Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kursum bitti bi mola verdim az bekle canim yaa son uc haftaya falan bakiom denk gelmesin ayni kisiler diye
Aaa tamam canim ben hazir sandım. Ben derse baslayim arada bakarim. Kolay gelsin.

Optum hepinizi

koptumm ahahhah
Sende orda sanıyorsun ki adam karanlık perdeleri çekmiş yatak döşek yemeden içmeden kesilmiş bekle anam bekle ayyy hayat çok zalım
Allahtan bizde de bi aydinlanma oldu artik yemiyoruz bu laflari
İssiz adam modlari falan sökmez artik

Valla bende öyle sanıyordum trajikomik boşver bireyselde ekibin çoğunluğu iyiydi o yüzden sıkıntı yok benim için herkese tebriklerr
Bence de bu hafta masallahi vardi takimin

Ah bu çocukların inatlari bizimki de fırçalatirken öyle ama bi şekilde bagris cagris yapcaz artik Şu görünmeyen çürükleri anlamıyorum nasıl röntgenle anlıyorlar ya resmen bı kaç tane çürük hemen yapalım mı dedi bende şimdilik dursun dedim. Hangi marka florurlu yazdı kaptanım bı bakım bende faydası oldu mu?

eline sağlık cnmm herkese tebriklerr
oyy çok sevindiim bi işe yaradım nihayet canım balpamuk cumm ortiliği zirvede bırakıoz aşkım
balpamuk Hedef60kgolmak tebrikler kizlarr bol eksileriniz olsun
çok sağol bebekimm size de tebriklerr
Ooo harikasınız kızlar süper ortalama tebrikler
balpamuk Hedef60kgolmak

Eline sağlık Almılacım
teşekkürlerrr

Muhakkak götür valla pain ben yeni diş için gittim görmediğim 4 diş çürüğü öğrendim

Evet bazı çürükler beyaz olurmuş ama kızının dişcide durması inan büyük avantaj ya.
Canım bizim doktorumuzun önerdikleri Fotoğrafta soldaki dişin çürümesini engelleyen krem yatmadan sürüyoruz tadı çok güzel.
Sağdaki diş macunu florür oranı tam ideal dedi ne çok fazla ne çok az.. ben bunu alana kadar iyisi diye hep florürsüz diş macunu almıştım ama yanlışmış yeterli oranda olmazsa çürükten korumaz diğerleri dedi doktor.

Eklentiler

• IMG_20210205_201717.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 23
hawar canim guzel bir hafta gecirdik ortakligin katilimin menulerime yorum yazman beni kirmayip önerilerimi dikkate alman hepsi benim icin çok özel ve güzeldi
Tesekkur ederim canim
Bencede güzel ve zevkli bir haftaydı
Ortaklığın için çok ama çok teşekkür ederim canım, benim açımdan çok olumlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…