- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.601
Yeni favori lafim bi de masa tenisi oynarken diyorumGidenlere söyleyin gelenler fenaaaaa hahahhahahhahajsjjsjjsjsj
Nasil ya yuzdemiz iyi degil miydi bizimOrhan babadan batsın bu dünya şuan iyi gider kızlar sonuncu olmaktan kıl payı kurtulduk
Ay kursum bitti bi mola verdim az bekle canim yaaHadi derse baslayacagim seni bekliyorum
Aaa tamam canim ben hazir sandım. Ben derse baslayim arada bakarim. Kolay gelsin.Ay kursum bitti bi mola verdim az bekle canim yaason uc haftaya falan bakiom denk gelmesin ayni kisiler diye
Allahtan bizde de bi aydinlanma oldu artik yemiyoruz bu laflarikoptumm ahahhah
Sende orda sanıyorsun ki adam karanlık perdeleri çekmiş yatak döşek yemeden içmeden kesilmişbekle anam bekle ayyy hayat çok zalım
HoşbuldmO halde hoşgeldin diyelim
Ben eski kaptanım şu aralar çok aktif katılamıyorum ama arada bakmaya çalışıyorum. Emniscim seni hedefine ulaştırır eminim ki :)
Valla bende öyle sanıyordumNasil ya yuzdemiz iyi degil miydi bizim
napmış ki bunlar instagramda diyet grubuna mı katılmışlar diyetisyenle :)Orhan babadan batsın bu dünya şuan iyi gider kızlar sonuncu olmaktan kıl payı kurtulduk
Valla bilmiyorum %4 %4gidiyor onu yapamazlar sa%3,999oluyornapmış ki bunlar instagramda diyet grubuna mı katılmışlar diyetisyenle :)
Bence de bu hafta masallahi vardi takiminValla bende öyle sanıyordumtrajikomik boşver bireyselde ekibin çoğunluğu iyiydi o yüzden sıkıntı yok benim için herkese tebriklerr
Ya napiyorlarsa bize de soylesinler ya dusman miyiz biz de verelim ne var yaniValla bilmiyorum %4 %4gidiyor onu yapamazlar sa%3,999oluyor
Ah bu çocukların inatlari bizimki de fırçalatirken öyle ama bi şekilde bagris cagris yapcaz artik1 tanesi net görünüyordu biz doktora tek çürük vardır diye gittik 6 dolgu 2 kanal çıktı :/ sedasyonla yaptılar işte hepsini tek seferde toplam 1 saat sürdü operasyon..
bizde hep söylüyorum oğlum fena inattır hep kendi yalap şalap fırçaladı öyle olmaz dedi doktor onlar diş fırçasına manevra bile yaptıramaz dedi. sarjlı diş fırçası ve florürlü bir diş macunu aldırdı birde özel bir krem baya bir pahalı ama yapacak bir şey yok korkudan hepsini aldık yapıyoruz şimdi
eline sağlık cnmm herkese tebriklerrORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus @yarimuhendis @DeryaOnDiet @belmayne @asilr @nnurc @Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak @azaydidem @Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
çok sağol bebekimm size de tebriklerr
Muhakkak götür valla pain ben yeni diş için gittim görmediğim 4 diş çürüğü öğrendimAfiyet olsun simdiden canim
Ayyy canim hic sorma ya, kaoslu bir sabah atlattik.
Canim cok gecmis olsun. Ben de bir kontrole gotureyim bari. Curuk gorunmuyor ama 1 gun fircalamasan hemen sarariyor disi
Canim gelebildim sonunda. Altta gecikmemin sebebini yazacm
Tesekkur ederim kaptanim. Suyu bir yoluna koysaydim daha guzel rakamlarla gelecegim aslinda ama, insallah bi an once su ile aram duzelir tekrar.
Tesekkur ederim canim. Cok tokezliyorum ve senin azmin iyi geliyor bu siralarda.
* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Aslinda fotoyu sabah erken cekmistim ama yollarda firsat bulamadim.
ORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus @yarimuhendis @DeryaOnDiet @belmayne @asilr @nnurc @Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak @azaydidem @Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Evet bazı çürükler beyaz olurmuş ama kızının dişcide durması inan büyük avantaj ya.Ah bu çocukların inatlari bizimki de fırçalatirken öyle ama bi şekilde bagris cagris yapcaz artikŞu görünmeyen çürükleri anlamıyorum nasıl röntgenle anlıyorlar ya resmen bı kaç tane çürük hemen yapalım mı dedi bende şimdilik dursun dedim. Hangi marka florurlu yazdı kaptanım bı bakım bende faydası oldu mu?
Bencede güzel ve zevkli bir haftaydıhawar canim guzel bir hafta gecirdik ortakligin katilimin menulerime yorum yazman beni kirmayip önerilerimi dikkate alman hepsi benim icin çok özel ve güzeldi
Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?