Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay zor ya cocukta çürük bizimkinde de var midir acaba?
Florurlu macunu yutmamayi ogrenince baslamistim ben.
Hergun fircaliyoruz ama yatakta masal okurken pekmezli sut icip yatıyor

Canım zoruna gitmesin lütfen bu hafta öyle denk gelmiş normalde + 2 3kg ler oluyordu sonuncu şaşırdım bende hiç bakmamıştım bile .
Haftaya derece yap inşallah
Benim şansıma herkes eksi gelmiş bu hafta herhalde kaptanım neyse dediğin gibi haftaya tam gaz geliyorum inşallah derecem de gelir

Ayy resmen hezimete uğramışız
Hani en kötüsünü görüp teselli olursun ya. Biz o olmuşuz işte bari böyle bir hizmetimiz olsun gruba
Fix ayrilik cumleleri
1- her zaman kalbimde olacaksin
2- sen daha iyilerine layiksin
3- seninle ilgisi yok psikolojik sorunlarim var (baska birini buldu)
4- ben iliski adami degilim

Kanma bu cumlelere Tempus
Biraz ara verelim(bitmez o ara)
Valla bilmiyorum %4 %4gidiyor onu yapamazlar sa%3,999oluyor
Ya valla son zamanlarda coştu gruplar. Eskiden biiz bu ortalamayla derece yapardık
Ay zor ya cocukta çürük bizimkinde de var midir acaba?
Florurlu macunu yutmamayi ogrenince baslamistim ben.
Hergun fircaliyoruz ama yatakta masal okurken pekmezli sut icip yatıyor
Bizimki de öyle ya. Diş fırçaladıktan sonra süt içiyor ama öyle ikna edebiliyorum ancak.
Gördüm kaptanım o kadar zoruma gitti ki anlatamam
Ayy haksızlık bu yaaa
Kuzum biz biliyoruz bir yerde hata yapmadığını. Kısmet işte

ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Ellerine sağlık kuzu

Orticim selam Tempus

Ellerine sağlık canım
Merhaba yeni ortimyeni ortim açıklansın öyle menümü paylaşayım diye bekliyordum ben de
Hedef60kgolmak

haftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlar DeryaOnDiet azaydidem ve balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah
Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım
A asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur

Vuh ortim günahı baya çıkartmışsın maşallah ama toparlayabiliyorsan sıkıntı yok

Ellerine sağlık kuzum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…