Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk ilk göz ağrım Hedef60kgolmak ismini yazarken çıkmayınca doğru yazayım diye on kere baktığım cancağızım (olsun yine olsa yine bakarım) tebrik ediyorum çok çok güzel birr ortalama gözüm kalmış olabilir

Hoş geldin Michael Phelps

Çok iyiydiniz bence hawar üzerinde kesinlikle pozitif etkin oldu o da seni yorumsuz bırakmadı harikaydınız sizde

Durun ve bekleyin birazdan S Suskunhanim ortağıyla vedalaşacak
Yetişemedim ya tüh bu hafta garibim ortime bı faydam olmadı ki ama canım ortim Monica_ tek başına çok güzel bir eksiyle beni ikiye katladıelbet bir gün buluşacağız diyorum yine
Aaa bak ben unuttum bu haftaki eksi ex ex ortime ithafen olacakti S Suskunhanim

Haftayaki eksim de senin icin bebegim Tempus bekle beni
Ayy ben de telaşla unuttum canım benim teşekkür ederim, benim eksik de senin içingeçen haftaki artiyi telafi şart

Sen iste seve seve eklerim

Aklıma her geleni söylemicem

Sjshshhshah
Aklına ilk geleni söylentiler

Mühim olan söylemeleri değil, hala duyuyor musun?

Çılgın artıyla başlamasaydın bu hafta çok iyi bi eksi alırdın sevgili eski ortim. Hafta başımdan beri menün çok güzeldi. Ben seni olumsuz etkiledim.kusura
Sevgili kaptanım sabah tartı bildirimini yapmak için bile ekstra vakit ayırdım.çünkü burada hayat çok hızlı. Bugün cuma, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu için bütün birikmiş işlerimi bugün bitirmem gerekiyordu. Hafta ortasında belmayne gibi haftaya detoksumsu bir şeyler yapacağımı söylemiştim. Bunu hergün özellikle söylemedim çünkü biri bana hem yediğini yazsa hem de kusura bakmayın vs. dese samimi bulmazdım. yani yemeseydin o zaman diye düşünürüm. Size dönmememin sebebi de buydu. Yani yemişim zaten, hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim. Hem yeyip hem de size pişmanmışım gibi yapamam ki.
Bu konuda 3.kez uyarı alıyorum. Demek ki bu işi beceremiyorum. Elimden gelen bu kadar malesef. Kendimi tutmam konusunda grup benim işime yaradı ama ben kendim devam edeyim.sizi etkilemeyim. hazır bildirim yapmışken beni çıkarabilirsin. Hoşça kalın
Gördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
En çok sana şaşırdım canım menün ve sporların o kadar güzeldi ki tartıda görmesen de bedeninde mutlaka karşılığını görmüşsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…