Klasik dualarınız içine “Esra erken uyansın” ı da bir cümleyle ekler misiniz acaba???

İradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna var tatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez
hahaha tamam cnm sen yapma o zmn
Aaaaa harikasıııın hadi bekliyoruz aşkısım akşamı yedin mi türk kahvesi de enerji verir önce iç istersen cnm

Ooo orticim bugün çok sıkı bir menüyle gelmişsin, bayıldım! Bayıldım ve örnek aldım. Ben bugün biraz şişkinlik hissediyorum kendimde yarın ben de sıkacağım kendimi biraz daha. Cuma’ya ödemli olmak istemiyorum çünkü o klasik 15 günlük döngünün içine (regl ve 1 hafta öncesi) girmiş bulunuyorum. Offf 15 gün ağlayıp 15 gün gülüyorum işte benim de kaderim böyle. Ama yarın menümü daha sıkı tutacağım hatta saf protein yapmayı düşünüyorum.

Hahah ekleriz tabiii dua listem kabarıyor bu kolay
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun esracım 7 8 saat uyuyorsan yetrlidir

teşekkürlerr cnm aslında makrolar aynı biliyo musun ,işte fazla ekmek gördük mü sağlıksız gelebiliyor ya da meyve hakkı yerine çikolata yendi mi ama aynılar aslında
saf protein dayanabilirsen yap tabii :) mide bulantın olursa limonlu çay ve kahve iyi geliyor cnm
Ayyy şimdi içtim beni görür gibisin İşte ortilik ruhu! Çakkk!
ay canım beniim kalp kalbe karşıı çak cnm

Nasıl da biliyorsun yaa valla mide bulantısı oluyor bende de sp de
Şu an clubhouse eşliğinde sabrederek eliptiğe dayanmaya ve uzatmaya çalışıyorum ama 45. Dk da bırakacağım galiba! Buna şükür Ya Rabbiii

aynen cnm keto denemiştim bir ara da bir de sağşakağımda ağrı olur sende de oluyo mu
Evet arkadaşlar 45 dk eliptik bitti, bedenim öldü ruhum kaldı ben duşa gidiyorum
Yaa inanamıyorum sanaaaa muhteşemsinnnn çak dostum

Canım gayet güzel olmuş. Böyle atlatabilirsen bu ziyareti süper
Su ve Spor da harika canım.
Ay balim ben de bugun lahana yaptim pismis mi diye yerken iki uc catal yemisim ayrica yemek yemedim yazdigin nokta atislarini herkes yapsa herkes fit olur canim gayet dogru yoldasin ara ara sasirtma yapabilirsin sadece bence
İki uç çatal mı ben sebze bulunca gömülüyorum kuzum
Teşekkür edrim Almılam. Önümüzdeki hafta senin şu menüyü uyguşayabilirsem belki bir şaşırtma olur
Teşekkür edrim kuzum deneyeceğim dediklerini. Ben cuma akşamı kendime bir patlamış mısır izni veriyorum o yüzden hafta içi sıkı tutuyorum ama kilo vermeye yardımcı her kaçamak canımız ciğerimizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…