- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.221
Aa süper o zaman en son ölçümlerinle yarınkileri karşılaştırırsınYa ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorumki şu anda zaten bedenimde bi fazlalık görmüyorum yarın diyetistene gideceğim son gittiğimde tartısı bozuktu şimdi inşallah yapılmıştır bakalım ölçümlerim ne gelecek
Bence gayet güzel bir hedef tatlımŞuan 86,65 oldum sabahŞuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum
Bu arada her hafta ortiler değişiyor ya bu hafta seni istiyorum (özel talep oluyo muydu)
Bakalım inşallah yapılmıştur tartısıAa süper o zaman en son ölçümlerinle yarınkileri karşılaştırırsın
Ben de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi deYa ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorumki şu anda zaten bedenimde bi fazlalık görmüyorum yarın diyetistene gideceğim son gittiğimde tartısı bozuktu şimdi inşallah yapılmıştır bakalım ölçümlerim ne gelecek
Yok ya beb bi gaza gelip hedef kilomu 51 belirlemiştim ama kaç sene önce gördüm 51 kiloyu hatırlamıyorumBen de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi dezayıf ama ay 200 gr diyenlere sinir oluyorum
sen korumada değil misin zaten :)
Anladıım cnm iyi hissedicek misin peki yani gerçekten istiyosun di miYok ya beb bi gaza gelip hedef kilomu 51 belirlemiştim ama kaç sene önce gördüm 51 kiloyu hatırlamıyorummezun olabilmem için 52.5 kg olmam lazım 12 şubatta yani haftaya mezun olma durumum vardı ama bugünden sonra 1 hafta daha uzadı muhtemelen kısacası bu grupta olmasam o kiloda olsam korumada olurdum ama burada sınırları zorluyorum
Şuan 86,65 oldum sabahŞuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum
Bu arada her hafta ortiler değişiyor ya bu hafta seni istiyorum (özel talep oluyo muydu)
canlar özel talep olmuyor maalesef zaten ortileri haftalığa döndürmemizin amacı hem motivaston artsın hem de yalnız kalan ve katılımda bulunmayan üyeleri tespit etmekti amaç herkesin herkesle orti olması sırasıyla da olacak zatenBence gayet güzel bir hedef tatlım
Olur tabikiiCherry Mom kaptanımız da olur derse
Ben de çok mutlu olurum cnm
Boyle boyle gidecek insallah kilolarimiz. Boyun ve hedefin kac canim seninŞuan 86,65 oldum sabahŞuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum
Ben yazın 52.9 görebilmek için neler neler yaptım ama asla göremedim 53te kaldım yani şu anda 52yi ucundan görmek bile zor benim için çünkü vücut alışık olduğu kiloda takuluuor mesela ben geçen hafta 53.6ydım ama 4gün sabit geldim eksilmedim bi gün tartılmadım sonraki güne de +1 geldimAnladıım cnm iyi hissedicek misin peki yani gerçekten istiyosun di mi
Boyun kaçtı kuzum
52.5 yaparsın ya
Bu arada söylemeyi unuttum boyum 1.57Anladıım cnm iyi hissedicek misin peki yani gerçekten istiyosun di mi
Boyun kaçtı kuzum
52.5 yaparsın ya
Bir hafta sabrederim canım sıkıntı olmaz da böyle bulması alması bir araya getirmesi zor şeyler varsa o beni geriyorcanım artık mide küçülünce 3-4 çatal bile yetiyo gerçekten :)) canım şaşırtmak istiyosan ve iki hayvansal proteini kesmek zor geliyorsa 2 hafta laktoz içeriklerini kesip diğer iki hafta et türevlerini de kesebilirsin
aynen canım artık tarif bakıyorum unsuz mayasız tuzlu falan
Canım yarına iner o eminim. Spordan olabilirBende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
Oh oh maşallah kuzu. EriyorsunGünaydın canlaar 66.6 ile güne uyandımyağ oranım da doğumgünüm çıktı değişik bir gün
Olsun canım varsın 1 2 hafta geç olsun. Fıstık gibisin zaten kendini strese sokmana değmezYok ya beb bi gaza gelip hedef kilomu 51 belirlemiştim ama kaç sene önce gördüm 51 kiloyu hatırlamıyorummezun olabilmem için 52.5 kg olmam lazım 12 şubatta yani haftaya mezun olma durumum vardı ama bugünden sonra 1 hafta daha uzadı muhtemelen kısacası bu grupta olmasam o kiloda olsam korumada olurdum ama burada sınırları zorluyorum
Ben de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi dezayıf ama ay 200 gr diyenlere sinir oluyorum
sen korumada değil misin zaten :)
Bakalım inşallah yapılmıştur tartısıçünkü ben de merak ediyorum yağ kas oranımı bi de bana katı bi diyet listesi vermesini isteyeceğim şöyle 1 haftada 1.5 kg verdirsin acımasın bana
2Boyle boyle gidecek insallah kilolarimiz. Boyun ve hedefin kac canim senin
Haklısın aslında ama diyorum ya listedeyim diye böyle yoksa ben bu kilolarda korumada olurdumValla demiyim demiyim diyorum bizler 60-70-80lerde seviniyoruz 300 500 gr verince gelmiş 53 kiloya hala haftada 1,5 kilo diyo ya, senin şuaan "ohhh zayıfım her giydiğim süper yakışıyo düşman çatlasın" deme dönemindesin bence
2 ayda 10 kilo değil mi harikasınnn maşallahBenim bugun toplam giden 10.1 kilo oldu Iyiki varsiniz kizlar
Bence gayet güzel bir hedef tatlım
Olur tabikiiCherry Mom kaptanımız da olur derse
Ben de çok mutlu olurum cnm
ikiz sana yaramıyor dün sporda yok menüde bugünde sayfaya girilmedi terlik geliyor didem kaçKusura bakmayin bugun cok giremedim ikizime geldim bu gece burdayim yarin evime donucem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?