- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.121
Sen yemezsiiin mis gibi taze fırından çıkmış kurabiyeler keklerle dolu bir fırına girsen bile tam buğday ekmek alırsın inanıyorum sanaAhaha canim pisirsem yerim illaki
Valla iyi cesaret ben bi baslarsam sonunu gormeden birakamamaynen , patates + yağ ya cnm ara öğünde yicem maydanozlu dereotlu krem peynirle ama tek sorun miktar az olcak ve kendimi tutmam lazım
hımm,ama genel olarak çok benzer görüyorum cnm.Mesela şey yapabilirsin bazı günler biraz kaçamak ekleyebilirsin , kahvenin yanına çikolata ya da makarnalı ama sağlıklı bir salata mesela çünkü basit şeker tüketmek hızlandırıyo takıldığı noktada
Hurma yoğurt bende de sonra işe yaramadı biliyo musun
Konudan tamamen bağımsız olarak akıllı bilekliğinden memnun musun ? Bende almak istiyorum aslında hem uyku düzenim bozuk diye onuda kontrol etmek istiyorum derin uyku vb ölçümleri varmı ? Uykumu en düzene sokabildiğim zaman bile akşam 12de yattığımda 5te uyanıyorum istisnasız bir şekilde yada gece 3te standart uyandığım saatler ve gündüz ister istemez uykum geliyo.
Birde adım sayarı tabiiki :)
canım zerdeçal iyi gelebilir iltihabı dağıttığı için, glukozamin kondroitin sülfat msm takviyeleri de var cnm araştır istersen ,biraz geç etki ediyor ama rahat edersin sonra diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim canım
Ben bu gün 30 dk yürürdüm yani bir saatte 30 dk sonra durduk konuştuk o yüzden onu aktif yürüyüşten saymıyorum
Sonra öğleden sonra oğlumu uyutunca 3 mil Leslie yaptım
Lesli bitince 30 dk zumba gitmiş karışımı birleyen varya bizim listede 7 numara ondan 20 dk yaptım
sonra eşim dedi ekmek almayı unuttum dedim dur ben gideyim
En uzak markete yürüdüm kendime uno denge alayım diye
Yani toplamda 20.bin adımı geçtim
Ama dizim ağrıyor
dene dene canım çok kolay ve çok çabuk oluyor,dışı sertleştiği için koyarken de zorlanmazsınPoşe yumurtayı yapmak istiyorum ama beceremezmişim gibi geliyoAslında evet olgun avokado alayım yarın bir tane cuma sabahına onu denerim olduğu kadar artık
Markası nedir peki internette araştırayım bende. Çünkü mi band 4,5 gibiler saat görünümlü değil yuvarlak vs yani o yüzden ekran kullanımı kısıtlı olur gibime geliyor.Ben memnunum canım, nabız ölçümü, adımsayar, egzersiz uyarısı, mesaj bildirimleri, hava durumu ve dediğin gibi uyku düzeni ölçümü var fakat ben uykuda takmıyorum saati çıkarıyorum ve o özelliği hakkında açıkçası kullanım açısından nasıl bilgi veriyor bilmiyorum. Saatimi alalı 1 yıl olmadı ama aldım alalı takıyorum, alışkanlık oluyo eksiklik hissediyorum saat olmadığında. Telefon görüşmesi de yapabiliyorum bu benim için en iyi özelliği & müzik te dinleyebiliyorum.
İradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degilSen yemezsiiin mis gibi taze fırından çıkmış kurabiyeler keklerle dolu bir fırına girsen bile tam buğday ekmek alırsın inanıyorum sana
ben de ertesi gün yerim o gün değil de hahahaha
yavaaş yavaş sindire sindire gıdım gıdım yicemValla iyi cesaret ben bi baslarsam sonunu gormeden birakamam
Şu an bunu okudum, yorgunluktan bitik haldecanım benim hoşgeldin tekrar ve teşekkür ederim yorumun içinn
şöyle ki bu öğünü beyaz ekmekle yapınca haklısın ardından makarna filan istiyor canım ama bu ekşi mayaydı bi de,tahin fıstık faydalı yağlar ve meyveler de lifliydi cnm,tarçın da şekeri dengeledi bir de kahve içmeden doyamıyorum sabah o da şekerimi dengeliyor cnm merak etme sen
sen nasılsın bugünkü diyet planın nasıl spor var mı ufukta
Yaaa inan bana o kadar özlüyorum kiii.... Aktif katılım sağlamayı da, menü yorumlamayı da, tecrübelerimi paylaşmayı da!ayy esra keşke vaktin olsa herkese menü yorumu yapabilsen :) ne güzel yazmışsın :)
hahahaİradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna vartatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez
Aaaaa harikasıııınŞu an bunu okudum, yorgunluktan bitik haldeVe kalkıp eliptik yapacağım orticim. Teşvik için sağol! Şu dakika iyi geldi kendimi zorlayarakta olsa kalkıp eliptik yapacağım şimdi. Yoksa saldım iyice spor konusunda kendimi. Sürüne sürüne de olsa yapacağım o eliptiği şimdi
Ooo orticim bugün çok sıkı bir menüyle gelmişsin, bayıldım!Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği,lor peynir,1 yumurta,zeytin ve nescafe gold
ara dukan birası
hurmalı tahinli kefirli smoothie
akşam 1 dilim çavdar ekmeği , haşlanmış ıspanak,haşlama et 4 köfte kadar
ara - sekiz gibi içeceğim-elma tarçın çayı sallama ,limon da sıkacağım
4 lt sıvı oldu dukan birasıyla beraber, 10.000 adımNikinik ve 2 mil leslie
800 kalori ,50 karbonhidrat yine 3 gündür olduğu gibi
balpamuk @_Reyyan
Ayyy şimdi içtim beni görür gibisinhahahatamam cnm sen yapma o zmn
Aaaaa harikasıııınhadi bekliyoruz aşkısım akşamı yedin mi türk kahvesi de enerji verir önce iç istersen cnm
Ay tatlı nasıl aranmazzİradem var canim ama evde yapip komsulara dagitacak kadar degil
Zaten canimin cektigi bi makarna vartatli zaten aramam kirk yil yemesem aklima gelmez
Hahah ekleriz tabiii dua listem kabarıyorYaaa inan bana o kadar özlüyorum kiii.... Aktif katılım sağlamayı da, menü yorumlamayı da, tecrübelerimi paylaşmayı da!
Ah Esra’cım ben şu erken kalkabilme işini bir çözebilsem hayat daha güzel olacak!Klasik dualarınız içine “Esra erken uyansın” ı da bir cümleyle ekler misiniz acaba???
teşekkürlerr cnmOoo orticim bugün çok sıkı bir menüyle gelmişsin, bayıldım!Bayıldım ve örnek aldım. Ben bugün biraz şişkinlik hissediyorum kendimde yarın ben de sıkacağım kendimi biraz daha. Cuma’ya ödemli olmak istemiyorum çünkü o klasik 15 günlük döngünün içine (regl ve 1 hafta öncesi) girmiş bulunuyorum. Offf 15 gün ağlayıp 15 gün gülüyorum işte benim de kaderim böyle. Ama yarın menümü daha sıkı tutacağım hatta saf protein yapmayı düşünüyorum.
ay canım beniim kalp kalbe karşııAyyy şimdi içtim beni görür gibisinİşte ortilik ruhu! Çakkk!
Nasıl da biliyorsun yaa valla mide bulantısı oluyor bende de sp deteşekkürlerr cnmaslında makrolar aynı biliyo musun ,işte fazla ekmek gördük mü sağlıksız gelebiliyor ya da meyve hakkı yerine çikolata yendi mi ama aynılar aslında
saf protein dayanabilirsen yap tabii :) mide bulantın olursa limonlu çay ve kahve iyi geliyor cnm
ay canım beniim kalp kalbe karşııçak cnm
aynen cnm keto denemiştim bir ara daNasıl da biliyorsun yaa valla mide bulantısı oluyor bende de sp de
Şu an clubhouse eşliğinde sabrederek eliptiğe dayanmaya ve uzatmaya çalışıyorum ama 45. Dk da bırakacağım galiba!Buna şükür Ya Rabbiii
Yaa inanamıyorum sanaaaa muhteşemsinnnnEvet arkadaşlar 45 dk eliptik bitti, bedenim öldü ruhum kaldı ben duşa gidiyorum
canım çok güzel bi detoks menüsü olmuş harikaSabah:
-1 kase yeşil salata
-3 yk zeytinyağlı brokoli
Ara:
-4 hurma
-fikahve
Akşam:
-1 tavuk but
Ara:
-1 yk fıstık ezmesi
Spor: 45 dk eliptik.
@_ReyyanCherry Mom Hedef60kgolmak Nikinik
Canım gayet güzel olmuş. Böyle atlatabilirsen bu ziyareti süper3şubat
2d.ekmek
1d.peynir
2d.sucuk
1yumurta
Maydanoz
Ara- öglen
Kahve 2incir 4ceviz
1d.kabak tatlısı
2kepçe tavuklu yoğurt çorbası
Akşam
6kaşık bamya yemeği
2 baget tavuk
1d.ekmek
3lt.su 45.dakika yürüyüş 400zıp.
@_Reyyanbelmayne Nikinik Cherry Mom
İki uç çatal mıAy balim ben de bugun lahana yaptim pismis mi diye yerken iki uc catal yemisim ayrica yemek yemedimyazdigin nokta atislarini herkes yapsa herkes fit olur canim gayet dogru yoldasin ara ara sasirtma yapabilirsin sadece bence
Teşekkür edrim kuzum deneyeceğim dediklerini.aynen , patates + yağ ya cnm ara öğünde yicem maydanozlu dereotlu krem peynirle ama tek sorun miktar az olcak ve kendimi tutmam lazım
hımm,ama genel olarak çok benzer görüyorum cnm.Mesela şey yapabilirsin bazı günler biraz kaçamak ekleyebilirsin , kahvenin yanına çikolata ya da makarnalı ama sağlıklı bir salata mesela çünkü basit şeker tüketmek hızlandırıyo takıldığı noktada
Hurma yoğurt bende de sonra işe yaramadı biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?