Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.621
Ay zor ya cocukta çürük bizimkinde de var midir acaba?Evet bazı çürükler beyaz olurmuş ama kızının dişcide durması inan büyük avantaj ya.
Canım bizim doktorumuzun önerdikleri Fotoğrafta soldaki dişin çürümesini engelleyen krem yatmadan sürüyoruz tadı çok güzel.
Sağdaki diş macunu florür oranı tam ideal dedi ne çok fazla ne çok az.. ben bunu alana kadar iyisi diye hep florürsüz diş macunu almıştım ama yanlışmış yeterli oranda olmazsa çürükten korumaz diğerleri dedi doktor.
Gördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamamThread 'Ben Nerede Hata Yaptım?' Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Thread 'Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri' Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
yarimuhendis canım etap sonuncusu olmuşsun yukarıdaki linklere Perşembe günene kadar yazman gerekiyor tatlım çok üzüldüm ama moral bozmak yok
Canım zoruna gitmesin lütfen bu hafta öyle denk gelmiş normalde + 2 3kg ler oluyordu sonuncu şaşırdım bende hiç bakmamıştım bile .Gördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
Benim şansıma herkes eksi gelmiş bu hafta herhalde kaptanım neyse dediğin gibi haftaya tam gaz geliyorum inşallah derecem de gelirCanım zoruna gitmesin lütfen bu hafta öyle denk gelmiş normalde + 2 3kg ler oluyordu sonuncu şaşırdım bende hiç bakmamıştım bile .
Haftaya derece yap inşallah
+0,4 kilo ile vay beee canım hiç moralini bozma sen hata yapmadın spor yaptın haftaya faydasını göreceksinGördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
İnşallah göreceğim kendimi bile şaşırtacağım+0,4 kilo ile vay beee canım hiç moralini bozma sen hata yapmadın spor yaptın haftaya faydasını göreceksin
inşallah canımmmmİnşallah göreceğim kendimi bile şaşırtacağım
Ayy resmen hezimete uğramışızORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus yarimuhendis DeryaOnDiet belmayne A asilr Monica_ S Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak azaydidem Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Biraz ara verelim(bitmez o ara)Fix ayrilik cumleleri
1- her zaman kalbimde olacaksin
2- sen daha iyilerine layiksin
3- seninle ilgisi yok psikolojik sorunlarim var (baska birini buldu)
4- ben iliski adami degilim
Kanma bu cumlelereTempus
Ya valla son zamanlarda coştu gruplar. Eskiden biiz bu ortalamayla derece yapardıkValla bilmiyorum %4 %4gidiyor onu yapamazlar sa%3,999oluyor
Bizimki de öyle ya. Diş fırçaladıktan sonra süt içiyorAy zor ya cocukta çürük bizimkinde de var midir acaba?
Florurlu macunu yutmamayi ogrenince baslamistim ben.
Hergun fircaliyoruz ama yatakta masal okurken pekmezli sut icip yatıyor
Ayy haksızlık bu yaaaGördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| S Suskunhanim |
A asilr |
|
|
|
|
|
Ellerine sağlık kuzu
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria Monica_ Nikinik azaydidem belmayne Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk DeryaOnDiet hawar S Suskunhanim A asilr muhursuzpusula seyrekyagmur Pain Killer Amor-a Begonya2
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Merhaba yeni ortim
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria Monica_ Nikinik azaydidem belmayne Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk DeryaOnDiet hawar S Suskunhanim A asilr muhursuzpusula seyrekyagmur Pain Killer Amor-a Begonya2
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Vuh ortim günahı baya çıkartmışsın maşallah ama toparlayabiliyorsan sıkıntı yokEveet geldi sıra günah çıkarmaya
uyanınca ılık sirkeli limonlu susonra sade nescafe gold
13.00- 18.30 arası yedim
öğlen soslu patatesli tavuk şiş dürüm, patates kızartma ve yanında sos,büyük ayran, chicken nuggets 3 tane
ara milka çikolata soslu kek 140 gr ,siyah çay
küçük paket cips, hazır kutu limonata
1/2 karamel dolgulu donutyarısını annemle babama verdim ekler pasta ve tartölet ,yanında kuru naneli limonlu form çay
son öğün turşu suyu ve karışık turşu
tahmini 3300 kalori civarı oldu.
biraz sonra 1 form çay daha içeceğim , 10.000 adım oldu ayrıca spor da yapıcam
su 1.5 lt oldu 3e tamamlarım
balpamuk @_Reyyan
6. Takim mi birinci oldu yine acabaOrhan babadan batsın bu dünya şuan iyi gider kızlar sonuncu olmaktan kıl payı kurtulduk
Ellerine sağlık kuzum❤
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
DİPNOT:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?