- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.641
Derken bile aklina ilk geleni 3 kere soyledinAklıma her geleni söylemicem
Aklıma her geleni söylemicem
Sjshshhshah
Ellerine sağlık kuzu
Ellerine sağlık canım
rica ederim ballarEllerine sağlık kuzum❤
ORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus yarimuhendis @DeryaOnDiet belmayne A asilr Monica_ S Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak @azaydidem @Pain Killer @muhursuzpusula @thequeensgambit
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Hoş geldin Michael PhelpsEveet geldi sıra günah çıkarmaya
uyanınca ılık sirkeli limonlu susonra sade nescafe gold
13.00- 18.30 arası yedim
öğlen soslu patatesli tavuk şiş dürüm, patates kızartma ve yanında sos,büyük ayran, chicken nuggets 3 tane
ara milka çikolata soslu kek 140 gr ,siyah çay
küçük paket cips, hazır kutu limonata
1/2 karamel dolgulu donutyarısını annemle babama verdim ekler pasta ve tartölet ,yanında kuru naneli limonlu form çay
son öğün turşu suyu ve karışık turşu
tahmini 3300 kalori civarı oldu.
biraz sonra 1 form çay daha içeceğim , 10.000 adım oldu ayrıca spor da yapıcam
su 1.5 lt oldu 3e tamamlarım
balpamuk @_Reyyan
verilen %3 nasıl geri alınır menüsü olmuşVuh ortim günahı baya çıkartmışsın maşallah ama toparlayabiliyorsan sıkıntı yok
balpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldihiçbir şey tesadüf değil canım ben de regl oldum eksideyim çünkü güzel beslendik
canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederim
ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))
Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyor
Çok iyiydiniz bence hawar üzerinde kesinlikle pozitif etkin oldu o da seni yorumsuz bırakmadı harikaydınız sizde
Durun ve bekleyin birazdan S Suskunhanim ortağıyla vedalaşacak
Ayy ben de telaşla unuttum canım benimAaa bak ben unuttum bu haftaki eksi ex ex ortime ithafen olacaktiS Suskunhanim
Haftayaki eksim de senin icin bebegimTempus bekle beni
Bu kafa neler diyor bir duyabilsenDerken bile aklina ilk geleni 3 kere soyledin
Sen iste seve seve eklerimCanim tebrik ederim
Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri
Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim
Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim
Silmeee beni de ekleee
Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum
Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Soylesen dert soylemesen dert kafan nasıl rahat ediyorsa oyle davranBu kafa neler diyor bir duyabilsen
Aklına ilk geleni söylentilerAklıma her geleni söylemicem
Sjshshhshah
Aaa misafir mi geldi
Çılgın artıyla başlamasaydın bu hafta çok iyi bi eksi alırdın sevgili eski ortim. Hafta başımdan beri menün çok güzeldi. Ben seni olumsuz etkiledim.kusuraGünaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.7
Bu cuma: 67.5
Fark: -0,2
Yüzde: 0,295
Hedef: 67.0
A asilrCherry Mom
Çılgın artılardan eksiye dönmek.Şükür
Sevgili kaptanım sabah tartı bildirimini yapmak için bile ekstra vakit ayırdım.çünkü burada hayat çok hızlı. Bugün cuma, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu için bütün birikmiş işlerimi bugün bitirmem gerekiyordu. Hafta ortasında belmayne gibi haftaya detoksumsu bir şeyler yapacağımı söylemiştim. Bunu hergün özellikle söylemedim çünkü biri bana hem yediğini yazsa hem de kusura bakmayın vs. dese samimi bulmazdım. yani yemeseydin o zaman diye düşünürüm. Size dönmememin sebebi de buydu. Yani yemişim zaten, hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim. Hem yeyip hem de size pişmanmışım gibi yapamam ki.canım sana dönmedim ama yazayım sende dün yazdıklarımıza dönmedin gördğüm kadarıyla.
Artın çok mühim bir artı değil oraya hiç takılmıyorum diyet maratonu uzun bir süreç +200 +250 haftada eksiler olduğu gibi onlarda olur ama bana genel tavrın yanlış geliyor.
Burada biz bir takımsak ve herkes 100 gram daha eksik çıkmak için cebelleşiyorsa sende artı geldiysen takımdan bir özür bir kusura bkamayın bu hafta böyle oldu ama haftaya toparlayacağım... yani takım olduğumuzu gösteren bizi bunu hissettiren hiç bir cümle senden görememek beni inan üzdü. artını ortaya koydun ve gittin
Bilmiyorum belki başka bir işin var diye uzun uzun yazıp ayıramadın ama bu ince nüanslar bence çok önemli ben takılıyorum :) eminim diğer arkdaşlarımında motivasyonu etkileniyordur haftaya ipleri sıkı tutacağına eminim biraz takımı da sahiplen olur mu :)
En çok sana şaşırdım canım menün ve sporların o kadar güzeldi ki tartıda görmesen de bedeninde mutlaka karşılığını görmüşsündür.Gördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
Okurken doymak ne kelime çatladım ben çatladım
Selam o zaman
Aaa misafir mi geldihaydi kızlar Ruh-u Revann bacimiza bir baklava,börek ,sarma hem öyle porsiyon da olmaz tepsi tepsi yapalım da takımına götürsün
Selam canim mezun olmussun tebriklerSelam o zaman
korumadayim canim yemiyorum kızlara gonderın
AhahaahhhaSelam canim mezun olmussun tebrikler
Bizim de önümüz acildi
Eee nasil verdin anlat azcik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?